duminică, 16 martie 2014

Mesaj de la Eu-l Meu Interior Cunoscut ca Ashira



Mesaj Cosmic Telepatic, 14 Martie , 2014

Apariția unor Noi Emoții pentru Umanitate și să Învățăm să Percepem Noua Realitate

Trăind în acest moment înseamnă să re-orchestrăm Creația. Tărâmul Pământesc își dă seama de existența unor noi dimensiuni de concentrare pentru viața inteligentă, iar acest lucru este re-orchestrearea Creației. Ce se înțelege prin aceasta este faptul că iubirea își deschide noi fațețe ale materialului. Această deschidere către noutate este fără precedent și misterioasă. Ea se dezvăluie pe măsură ce se derulează. Nu mai este posibilă anticiparea a ceea ce se întâmplă, iar cei care fac acest lucru își limitează propria experimentare a Creației în acest moment. Imposibilitatea care se produce este gama expansivă a diversității experienței într-un tărâm. Cei care continuă să creadă că un anumit lucru se va întâmpla, se întâmplă, ceea ce desigur afirmă pur și simplu perspectiva lor. Aceasta este din nou o alegere a focalizării care crează parametrii percepției. O perspectivă mai extinsă sfidează percepția. Ea poate fi, totuși, experimentată. Ea nu poate fi pe deplin absorbită la nivel conștient, dar poate fi, totuși experimentată la nivel energetic. Aceștia sunt zorii unei noi ere.

Amintirea care a alterat exprimarea câmpului genetic a celor ce-și trăiesc acum viața pe marginea călăuzirii a dat naștere unei capacități de a se raporta la o experiență extinsă în interiorul materialului, și așa, acest lucru face posibile senzații mai profunde, inspirații și experiențe mai rafinate. În legătură cu toate acestea, lucrul cel mai interesant este capacitatea de a experimenta stări emoționale mai diversificate.  Acesta este teritoriul neexplorat de pe Pământ.

Pe măsură ce Pământul continuă să ascensioneze și libertatea inerentă a acestui tărâm dă naștere la tot mai multe experimentări a unor senzații extinse ale stărilor emoționale, stările cu potențial creativ se deschid și se dezvăluie în moduri noi. Aceasta este schimbarea dramatică care are loc, care a fost și continuă să fie atât de magnifică.

În acest moment cel mai puternic mod de a vă raporta la viața de pe Pământ este printr-o Unitate a Spiritului. În timp ce unul se experimentează pe sine ca și un câmp-corporal și, totodată, ca imens, Unitate a Spiritului, el este capabil să-și reorganizeze experimentarea senzațiilor în moduri care permit ca noi modele de interpretare să apară. Așa cum aceste noi interpretări ale energiei și structura lor este percepută. Vă dați, binențeles, seama că structură este un mod de a vorbi ordinii creației care este disponibilă acum ca o prezență multidimensională pe Pământ. Aceste forme și non-forme expansionate ale Creației sunt acum disponibile perceptual și experiențial vieții simțitoare de pe Pământ. Starea emoțională a vieții umane evoluează în mod dramatic. Acesta este cel mai acut aspect al acestui proces prin care voi puteți înțelege, cum s-ar spune, mai multe despre ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Pentru unii va exista o traducere care va acompania aceste senzații precum și stări noi ale simțirii, într-o experimentare senzorială dominantă mult mai tipic anticipată – văz, sunet – și totuși căile cele mai puțin limitate de experimentare sunt senzațiile întregului corp și emoțiile nedefinite.

Acestea sunt tărâmuri în care noutatea cea mai expansivă este cel mai direct cunoscută.

