luni, 18 ianuarie 2016

Iubirea Necondiționată a Propriului Sine - A Treia Chakră



De Suzanne Lie
Meditația transcrisă în limba română

Binecuvântări. Vom împărtăși acum a treia meditație pentru a treia voastră chakră. Aliniați-vă pentru această meditație realizând o respirație lungă și profundă. De fapt, acordați-vă un moment pentru a vă închide ochii și inspirați 1, 2, 3, 4 rețineți, rețineți, rețineți acea lumină interioară și expirați ușor 1, 2, 3, 4, 5, 6 și relaxați-vă. Simțiți cum plexul solar, a treia voastră chakră se expansionează cu respirația voastră și se relaxează în timp ce ce expirați. Să o mai facem odată. Inspirați 1, 2, 3, 4, rețineți, rețineți, rețineți acea respirație, acea iubire necondiționată ce curge cu această respirație. Acum expirați acea iubire necondiționată afară în viața voastră 1, 2, 3, 4, 5, 6 și amintiți-vă să spuneți ”Mă iubesc necondiționat pe mine însămi, mă iubesc necondiționat pe mine însămi, necondiționat mă iubesc pe mine însămi”.  

Și în timp ce mă focalizez pe a treia mea chakră realizez că aceasta este chakra plexului meu solar, a propriului meu sistem solar personal, propriul meu soare interior. În timp ce simt acea putere în interior, îi permit acelei puteri să tragă în interior iubirea necondiționată ce o trimit acum direct în plexul meu solar, în acea zonă care îmi controlează și stomacul. Și în această zonă a stomacului meu este locul în care diger viața și ceea ce cunosc, ce simt, ce poate nu am realizat înainte. Ceea ce diger acum este acea lumină mai înaltă care vine în acest portal înnăscut al soarelui meu din a treia mea chakră.

Simt acel vortex cum se deschide cu iubirea mea necondiționată și trimit mai multă iubire necondiționată în acel vortex și simt cum se deschide tot mai mult. Atașez acest vortex la sinele meu ego, la gândurile mele zilnice pentru viața de zi cu zi care sunt conduse de a treia mea chakră. Intru puțin în acel portal, în acea realitate interdimensională în care galbenul, nuanța galbenă a realității zilnice a celei de-a treia mele chakre, se transmută tot mai mult de la esența mea personală la esența aurie a sufletului meu.

Și simt acea putere din interiorul sufletului meu și deschid acel portal pentru ca sufletul meu să poată veni în gândurile mele zilnice și în gândurile mele zilnice îmi pot simți propria mea putere interioară. În timp ce mă focalizez pe puterea mea interioară, amestec, fuzionez, colectez, combin această putere cu iubirea necondiționată ce o mențin pentru mine însămi. Realizez că a treia mea chakră conduce conceptele, gândurile puterii asupra versus puterea din interior.

Simt mesajele, amintirile, gândurile, victoriile și tristețile așa cum îmi simt viața în situațiile în care am experimentat puterea altora asupra mea sau când am experimentat că eu am puterea în interiorul meu și îmi acord un moment lung să-mi amintesc un moment din viața mea în care am simțit pentru prima dată cum cineva avea puterea asupra mea și m-a rănit, m-a afectat, m-a înfuriat sau m-a întristat sau m-a speriat.

Dar acum, am învățat să mă iubesc necondiționat pe mine însămi și simt acea putere în interior și cu acea putere din interior merg spre acea persoană, spre acel loc sau acea situație în care am simțit odată că situația sau persoana avea putere asupra mea și mă iubesc necondiționat pe mine însămi, simt acea putere din interiorul meu și extind acea iubire necondiționată și putere interioară spre chiar acea persoană, loc, situație sau lucru care m-a rănit odată.


Știu acum că am destulă iubire necondiționată pentru mine însămi încât îmi pot vindeca rănile și intra în deplina mea putere interioară.




Informațiile despre cea de-a Treia Chakră au fost traduse și le găsiți aici


Traducere Monica Poka
Traducere meditație Nora Trifan și Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.