miercuri, 26 martie 2014

Raiul pe Pământ


Mesaj de la Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni, Eu vă urez bun venit aici astăzi și vă salut pe toți din străfundul inimii mele. Este cea mai mare bucurie a mea să fiu cu voi. Vă admir pentru curajul și pentru perseverența voastră.

Voi ați venit pe Pământ în scopul de a contribui cu ceva la acest timp de tranziție. Voi toți purtați un dar foarte prețios în voi: darul care voi sunteți. Și voi vreți să-l dăruiți Pământului pentru că voi o iubiți. Voi ați fost de multe ori pe Pământ și o parte din voi îi aparține ei. 

Voi sunteți Purtători ai Luminii. Voi doriți să aduceți Lumina într-o realitate care a fost cufundată în întuneric, în care întunericul vine din frică, ignoranță și dorința de a deține puterea. Voi înșivă v-ați pierdut în acest întuneric pentru că o parte din misiunea voastră a presupus ca voi să vă familiarizați cu întunericul, astfel încât să puteți găsi în interiorul vostru puterea de a-l depăși.

V-ați cufundat voi înșivă în întuneric în scopul de a experimenta cum arată lumina și să simțiți cum este să vă redescoperiți pe voi înșivă pe Pământ ca îngeri de lumină. Descoperirea inițială a avut loc destul de natural, pentru că atunci când voi sunteți într-o atmosferă de lumină, iubire și siguranță aproape că nu există nici o graniță între voi și întreg. Dar ceea ce voi ați făcut acum, care a fost și care este misiunea voastră, este ca această lumină – acest sentiment de unitate și de totală siguranță – să fie adusă pe Pământ astfel încât ea să poată fi întrupată în această atmosferă pământească.  

Făcând acest lucru, voi sunteți predispuși să șovăiți, pentru că uneori vă îndoiți că puteți cu adevărat să puneți temelia acestei energii pe Pământ. Există îndoieli și temeri, așa că vreau să vă ajut să vă aduceți aminte cine sunteți voi cu adevărat. Vreau să vă aduc înapoi în atmosfera de lumină și de iubire din care ați venit și din care vă trageți și vă voi cere să vă imaginați că sunteți acum acolo. Astfel noi ancorăm acum o parte din acea atmosferă aici și acum pe Pământ. S-ar putea spune că acea atmosferă este atmosfera Raiului sau a ceea ce voi vă imaginați a fi Raiul.

Permiteți să vă apară orice imagine care reprezintă ideea pe care voi o aveți despre Rai. Adânc în inima voastră se află ascuns un colțișor în care există nostalgia voastră pentru acel loc, pentru acea iubire și lumină. Imaginați-vă ceva concret. Poate că veți vedea un peisaj frumos în fața voastră, unde totul înflorește și crește din abundență. Vedeți-vă cum vă plimbați pe acolo și găsiți-vă o casă. Creați o imagine, un loc în care să vă simțiți confortabil, unde să fiți conectați cu natura și cu peisajul rural din jurul vostru. Veniți aici să vă odihniți, doar fiți în acel loc și ascultați sunetele naturii.

Vedeți lumina din jurul vostru, și plantele și copacii care înfloresc. Simțiți abundența a cine sunteți, pentru că acesta sunteți voi. Acest mediu exprimă cine sunteți cu adevărat. Primiți în voi energiile vindecătoare ale naturii. Simțiți magia a cine sunteți voi cu adevărat, un înger în adâncul ființei voastre. Puterile divine ale creației aparțin naturii voastre. Voi sunteți sursa tuturor creațiilor voastre; voi puteți manifesta tot ceea ce vă doriți și să atrageți tot ceea ce aveți nevoie. Când sunteți în acest loc, în acest colțișor de Rai, este ușor și veți vedea că acest mod de a fi este natural pentru voi. Simțiți pacea acestui loc profund în voi, în fiecare celulă a corpului vostru. Și simțiți cum din acest loc ați călătorit de atâtea ori pe Pământ, precum și în alte tărâmuri poate mai puțin dense și materiale decât Pământul, sau poate pe alte planete. Ceea ce este important este faptul că voi ați călătorit mult; voi, sufletul, acea esență, acea scânteie divină care se află profund în voi. 

Imaginați-vă pentru un moment că voi sunteți un soare și sunteți formați dintr-o lumină caldă, reconfortantă, care vă umple și că din centrul acelui soare voi trimiteți raze către tot felul de realități. Una din acele raze este acum încarnată pe Pământ, și aceea sunteți voi. Voi sunteți aici pentru a căuta oportunități și modalități de a vă stabili lumina pe Pământ; modalități de a vă radia puterea voastră solară cât mai mult posibil astfel încât ea să poată străluci pe Pământ. Dar se poate întâmpla uneori ca voi să vă pierdeți, să vă simțiți blocați într-o fundătură și să fiți în imposibilitatea de a vă experimenta cu adevărat propria voastră lumină. Vă cer să lăsați ca această idee să dispară, ideea că lucrurile nu sunt posibile, că sunteți blocați, că sunteți neputincioși. Încercați să vă eliberați de acel sentiment de contracție pentru un moment.