A trăi în contact cu aceste câmpuri ca și mod fundamental de prezență și referire la viață ales de cineva, este ceva foarte actual. Suntem cel mai interesați de ceea ce aceste noi stări emoționale, care se nasc dintr-o experiență senzorială expansivă ca vastă Unitate a Spiritului concentrată într-o formă, vor genera, în mod creativ.
Nu avem nici o posibilitate să știm ceea ce imaginația va crea în timp ce această interacțiune dintre spirit și forma materială simțitoare, se extinde sferic și holografic. Pentru că, binențeles, și mintea se schimbă.

Noi știm că punând toate aceste cuvinte împreună, sau pe oricare dintre ele, este un risc în acest moment, totuși voi ați cerut așa că noi lucrăm încetișor cu voi, pentru a împărtăși ceea ce putem, și apreciem dorința voastră de a traduce clar într-un mod în care poate fi evocată această înțelegere în termeni accesibili umanității. Știm că fiecare dintre voi va percepe și înțelege o unicitate a ceea ce este împărtășit.

Să vă încurajăm să vă raportați la viață ca și cum ați fi noi nu este suficient. Voi toți știți, pe măsură ce vă treziți că experimentarea materialului este o funcție a percepției. Această percepție este creată de capacitatea formei voastre umane și de capacitatea conștiinței voastre. Asta nu înseamnă că noi vrem să vă încurajăm să practicați funcționarea ca o conștiință fără istoric, deși dacă, într-adevăr, unul ar fi pe deplin capabil să facă acest lucru, și ceilalți ar putea-o face imediat. Să vă goliți pe deplin conștiința și să fiți pe deplin prezenți este o practică de o capacitate crescândă, și prin urmare, am dori, de asemenea, să vă sugerăm să învățați să vă simțiți câmpul corpului vostru cum se expansionează și se raportează la viață ca o mare energetică, sau o supă. Să vă dați seama că voi sunteți marea, sau supa și că, în același timp, vă și mișcați în ea, fără a fi separați de ea. Imaginați-vă această mare/supă aproape ca un fluid cu unele piedici în timp ce treceți prin ea, pentru că voi nu sunteți separați de ea, este o Unitate a Spiritului care sunteți voi, și în care există o claritate activă de care sunteți conștienți în primul rând. Nu vorbim de piedici în sensul de a vă trage înapoi, vorbim despre ideea că acolo există unele piedici, așa că rămâneți conectați la realizarea că voi sunteți atât marea/supa cât și claritatea din ea – astfel încât să vă identificați ca acest mister al ființării.

Acum considerați acest mod de a fi în tot ceea ce există. Luminați-l. Ridicați-i vibrația. Imaginați-vi-l ca mai puțin dens, mai luminos și mai fin. Asta e tot. Acesta este stratul de energie subtilă în care acest nou tărâm al senzației și emoției este cel mai actual și continuu, evoluând cu o viteză dincolo de cuvinte.

Vedeți dacă vă puteți orienta în viață altfel decât ați făcut-o înainte. Lăsați marcatorii să cadă. Eliberați-vă de modelele care vă limitează. Amestecați programul și fluxul. Faceți orice pentru a străpunge stratul aparent solid al experienței pe care voi o experimentați în mod obișnuit, familiar, drept viața voastră. Amintiți-vă, modul în care voi experimentați viața este pur și simplu un mod practicat de percepție.

În momentul în care ați întrerupt acest model de familiaritate, puteți experimenta mult mai ușor viața în mod direct. Percepția se va naște și va fi prezentă pentru voi dar fără distorsiuni. Atunci vă puteți muta atenția de la funcția de susținere a percepției ca și cum ea ar fi sursa vieții voastre.

Viața nu este stabilă. Cu toate acestea, ea este fiabilă, perpetuă, iar voi sunteți eterni. Aveți încredere în acest lucru și permiteți-vă să fiți mai deschiși către ceea ce poate fi cunoscut și creat din aceste noi senzații și percepții și stări sentimentale – noile emoții. Acestea vor inspira noi manifestări în Unimea voastră. Voi sunteți iubiți și sunteți iubire. Noi suntem UNA.

Meredith Murphy


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.