sâmbătă, 1 martie 2014

Schimbarea Ascensiunii Mamei Pământ


Mesaj primit prin Natalie Glasson de la Spiritele Apei

26 Februarie 2014

Minunate Ființe de pe Pământ, schimbări remarcabile au loc acum pe Pământ; atât de multe schimbări au loc încât este imposibil să vi le împărtășim pe toate sau ca voi să le puteți observa pe toate în realitățile voastre. În acest moment pe Pământ are loc o importantă schimbare care are legătură cu modelul și tiparul divin al Pământului și al ființei voastre.

Pentru ca Era Iubirii să se poată manifesta pe Pământ și Iubirea să poată deveni cu adevărat prezentă în tot și în toată lumea, Pământul însuși trece prin schimbări masive ale trezirii în care, cu încurajarea primită de la multele ființe de lumină, modelul și tiparul ei energetic se dezvoltă pentru a permite conștiinței prezente pe Pământ, și modului în care ea se manifestă, să poată avansa. Odată cu schimbarea modelului și tiparului Pământului pentru ca acesta să fie acordat la iubire, multe tipare energetice vechi, durerea și suferința provocate pământului și Mamei Pământ vor fi vindecate pentru a crea un model al iubirii care să se poată manifesta față de Mama Pământ, și care va fi în mod treptat adaptat pentru a fi asemănător cu modelul și tiparul propriei voastre ființe. Totul și toată lumea vor exista într-o iubire armonizată cu scopul de a crea și experimenta mai multă iubire.

Când Mama Pământ și majoritatea omenirii vor permite ca o mare parte din energia lor să fie pe deplin și veșnic acordată iubirii, atunci Pământul și omenirea ei vor fi ridicați pentru a ființa într-o nouă frecvență a iubirii. Mulți oameni pot experimenta această schimbare majoră ca pe o înălțare și o dobândire a iluminării datorită cantității copleșitoare de iubire care va fi prezentă în și în jurul fiecărei persoane, în special a celor care au ales să susțină schimbarea și umanitatea, așa ca voi. Această accelerare a iubirii va permite celor care nu cred încă într-o Eră a Iubirii și în faptul că noi suntem acum într-un moment în care putem emana și experimenta iubirea, să experimenteze o profundă trezire și o realizare a iubirii. Aceasta va fi o schimbare majoră care va permite ca Era Iubirii să fie experimentată cu adevărat și cu o mai mare intensitate.

Unii oameni au numit această schimbare Venirea lui Christos, ceea ce este potrivit, dar să știți că acea iubire vă va duce și mai profund într-o iubire care emană dintr-o conștiință iubitoare de tot ceea ce există. Aceasta este o schimbare pe cale să se petreacă și ea va avea loc cu o sincronizare divină pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni acceptă puterea și prezența iubirii pe Pământ și în ființele care trăiesc aici. Totul, inclusiv voi, este recodat pe Pământ  în scopul de a se armoniza cu iubirea creând, prin urmare, o nouă realitate născută din iubire care să fie experimentată de către toți. Este important să vă aduceți aminte faptul că gândurile și percepțiile voastre sunt cele care vă crează realitatea, așadar, o nouă realitate născută din iubire, prima dată va fi emanată și experimentată în interior și prin intermediul minții voastre și abia pe urmă în mediul vostru înconjurător și în experiențele voastre.

Schimbările și modificările făcute de către ființele de lumină din universul Creatorului modelului creației și tiparului Mamei Pământ, care se manifestă și susțin frumusețea Pământului, sunt conectate la fluxul divin al Creatorului. Modelul Mamei Pământ este actualizat pentru a primi și a canaliza în Pământ și în umanitate frecvențele mai înalte și mai rapide ale fluxului divin al Creatorului. Acest lucru înseamnă că multe restricții și limitări care au fost cândva plasate asupra Pământului și, de asemenea, asupra voastră ca și protecție pentru a se asigura că haosul nu se va manifesta dintr-o proastă înțelegere a puterii voastre interioare, sunt acum eliberate, șterse și eliminate. De fapt, vi se dă o mai mare responsabilitate în ceea ce privește propriile voastre creații precum și în ceea ce privește scopul și serviciul vostru față de Pământ. Pământului îi este permis să primească o cantitate mai mare din lumina Creatorului în timp ce o nouă vibrație a libertății este ancorată în modelul Pământului. Acest lucru nu numai că îi va inspira pe mulți, deoarece emană de la Mama Pământ, dar el poate fi, totodată, folosit în mod abuziv sau interpretat în mod greșit, astfel că, dacă voi nu sunteți conștienți de creațiile voastre, voi aveți o mai mare libertate și împuternicire să creați ceea ce nu doriți să experimentați. Ceea ce eu vă împărtășesc este că, dacă mai aveți unele obiceiuri din vechea energie și care nu sunt născute din iubire, voi le puteți da ocazia ca ele să se manifeste. Ceea ce este cel mai important este ca voi să vă focalizați pe a rămâne și a exista în iubire cu fiecare celulă a ființei voastre, cu fiecare focalizare și conștientizare. Asta înseamnă să fiți în serviciul Erei Iubirii pe Pământ și să o faceți să răsară în ființa voastră.

