marți, 11 martie 2014

Mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean


prin Valerie Donner, 6 Februarie 2014


Salutări, eu sunt Mira
Vă salut din partea Consilului Pământului, concentrarea mea continuă.

Vă vedem azi a fi încărcați cu o mulțime de gânduri, frici, incertitudini și judecăți legate de viața voastră pe Pământ. Distrugerea este imensă deoarece ea face loc noului. Agățarea de aceste frici la care mă refer, nu vă face nici un bine. Cel mai bine pentru voi este să renunțați și să vă eliberați de ele. Acesta este ingredientul esențial care este necesar ca voi să puteți merge mai departe cu ușurință și grație. 

Aceste forme gând și emoții sunt alimentate de atacul violent al unor dispozitive care sunt atât divizive cât și constructive. Puțini dintre voi știu care este efectul lor asupra câmpurilor voastre energetice și asupra vieților voastre prin faptul că sunteți conectați la o tehnologie care se mișcă cu o viteză amețitoare. Gândiți-vă pentru un moment la ceea ce ele vă pot face vouă, vieților și creierelor voastre. Starea voastră de bine este invadată de către ceva fără de care voi simți că nu puteți trăi. Deveniți din ce în ce mai dependenți de jocuri și informații. Cum contribuie aceste situații la viața voastră? 

Este de o importanță extremă ca voi să vă desprindeți de aceste dispozitive pentru cel puțin două ore pe zi pentru a vă oferi odihnă. Suprastimularea care provine de la aceste dispozitive face ravagii în sistemul vostru nervos. Acestea vă afectează creierul. Ce părere aveți de repausul acordat corpului vostru și câmpurilor voastre electromagnetice? În general, știm că această tehnologie vă place, totuși vă implorăm să deveniți mai conștienți de modul în care sunteți afectați de aceste dependențe. Dorința de tot mai multe informații alimentează o anumită parte a creierului, dar copleșește alte părți. Iar ritmul se accelerează. 

Atunci când acestea se combină cu toată energia care vine acum pe Pământ din Tărâmurile Înalte aveți prea multe de integrat. Noi vorbim echipajului de la sol care trebuie să fie pregătit și capabil să primească informații de la noi, tărâmurile de Lumină, și din interiorul lor. Cum veți putea face acest lucru dacă sunteți în permanență distrași? 

Marele influx de Lumină care este dăruit Pământului și vouă are nevoie să fie preluat așa că vă rugăm să vă gândiți la acest lucru precum și la felul în care vă puteți folosi timpul într-un mod mai conștient. Este necesar să dobândiți un echilibru mai mare cu tot ceea ce vă consumă energia. 

Intenționăm să vă facem mult mai conștienți de concentrarea voastră. Nu vă judecăm. Vrem să vă ajutăm să învățați utilizarea corespunzătoare a tehnologiei și care este modul în care aceasta vă poate servi cel mai bine. Aceasta face parte din modul în care vă putem ajuta. 

Tehnologia noastră este mai avansată decât vă puteți voi imagina. Este importantă în viața noastră dar ea conține o vibrație diferită care este în armonie cu câmpurile noastre energetice. Acest lucru este ceva de care voi trebuie să țineți cont pentru ca viețile voastre să fie sănătoase. Aceasta va face parte din avansarea voastră continuă către o civilizație înalt dimensională mai conștientă. 

Mulți dintre tehnologii și oamenii voștri de știință au inventat deja dispozitive care vor fi mult mai aliniate cu noile vibrații și cu schimbarea corpurilor și vieților voastre. Poarta de acces către acest adevăr se deschide. Ea face parte din înalta conștiință care face accesibile energiile adecvate și care nu vor mai putea fi ascunse populației pentru multă vreme. Vom fi acolo pentru a vă ajuta pe măsură ce vă adaptați la nevoile și condițiile schimbătoare. 

Eu sunt Mira, cu multă iubire pentru voi toți


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.