joi, 20 martie 2014

Eliberarea de Judecată


Înaltul Consiliu de pe Orion
18 Martie 2014

Mesaj primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Astăzi vom vorbi despre energia judecății. Vom începe prin a vă întreba: Cum ar fi dacă nu ar mai fi nevoie să mai judecați nimic niciodată? Cum ar fi dacă v-ați elibera de faptul de a fi judecătorul și juriul pentru toate lucrurile care se petrec în viața voastră, și mai ales, în viețile altora?

Pe planeta voastră se consumă foarte multă energie de către acele persoane care au nevoie să ”pună lucrurile la locul lor” cu oamenii și evenimentele sau lucrurile din jurul lor. Ați putea economisi atât de multă energie în viața voastră dacă v-ați elibera de nevoia de a judeca, dacă v-ați elibera de nevoia de a vă judeca pe voi înșivă, membrii familiei voastre, partenerii, copiii, colegii de serviciu, pe ceilalți conducători auto, oamenii din magazine, pe cei pe care-i vedeți pe internet, pe cei la care vă uitați la televizor sau despre care auziți la știri. Gândiți-vă la nenumăratele moduri și la multele, multele momente în care judecați, judecați la nesfârșit.

Noi înțelegem, istoric vorbind, de ce se întâmplă acest lucru pe planeta voastră, pentru că această energie omniprezentă a existat pentru mulți, mulți, mulți, mulți, mulți, mulți ani în care voi ați fost nevoiți să urmați o anumită cale pentru a fi ”corecți” sau pentru a fi considerați ”corecți” pentru a putea intra în Țara Făgăduinței, pentru a vă atinge ținta, pentru a primi mântuirea...sau orice altceva. Trebuia să existe această judecată de alb și negru, bine și rău. Pe măsură ce energia din lumea voastră se mută către un spațiu mai înalt al Unității, apare o mai bună înțelegere a faptului că toate adevărurile se află în același câmp al Unității. Fiecare Suflet ghidează individual fiecare experiență umană, iar în Suflet se poate avea încredere, așa că puteți începe să aveți încredere în voi înșivă și în cei din jurul vostru că faceți lucrurile în mod corect, indiferent care este părerea voastră despre acest lucru.

Vă cerem și vă invităm ca doar să observați domeniile pe care le judecați în viața voastră. Începeți doar prin a vă întreba ”Ce s-ar întâmpla dacă nu aș avea nevoie să judec această situație? Ce s-ar întâmpla dacă nu aș avea nevoie să judec acea persoană? Ce s-ar întâmpla dacă aș avea încredere că acea persoană face lucrurile corect pentru viața sa, pentru ea însăși pe calea Sufletului său?” Ceea ce se întâmplă este că eliberați atât de multă energie pe care ați consumat-o tot mergând în exterior pentru a bloca oamenii în anumite acțiuni și reacțiuni și eliberați acea energie pentru voi înșivă: pentru a vă îmbogăți viața, pentru a vă împuternici viața, pentru a vă permite să fiți mult mai clari în legătură cu cine sunteți în loc să decideți felul în care alți oameni trebuie să se comporte sau alte evenimente să se întâmple în jurul vostru.

Acum, ceea ce vine împreună cu asta, mai ales la persoanele care s-ar putea să vă fie foarte apropiate, este ideea că s-ar putea ca voi să aveți o grămadă de opinii despre felul în care ei trebuie să facă sau să nu facă anumite lucruri pentru ca viața lor să urmeze o anumită direcție. Ar fi ușor de spus ”Ei bine, dacă eu nu-i judec și nu-i ghidez poate că ei nu merg pe calea cea bună” sau ”Nu sunt de acord cu ceea ce fac și dacă nu încerc să-i schimb, atunci, într-un anumit sens, înseamnă că aprob ceea ce ei fac.” Noi nu vă invităm în acel spațiu. Spațiul în care noi vă invităm este: Aveți nevoie să fiți judecătorul și juriul? Poate că mai aveți nevoie să vă creați limite pentru rezonanța voastră energetică dacă în jurul vostru sunt persoane care simțiți că fac lucruri care nu sunt în aliniere vibrațională cu direcția în care viața voastră vreți să se îndrepte, dar acesta este un spațiu foarte diferit în care să fiți decât judecata.

Puteți vedea că vă puteți elibera de a judeca un membru al familiei sau un partener, sau un partener de afaceri apropiat prin faptul că nu aveți nevoie să decideți dacă ceea ce ei fac este bine sau rău, dar puteți stabili limite în jurul vostru în raport cu rezonanța vibrațională? Este o linie fină între a judeca și a nu judeca. Vă invităm să vă întrebați chiar acum: ”Ce se întâmplă dacă nu simt nevoia de a fi judecătorul și juriul pentru oricine altcineva din lume?” Observați doar ce se întâmplă cu energia voastră. Simțiți libertatea din acest fapt, dacă părerea voastră nu este necesar să fie extinsă în viețile altor oameni.

Atunci ceea ce avem de gând să vă cerem să vă întrebați este: Ce s-ar întâmpla dacă nu ați avea nevoie să vă judecați pe voi înșivă atât de dur? Ce s-ar întâmpla dacă nu ați avea nevoie să fiți judecătorul binelui și răului din viața voastră și ați avea încredere în voi înșivă că luați deciziile potrivite în momentele potrivite? Binențeles că puteți lua o orice altă decizie dacă nu vă place rezultatul primei decizii, dar în aceste caz este foarte important să nu puneți în joc energia judecății care crează atât de multă constrângere, ci să fiți doar în acel spațiu de observare al ”Această decizie mi-a adus acest rezultat .... hmmmmm....nu cred că vreau să mai obțin din nou același rezultat așa că am să iau o altă decizie”. Această energie este foarte diferită de judecata dură legată de faptul că ați făcut sau nu corect lucrurile.

Vă invităm să vă jucați cu această energie de a vă elibera pe voi înșivă de nevoia de a-i judeca pe alții și pe voi înșivă. Doar vedeți ce se întâmplă. Mulți dintre voi veți experimenta eliberarea, ușurarea și un sentiment de ” Oh, Doamne! Ce idee grozavă!”

Fiți binecuvântați.


Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.