Deoarece vibrația fluxului divin este modificată și ridicată în modelul și tiparul divin al Mamei Pământ acest lucru are un puternic impact asupra apelor de pe meleagurile Mamei Pământ. Pătrunderea și avansarea fluxului divin al Creatorului în tiparul Mamei Pământ va produce și accelera un puternic proces de curățare și purificare a tuturor formelor de apă. Apele Pământului sunt energizante puternice ale vibrațiilor și creațiilor Mamei Pământ, în apele de pe Pământ poate fi descoperită înțelepciunea Mamei Pământ și a Creatorului, ele sunt asemeni unei librării sacre și o sursă de iluminare. Dacă fluxul divin al Creatorului pătrunde în apele Pământului, vibrația apei va fi modificată și voința divină a Creatorului va fi prezentă în toate apele. Structura apei va fi modificată pentru a susține o vibrație mai rapidă acordată Creatorului și acționând ca un amplificator al vibrației Creatorului în timp ce conectează și ancorează Pământul într-un spațiu mai profund al iubirii. Pe măsură ce apele își schimbă vibrația și puritatea, racordându-se la Creator, acest lucru va fi ca și cum apa devine o oglindă a Creatorului permițând multor oameni, inclusiv  Mamei Pământ, să vadă, să recunoască, să cunoască și să se acordeze cu Creatorul la un nivel mai profund, sporind astfel puterea iubitoare a Creatorului pe Pământ. Purificarea care are loc în apele Pământului va simboliza purificarea pentru tot, voința și fluxul divin al Creatorului se va desfășura prin ape devenind din ce în ce mai prezentă pe Pământ.

Fluxul divin este continuarea și veșnicia sacră a Creatorului, ghidarea divină a Creatorului și prezența activă a Creatorului care crează perfecțiunea pe Pământ. Pentru modelul, tiparul și capacitatea Mamei Pământ este un proces puternic să primească fluxul divin al Creatorului, să fie actualizat pentru ca aceste frecvențe înalt vibraționale să poată să curgă în apele Pământului.

Corpul vostru fizic este format din apă ceea ce înseamnă că pe măsură ce modelul Mamei Pământ se schimbă și apele conțin fluxul divin al Creatorului, același lucru se va întâmpla și în voi și în apa din corpul vostru. Datorită apei prezente în corpul vostru voi veți fi capabili să primiți, procesați și emanați o cantitate mai mare din fluxul divin al Creatorului. Veți experimenta, de asemenea, o profundă purificare și curățare a apei din corpul vostru fizic și, prin urmare, în întreaga voastră ființă pentru că apa dinamizează prezența Creatorului în ființa voastră.

În acest timp de transformare este important să sprijiniți apa de pe Pământ și propria voastră ființă prin faptul că vă imaginați, simțiți, recunoașteți și cereți ca fluxul divin și lumina vibrantă a Creatorului potrivită pentru acest moment al ascensiunii să penetreze prin valuri de iubire apele Pământului și apele din corpul vostru. Imaginați-vă că atât de multă lumină se revarsă din universul Creatorului și din modelul și tiparul Mamei Pământ în apa de pe Pământ schimbând, purificând și curățând energia apei încât aceasta este acordată ca una cu Creatorul. Imaginați-vă o cantitate mare de lumină de la Creator și Mama Pământ cum se revarsă în ființa voastră penetrând apa din corpul vostru și pe cea din jurul vostru, permiteți ca o puternică curățare să aibă loc așa cum totul se acordează ca una în iubire pentru a fi mutat mai profund în prezența Creatorului. Acesta este un proces puternic care permite ca totul să existe în și să experimenteze prezența iubirii mai deplin.

În meditație acordați-vă timp să vă imaginați fluxul divin al Creatorului și prezența Creatorului în toate apele, dați-vă voie să simțiți și să recunoașteți cât de frumos și important este acest lucru pentru umanitate și pentru Pământ. Când sunteți în prezența apei, trecând prin ea sau chiar atunci când o beți, acordați-vă timp să binecuvântați apa, imaginându-vă prezența Creatorului în apă. Puteți trimite apei sunete sacre, tonuri, cuvinte, muzică, imagini sau orice vă simțiți inspirați pentru a susține această cea mai sacră schimbare pentru toți. Cu cât mai mult umanitatea ridică vibrația apei pe Pământ, cu atât mai ușor va avea loc schimbarea Mamei Pământ și mai multă energie a Creatorului va fi prezentă fiind capabilă să penetreze apa Pământului, direcționată de Creator și de Mama Pământ. Apa care a fost binecuvântată sau este văzută ca sacră vă aduce înapoi la adevărata voastră prezență divină. Imaginați-vă cum ar fi dacă toată apa de pe Pământ și din ființa voastră ar fi binecuvântată și sacră în același fel. Apa ar fi onorată ca și Creatorul în manifestare, ceea ce și este, prin urmare, adevăruri mult mai mari ale Creatorului ar putea să se manifeste prin această simplă realizare și percepție.

Cu binecuvântări și iubire,

Spiritele Apei


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.