miercuri, 19 februarie 2014

Fecioara Maria: Redobândirea propriei voastre Divinități


Dragii mei,

Eu sunt Fecioara Maria, 

Vă rog să stați împreună cu mine în timp ce eu îmi împărtășesc inima cu voi!

Este o mare urgență ca noi să ne unim în puterea Inimii, să ne alăturăm împreună în Sursa care este Fundamentul Ființei și Existenței noastre. 

Inima este de neînțeles și doresc să vă spun că INIMA este cu mult mai mult decât felul în care oamenii au descris inima mea. 

Inima mea a fost mai degrabă redusă la o problemă sentimentală, în timp ce în adevăr Inima, din care noi toți facem parte, este un fenomen care-i cuprinde pe toți și totul, pentru că Ea Este Totul și ne include pe Fiecare dintre Noi. 

În timp ce omenirea m-a venerat timp de secole ca pe ceva diferit și separat de ea, ca pe o ființă elevată care le-ar arăta milă, dacă s-ar ruga destul la ea, eu trebuie să vă spun că aceste rugăciuni v-au privat de propriul vostru Adevăr și putere. 

Acum sunteți pregătiți să acceptați adevărul și să ieșiți din mit. Acum este timpul să clarificăm acest lucru, dragii mei, și să îndreptăm lucrurile. Să vă ajut să înțelegeți că ceea ce voi adorați în afara voastră ca fiind numele și forma mea, este în realitate un aspect al vostru înșivă!

Nu este adevărat că fiecare dintre voi m-ați venerat într-un mod diferit, într-un mod diferit de abordare, cu o iubire și o intensitate diferită? Cu idei și sentimente diferite? Nici unul dintre voi nu a împărtășit cu ceilalți în inima sa exact aceiași imagine a mea. 

Motivul pentru acest lucru este ușor de explicat. Fiecare dintre voi a fost trezit în interiorul inimii sale într-o anumită măsură de către propria voastră imaginație și inspirație. Ceea ce ați venerat în afara voastră, ca fiind numele și forma mea, a fost întotdeauna un aspect al propriei voastre Divinități. Pentru că voi puteți percepe în afara voastră numai ceea ce este deja în interiorul vostru. 

În acest fel ați fost atrași către diferite figuri religioase și învățători și către învățăturile lor, pentru că ei au rezonat cu ceva din propriul vostru suflet, din propria voastră conștiință, ceva care a vrut ca în acel moment să se trezească și să fie recunoscut drept ceva ce vă aparține.

Voi alegeți o imagine, o idee din cauza impulsului vostru interior, care a vrut să iasă în față și să fie conștientizată, să fie integrată.

Dar atâta timp cât nu recunoașteți că eu însumi și toți ceilalți învățători ai umanității nu suntem altceva decât o oglindă a voastră, niciodată nu veți deveni liberi din punct de vedere spiritual. Libertatea spirituală este superioară tuturor celorlaltor domenii ale libertății. Deci, atunci când sunteți liberi spiritual și restul naturii voastre umane poate deveni cu adevărat liberă, deoarece ea urmărește principiul cel mai înalt, care este spiritual. 

Da, înțeleg că revelația mea poate produce dezamăgire și deziluzie. Literalmente, pentru că ea înseamnă sfârșitul unei mari iluzii. Acest lucru vă cere multora dintre voi să creșteți, să vă asumați responsabilitatea pentru voi înșivă, să ajungeți în cele din urmă la concluzia că lumea este oglinda voastră în toate condițiile și la toate nivelele. Nu există nimic care să nu vă oglindească și nu există nici o oglindă care să nu vă spună ceva despre voi. 

Acum, după atâtea secole în care m-ați venerat, uitați-vă vă rog la voi înșivă, la voi suflete frumoase! Pentru că frumusețea, iubirea, feminitatea, maternitatea, Dulceața, Grația pentru care eu am fost venerată este într-adevăr un aspect al propriului vostru suflet, Preaiubiților!

Prin urmare, eu sunt profund îndrăgostită de toți adoratorii mei, pentru că eu vă ador pe voi așa cum voi mă adorați pe mine. 

Ați putea crede că acest lucru este o blasfemie! Dar, preaiubiților, vă rog să luați în considerare ceea ce tocmai v-am spus! Aici este vorba despre înlăturarea vălului în care ați fost prinși de către învățăturile false ale controlorilor voștri. Eu vă vorbesc despre propria voastră eliberare din robie, chiar și din robia figurilor religioase. 

Asta nu înseamnă că învățătorii – mai ales Cei Mari – nu pot și nu trebuie să vă servească. Dar voi trebuie să rămâneți tot timpul conștienți de faptul că voi învățați despre propria voastră Divinitate.  

Vă rog să luați în considerare: În tot acest timp voi v-ați venerat pe voi înșivă! Și astfel vă cer să vă luați toate părțile sufletului vostru înapoi în voi! Celebrați Măreția Divină care este Moștenirea voastră Înnăscută! Și dați-vă seama de unitatea cu toți frații și surorile voastre care împărtășesc împreună cu voi aceiași Divinitate și Slavă. 

Acest lucru va contribui foarte mult la Libertatea umanității pentru că separarea iluzorie dintre voi toți se poate sfârși dacă vă uniți la nivel de inimă, știind că NU există nici o putere spirituală în afara voastră, care să nu fie în același timp și în voi.

Da, Sunteți cu Toții Așa!

Timpurile manipulărilor dăunătoare s-au încheiat! Spusul minciunilor s-a terminat! Și astfel voi vă redobândiți propria voastră Divinitate și prin urmare vă re-Uniți în mod natural. Iar atunci când umanitatea este astfel unită, nu va mai exista nici o separare datorită religiilor, pentru că ele toate sunteți VOI, ele toate sunt părți ale propriului vostru suflet. 

Prin urmare, nu poate exista separare între grupurile și ideile spirituale, între școli și învățături, pentru că în realitate școlile nu sunt necesare atunci când Inima își unește multele și nenumăratele sale părți. Atunci când mintea se supune inimii.

Așa cum suntem cu toții uniți, înțelegem că suntem diferiți în exprimare și în felul în care se desfășoară viețile noastre și în care căutăm experiențele, dar suntem cu toții din Aceiași Conștiință Divină, Aceiași Sursă Divină, din Care toate și noi toți decurgem. Împărtășim cu Toții Aceiași Inimă. 

Am așteptat atât de multă vreme să vă pot aduce acest mesaj al celui mai profund respect și iubire pentru voi! Preaiubiților, sunt foarte recunoscătoare și fericită dacă voi sunteți dispuși să-l acceptați.

Din adâncul inimii mele!

Eu sunt Fecioara Maria

Mesaj primit de Ute


Copyright© 2014. Toate drepturile sunt rezervate: Ute Posegga-Rudel
http://radiantlyhappy.blogspot.com  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.