sâmbătă, 22 februarie 2014

Imprimarea Măreției Creatorului de către Unicornii și Delfinii Celești ai celei de-a 14-a Dimensiuni

Canalizat prin Natalie Glasson

20 Februarie 2014

Adevărul nostru este adevărul vostru, adevărul vostru este adevărul nostru, adevărul nostru combinat nu ne aparține și totuși noi suntem una. Am venit să vă reamintim puritatea și divinitatea voastră; noi suntem Conștiința Unicornilor și Delfinilor Celești ai celei de-a 14-a Dimensiuni. Aducem prezenței voastre lumina, iubirea, pacea și beatitudinea celei de-a 14-a Dimensiuni.

În această eră de iubire și cu iubirea care se clădește în interiorul și în jurul vostru, a sosit momentul ca voi să vă treziți pe deplin la măreția Creatorului, dar, ceea ce este și mai important, la măreția Creatorului în voi și în jurul vostru. Credeți că măreția Creatorului lucrează prin voi fiind prezentă în fiecare celulă a corpului vostru? În acest moment este important ca voi să permiteți ca iubirea Creatorului să vă deschidă porțile universului astfel încât voi să puteți vedea măreția în univers și în tot ceea ce vă înconjoară. Conștiința umanității și a Pământului se modifică enorm cu fiecare ciclu de zi și noapte de pe Pământ. Dacă vă permiteți să vă deschideți inspirației care vine de la Creator și să experimentați măreția care este în permanență prezentă, aceasta se va imprima în conștiința voastră și, prin urmare, se va infiltra în conștiința generală a umanității și a Pământului. În acest moment voi aveți un obiectiv divin în a transforma conștiința Pământului și a imprima divinul în mintea multora, inclusiv a voastră.

Atunci când voi experimentați divinul și iubirea Creatorului adeseori acestea nu pot fi explicate prin cuvinte dar ele se pot manifesta cu putere prin sentimente sau viziuni pe care uneori nu le puteți înțelege pe deplin, dar există un sentiment de recunoaștere, inspirație și cunoaștere. Când recunoașterea, inspirația și cunoașterea este prezentă, aceasta constituie o puternică conexiune și exprimare a Creatorului, susținând o calitate a credinței care poate fi de neclintit. Faptul că voi permiteți ca astfel de energii să fie implantate în mintea și în conștiința voastră va asigura posibilitatea ca și alții să poată accesa aceeași energie și credință în Creator. Este important să vă amintiți că voi sunteți un far puternic al expresiei Creatorului, și, și mai important, voi sunteți o ancoră puternică a Creatorului. Înțelepciunea și inspirația curg în mintea, în înțelegerea și  în conștiința voastră pentru a vă ghida, dar și pentru că mintea și conștiința sunt ancore și amplificatoare puternice ale energiei. Fie că vă dați seama sau nu, mintea și conștiința voastră este conectată cu toate ființele și sufletele de pe Pământ și din planurile interioare; ceea ce voi experimentați în mintea și în conștiința voastră este literalmente asemănător cu o altă realitate și, ca o undă radio, este împărtășită în mod deschis, și adeseori inconștient, cu orice alt suflet de pe Pământ.

Este important să fie recunoscut faptul că gândurile negative din mintea și din conștiința propriei voastre ființe și a umanității pot fi ușor anihilate și șterse prin acceptarea recunoașterii, inspirației și cunoașterii divine. Acest lucru nici măcar nu trebuie să vină de la voi, dar el poate fi implantat sau activat în mintea și în conștiința voastră. Energiile negative sunt șterse datorită recunoașterii, inspirației și cunoașterii divine permițându-vă să vedeți măreția Creatorului,  care este același lucru cu a vedea adevărul Creatorului.

Noi vă împărtășim faptul că, dacă voi vă permiteți să fiți deschiși prezenței Creatorului care să vă penetreze mintea și conștiința, voi puteți primi experimentări ale recunoașterii, inspirației și cunoașterii care vă vor conecta la măreția Creatorului. Nu numai voi veți beneficia de acest proces, energia care este implantată în mintea voastră se va infiltra și în conștiința umanității.

Cu cât vă predați mai mult acestui proces, cu atât mai mult ne dați posibilitatea de a vă folosi cu adevărat mintea ca pe o ancoră pentru înțelepciunea sacră și nouă care este necesar să fie încorporată în structura energetică a Pământului și a umanității. Mintea și conștiința voastră vor deveni asemeni unei comori de înțelepciune nouă și divină, potrivită actualei ere de iubire, pentru că multe perspective ale umanității, și chiar propria voastră perspectivă, trebuie să se schimbe pentru a se adapta la întruchiparea Erei Iubirii. Unele dintre informații și înțelepciunea sacră vă vor fi folositoare susținându-vă propria voastră trezire spirituală, în timp ce alte informații vor fi trimise în mod natural și automat în conștiința umanității și a Pământului, pur și simplu prin vibrația iubirii voastre.   

