vineri, 4 martie 2016

Iubirea Necondiționată a Propriului Sine – Chakra a Șaptea




De Suzanne Lie

Tocmai am descoperit ceva ce am scris în septembrie 2012 și care s-a pierdut printre toate lucrurile le-am primit și mi-am dat seama că nu am putut înțelege această informație în acea perioadă și din această cauză am pus-o deoparte dar, așa cum lucrurile ne apar atunci când este momentul ca ele să fie împărtășite, această informație mi-a apărut Acum.

O voi citi acum...

Mintea mea a zburat dintr-o realitate în alta ca și cum aș fi căutat ceva sau pe cineva. Era ca și cum aș fi fost într-un holocaust rulând o realitate holografică în propria mea minte. Știam că eu creez această experiență deoarece îi puteam auzi pe Arcturieni cum îmi amintesc că eu eram creatorul propriei mele vieți. Recuperam realitățile pe care eu le-am creat.

La început am fost un Pleiadian dar, pe măsură ce rezistența mea la această experiență s-a redus și m-am predat pe deplin procesului meu, am văzut realități în care Oameni, Antarieni, Siriusieni, Tau Centieni, Lemurieni și Atlanți lucrau împreună în unitatea conștiinței pentru a o ajuta pe Gaia.

Aceste mărețe ființe erau toate acolo și știu că asta era ceea ce am căutat. Cu toate acestea, în realitatea în care credeam că sunt, Atlantida nu s-a întâmplat și nici multe alte linii temporale din memoria mea trei dimensională.

Cu această realizare am trecut într-o realitate de care nu am auzit niciodată, numită Pământ. Dar, odată ce realitatea aceasta a intrat în mintea mea imaginativă și în conștiința mea, eram acolo, în acea linie temporală. Pentru o clipă am fost într-o linie temporală complet diferită. Apoi, am început să schimb aleatoriu prin realități în diferite linii temporale despre care nu știam că existau înainte de această viziune.

Care ar putea fi scopul acestei viziuni, m-am gândit și i-am auzit pe arcturieni spunând: Ai grijă! La ce anume trebuia să am grijă? Și atunci am aflat. Lumile au început să curgă prin mintea mea tot mai repede până când toate s-au unit în una, cred că trebuie să spun, într-o fântână. Realitatea s-a schimbat atât de repede încât s-au format cercuri interconectate care s-au mișcat din ce în ce mai profund în inima mea.

Inima mea - se simțea ca și cum inima mea era plină cu Lumină dar, de fapt, era mai multă Lumină decât puteam eu să cuprind. Am simțit o erupție neașteptată ca și cum o fântână ar fi fost pornită și multe, multe vieți s-au unit într-o singură forță energetică și mi-au invadat inima ca un vulcan în erupție. Și au curs în afară prin coroana mea ca o imensă fântână de Lumină. Lumina din inimă s-a pulverizat în exterior în toate direcțiile. Am putut vedea frecvențele din ce în ce mai înalte ale realității ca imagini strălucitoare ale lumilor posibile, paralele și alternative. Au început să capete forme aparente.

Apoi, dintr-o dată, totul a încetat. Imaginile au înghețat în loc și toate lumile și-au oprit rotația. Toate imaginile erau complet nemișcate, cu excepția imaginii sinelui meu. Dar această imagine era fără formă, era o imagine a unui câmp energetic care se învârte umplut cu nenumărate imagini.

Am mers de la o imagine la alta observând războaie nemișcate și bombe în aer, parade și marșuri cu un picior pe pământ, nave oprite în spațiu și toți și toate erau ca înghețate în loc. ”Ce s-a întâmplat?”, am întrebat. Arcturianul invizibil a spus : ”Ai părăsit timpul.”

Spre surprinderea mea, am înțeles pe deplin acel concept. Lumea era nemișcată pentru că nu exista timp pentru a mișca locuitorii de la un loc la altul. Am privit în multe realități și am realizat că se mișcau atât de încet pentru mine încât a trebuit să le observ pentru ”mult” timp pentru a vedea cum un pas este făcut. Am privit în jos pentru a-mi vedea corpul meu nemișcat înconjurat de nenumărate bule ale realităților care curgeau prin fluxurile de lumină, curgând din inima mea.

Am decis să intru într-ul din aceste vise și m-am regăsit în interiorul creaturilor șase dimensionale care preferau să trăiască în rețeaua de Lumină a navelor mamă. De fapt, aveau mult de-a face cu menținerea în viață a navelor deoarece câmpul lor energetic șase dimensional se mișca mereu și ilumina forța de viață a navei.

Cei șase dimensionali sunt simbolul conștiinței colective. Pentru o fracțiune din Acum am experimentat Unitatea Conștiinței de a fi o ființă șase dimensională.

Și apoi – m-am trezit sau am fost trează în timpul somnului. Pe măsură ce mă trezeam încet am auzit...

”Ascultă liniștea cum plutește prin aer.

Ascultă liniștea, o poți auzi peste tot.

Ascultă liniștea, te va lua dacă îndrăznești.

Odată ce ai ascultat liniștea, e un mesaj pe care îl poți împărtăși.

Liniștea va rămâne în interior în momentul în care inima ta o aude. Este bine să o faci, este a ta să o iei – nu trebuie să te temi de ea.

Liniștea este o forță, este inima Vieții și a Iubirii. Este o parte a profundului interior și vine din îndepărtata înălțime.

Dacă asculți liniștea vei descoperi că sunt mult de spus.

Dacă auzi liniștea profund în interiorul tău, te va elibera de stres. Când stresul a dispărut poți să-l auzi pe acel ”tu” – Cel care locuiește în interior.

Cel care este prezent de fiecare dată când râzi și te susține atunci când plângi.

Dacă asculți liniștea, o vei găsi în interiorul tău.

Liniștea este Vocea Mică și Liniștită care îți spune ce poți face.

Îți va spune cum să asculți și să înțelegi motivul. Toate viețile trebuie să aibă o anumită curgere și fiecare moment are o perioadă. Perioada tânjirii tale după sinele pe care ai simțit că l-ai pierdut când ai ales calea care nu erai tu și acum te simți atât de pierdută.
Dar pe măsură ce curgi spre nicăieri în inima și mintea ta, s-ar putea să descoperi că ești fericită cu misterul pe care îl vei descoperi.

Apoi, ca și Căpitan al Vieții tale, vei trăi în Acum pentru a-ți preda toate întrebările pe măsură ce îți amintești cum. Cum să fii cine ești pe măsură ce o ajuți pe draga de Gaia să fie o Stea.


Mai multe informații despre cea de-a Șaptea Chakră găsiți aici.

Mai multe informații despre cea de-a Șaptea Chakră a lui Gaia găsiți aici.


Traducerea meditației Nora Trifan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.