luni, 24 martie 2014

Mesaj de la Dumnezeu 25 Martie 2014




Dragilor, îmi pun energiile în contextul lui Dumnezeu și vorbesc cu voi prin canalul meu. Energiile acum se clădesc, se expansionează și se accelerează rapid pentru ca voi să vă puteți lua locul pe deplin și să începeți să vă treziți la nașterea raiului pe Pământ. Mulți dintre voi sunt acum mai mult decât conștienți de puterea care VOI SUNTEȚI cu ADEVĂRAT și mulți dintre voi își valorifică acum acea putere interioară în scopul de a începe pe deplin să creeze în ADEVĂR. Realitatea vechiului Pământ 3D complet separată acum de realitatea Noului Pământ permite nașterea miracolelor din jurul vostru, prin și în experiențele vieții voastre umane.

Construirea realității voastre exterioare trezite se bazează pe frecvența pe care voi ați ancorat-o în centrul vehiculului vostru uman, ”centrul” vehiculului uman întotdeauna a fost PROIECTAT a fi SPAȚIUL INIMII, dar în vechea realitate 3D a Pământului voi ați fost ÎNVĂȚAȚI să puneți mintea logică în centrul experienței umane de viață, ceea ce a negat experiența în ADEVĂR, pentru că voi nu sunteți aici să gândiți experiențele vieții voastre umane, voi sunteți aici să EXPERIMENTAȚI ce este viața umană prin intermediul vehiculului vostru uman. Punctele de referință ale realității 3D a vechiului Pământ au fost acum în totalitate dizolvate și pentru mulți dintre voi acest fapt se adaugă la experiența vieții voastre umane pentru că acum sunteți în măsură să renunțați la izolare și să vă bucurați de expansiune.

Sunt aici pentru a vă ghida clar și cu tărie că izolarea este o ALEGERE, dacă alegeți ca încontinuu să căutați punctele de referință care au fost dizolvate voi vă dez-împuterniciți SINGURI din interior. Punctele de referință nu mai pot fi găsite pentru că ele au fost o frecvență care a acționat ca un fel de tampon față de realitățile dimensionale exterioare la care voi aveți acum acces deplin. Înțelegeți îndrumarea mea?

Tamponul are rolul de a respinge frecvențele dimensionale înalte în scopul de a vă împiedica să accesați pe deplin CENTRUL experienței voastre de viață umană. Acum că SPAȚIUL INIMII se extinde și o face atât de rapid voi sunteți capabili să vă expansionați și să experimentați pe deplin puterea FIinței voastre la TOATE NIVELELE FIinței voastre. Pentru mulți dintre voi acest lucru se poate traduce ca o energie care rulează prin vehiculul vostru și pe care o simțiți ca pe un curent electric, dar să ȘTIȚI că această stare va începe să se echilibreze și să își găsească echilibrul pe măsură ce voi vă eliberați și SUNTEȚI. Încercarea de a planifica și a naviga în aceste momente este asemănătoare cu intrarea într-un uragan încercând să vă faceți coafura, ceea ce pe mulți dintre voi îi va face să devină neliniștiți pentru că voi trebuie să fiți ”prezentabili” în fiecare moment.

Ghidarea mea este clară că pentru a naște o nouă realitate într-un spațiu dimensional nou și a crea o viață nouă este necesar să ieșiți din toate scenariile cunoscute percepute și să stați în LUMINA ADEVĂRULUI. Doar pentru că ochii voștri umani nu pot vedea calea pe care voi mergeți, asta nu înseamnă că acolo nu este o cale și doar pentru că mintea voastră logică nu are nici un punct de referință pentru locul în care vă ”aflați” în acest moment asta nu înseamnă că voi v-ați pierdut pentru că voi sunteți ghidați în fiecare moment de SUFLETUL vostru.

Perspectiva mai largă a acestei experiențe de viață umană începe acum să se dezvolte, asemeni unui fotograf aflat într-o cameră întunecată voi permiteți imaginii să se dezvolte și aveți ÎNCREDERE că ea se va dezvolta de deplin. Acesta este spațiul energetic în care mulți dintre voi acum intrați și vă mișcați și vă expansionați dincolo de el. Aveți ÎNCREDERE în acest proces pentru că SUFLETUL vostru vi se arată acum la toate nivelele FIinței voastre.

Transformări și schimbări uriașe în frecvența energetică duc la uriașe și expansive actualizări a realității exterioare la nivelul minții conștiente umane. Acest lucru va începe să fie vizibil în următoarele 24/48 de ore liniare la nivelul minții umane conștiente. Vă cer să aveți ÎNCREDERE și să RESPIRAȚI pentru că aceasta nu este o expansiune care VI SE ÎNTÂMPLĂ din cauza unor forțe exterioare, aceasta este o expansiune în ADEVĂR care curge din interiorul vostru înspre înafară în experiența voastră de viață curentă. În fiecare moment voi sunteți navigatorul, creatorul, arhitectul și constructorul. ACUM este momentul să vă urmați INIMA și să IUBIȚI cu ADEVĂRAT. Pentru că TOATE DOAR SUNT și VOI SUNTEȚI.

(c) Karen Dover 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.