Imaginați-vă că pur și simplu ieșiți din acea fundătură și că folosind acea rază de soare care voi sunteți, vă întoarceți înapoi în centrul soarelui. Puneți deoparte pentru un moment orice din viața voastră pentru care vă străduiți atât de mult, pentru care vă agitați atât de tare, sau orice altceva care vă preocupă atât de mult mintea. Lăsați-le să dispară, și folosind acel fascicul de lumină care sunteți, navigați cu acea rază în centrul acelui soare, în esența ființei voastre. Regăsiți-vă din nou în acel loc din natură, în Rai, acolo unde simțiți că totul este posibil; acolo unde nu sunteți îngrădiți de timp și de limitările materiale. Apoi imaginați-vă că în acel colțișor vă găsiți o activitate creatoare care chiar vi se potrivește. Imaginați-vă că acolo trăiți și lucrați și că orice aveți nevoie este la dispoziția voastră. Acolo există și prieteni care vă susțin și vă stimulează și cu care sunteți conectați într-un mod iubitor. Imaginați-vă că trăiți în acest loc din Rai într-o comunitate din care faceți parte și vedeți ce v-ar place să faceți acolo.

Ce sarcină creatoare v-ar veni să faceți cu ușurință? Nu vă limitați în imaginația voastră. Ce v-ar place să faceți? V-ar place să lucrați în natură? V-ar bucura să faceți sau să construiți anumite lucruri? V-ar face plăcere să gătiți? Să creați artă? Să faceți ceva ce are legătură cu muzica și dansul? Sau să ajutați cumva alte persoane? Și țineți cont că nu există restricții – există abundență. Contribuția voastră este apreciată. Căutați ceea ce simțiți că vă atrage în mod natural și apoi imaginați-vă că faceți acel lucru. Fiți atenți și în ce ritm – cât de mult și cât de des – v-ar place să fiți implicați în a desfășura acea activitate. Ce vi se pare a fi bun pentru voi? Ce vă face fericiți, ce vă face să vă simțiți mulțumiți? Căutați acel moment în care vă simțiți pe deplin conectați cu lumea din jurul vostru și în care simțiți: ”Acesta/aceasta sunt eu; acesta este modul în care mă exprim pe mine însumi.”

Simțiți calda acceptare a oamenilor din jurul vostru și cum natura vă mulțumește pentru contribuția voastră și vă apreciază. Vă veți uni cu întregul, pentru că sunteți una cu toți ceilalți și totuși voi aduceți o contribuție unică întregului. Simțiți cât de ușor se întâmplă acest lucru; felul în care ați fost atrași în multele încarnări în care ați adunat experiență cu această activitate, cu acest talent. Această activitate creatoare are loc de la sine, natural, pentru că voi știți deja atât de multe despre ea.

Apoi imaginați-vă că luați această activitate creatoare din Rai în fasciculul de lumină din încarnarea voastră prezentă și lăsați ca energia din însuși soarele- sine interior al vostru să intre încet în corpul vostru – chiar aici, chiar acum. Concentrați-vă pe acea imagine: ușurința, iubirea, căldura cu care are loc această întrupare. Aveți încredere că aceste talente se vor manifesta cu ușurință și lăsați-le să intre în inima voastră fizică, aici și acum. Simțiți din nou magia a cine sunteți. Lăsați ca lumina să curgă de-a lungul coloanei voastre vertebrale în jos până la coccisul vostru. Vedeți cum această lumină aurie curge încet prin coccisul vostru, prin picioarele voastre și prinde rădăcini în Pământ. ȘI simțiți cu cât entuziasm spune Pământul ”da” acestui flux auriu care sunteți voi, pentru că Pământul vrea să vă ajute să vă manifestați.

Din acest flux auriu de lumină priviți la temerile și la îndoielile voastre, la partea din voi care se simte neputincioasă și incapabilă să schimbe circumstanțele voastre exterioare. Imaginați-vă o fundătură în care o parte din voi se lovește mereu de un zid. Apoi imaginați-vă cum lumina aurie de la soarele-sine al vostru, acea lumină plină de iubire și compasiune, curge în acea fundătură într-o totală acceptare și vă invită să ieșiți prin renunțarea la luptă. Sunt posibilități și oportunități care vă așteaptă. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, și uneori apar oportunități noi dintr-o sursă neașteptată pe care nici măcar nu o puteți anticipa cu mintea voastră rațională. Acum înfășurați complet acea energie aurie în jurul vostru. Să știți că siguranța și iubirea acelei atmosfere de lumină din care voi veniți este disponibilă acum, dacă voi îi permiteți să fie așa. Nu trebuie decât să spuneți ”da” și să aveți încredere.

Adeseori voi vă luptați împotriva voastră înșivă. Există în voi o cunoaștere, o dorință, o nostalgie de a ancora aceasta lumină aurie pe Pământ și de a vă scălda în ea, și totuși, în același timp, voi șovăiți pentru că v-ați încurcat în temeri și îndoieli. Fac apel la determinarea și la credința voastră că puteți să vă păstrați perseverenți în continuare, pentru că voi toți ați făcut o lungă călătorie prin multe vieți și timp de multe secole. Ați venit cu o floare frumoasă în mână, o floare pe care doriți să o plantați aici pe Pământ. Să știți că sunteți ajutați și susținuți de energiile de dincolo de Pământ – de energiile spirituale.

Aveți încredere că, oricât de încet acest lucru se întâmplă, voi vă apropiați din ce în ce mai mult de esența voastră. Și făcând acest lucru, faceți ceea ce ați intenționat să faceți, adică să aduceți Raiul pe Pământ. Aceasta este misiunea voastră și asta face ca o nouă eră să apară. Noul Pământ sunteți voi aducând Raiul pe Pământ. Voi aduceți o parte din lumina și din iubirea voastră și un sentiment de siguranță asociat cu tărâmul ceresc, pe Pământ. Aceasta este apariția unei noi ere.

Vă salut pe toți din toată inima și vă trimit energiile încurajării și încrederii. Voi faceți ceva măreț și nu vreau decât să vă încurajez și să vă sprijin pe calea voastră.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.