Când vă cerem să vă concentrați pe iubire și să o emanați prin ființa voastră, noi vă pregătim pentru momentul în care voi veți exprima întregul univers al Creatorului, tot ceea ce este potrivit și necesar prin ființa voastră ca o existență naturală și o expresie a realității voastre. Sacralitatea, înțelepciunea, codurile, simbolurile, iluminarea și mult mai multe vor curge prin ființa voastră dar, în mod special, ele vor fi transmise prin intermediul minții și conștiinței voastre celorlalți de pe Pământ. Imaginați-vă fiecare suflet de pe Pământ dobândind același lucru, ar fi ca o rețea și o sursă puternică de lumină și iubire ca o expresie a Creatorului, veți vedea, recunoaște și simți cum Creatorul curge prin și de la, către și în întreaga voastră ființă. S-ar putea să fie dificil să vă imaginați, dar aceasta este o experimentare a unității pe Pământ și o experimentare a Creatorului.

Dacă vă simțiți ghidați dorim să vă să susținem în experimentarea și accesarea măreției Creatorului în numele vostru înșivă și al umanității. Cu conștiința unicornilor și a delfinilor din nivelelor celeste ale celei de-a 14-a Dimensiuni, noi recunoaștem în noi o profundă stare de puritate care conduce la experimentarea măreției. Prezența măreției Creatorului poate fi ușor accesată cu energiile noastre pentru că noi exprimăm o calitate a Creatorului. Dorim, de asemenea, să vă sprijim în îmbunătățirea sistemului vostru de chakre în scopul de a deține mai multă lumină și a ancora măreția Creatorului în conștiința chakrelor voastre în scopul de a vă permite să experimentați mai deplin divina măreție Creatorului.

Dați-vă voie să stați liniștiți intrând într-o profundă stare de meditație,

”Chem acum iubitoarea protecție și susținere a grupului meu de îngeri și ghizi. Cer să fiu aliniat/ă cu conștiința unicornilor și a delfinilor din nivelele celeste ale celei de-a 14-a dimensiuni.”

Prima dată imaginați-vă lumina perlată a unicornilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana chakrelor voastre și umplându-vă întregul trunchi cu lumină. Imaginați-vă apoi lumina de culoare albastru deschis a delfinilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana chakrelor voastre așezându-se în fiecare chakră fiind susținută de lumina unicornilor. Pe măsură ce energia crește, lumina unicornilor și delfinilor celești fuzionează și curge înapoi în coloana chakrelor începând cu chakra rădăcină. Lumina combinată și fuzionată penetrează și luminează prima dată chakra rădăcină până când o umple și se revarsă apoi în chakra sacrală și tot așa urcă mai departe prin coloana chakrelor în plexul solar, chakra inimii, chakra gâtului, chakra celui de-al treilea ochi și chakra coroană. Intrarea în lumina combinată este importantă; acordați-vă atât de mult timp cât este necesar. Vă activați conștiința de a experimenta măreția Creatorului în fiecare chakră. Lumina se va revărsa din chakra voastră coroană și o parte din energie va curge în mintea și în conștiința voastră în scopul de a aduce recunoașterea, inspirația și cunoașterea potrivită a Creatorului deschizând prin urmare porțile pentru experimentarea și recunoașterea măreției Creatorului.

Meditația de mai sus este o meditație de pregătire și dacă doriți puteți continua cu această invocație și intenție:

”Cer ca informațiile divine și înțelepciunea sacră a Creatorului, care sunt potrivite pentru mine,  să se reverse în întreaga mea ființă, dar mai ales în mintea și în conștiința mea. Permit ca imprimarea înțelepciunii și informației divine în mintea și în conștiința mea să-mi sprijine propria ascensiune și să susțină o schimbare în conștiința umanității. Permit ca informația divină și înțelepciunea sacră destinată umanității să se infiltreze prin mintea mea în mintea celorlalți, ca un val de energie, încurajându-i pe toți să recunoască măreția Creatorului. Mulțumesc.”

Lăsați ca lumina Creatorului să curgă în mintea voastră și permiteți-vă să acceptați măreția Creatorului.
Să știți că nu este necesar să vă exprimați verbal înțelepciunea și intuițiile, recunoașterea voastră este suficientă.

Suntem aici pentru a vă sprijini și pentru a aprinde în voi măreția Creatorului.

Unicornii și Delfinii Celești ai celei de-a 14-a Dimensiuni 

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.