luni, 11 ianuarie 2016

Iubirea Necondiționată a Propriului Sine – A Doua Chakră



De Suzanne Lie


Textul transcris al meditației îl aveți mai jos:

Pe măsură ce mă focalizez pe a doua mea chakră, între talie și baza coloanei mele vertebrale, simt o năvală a emoțiilor din copilăria mea demult uitată și din tinerețe. Îmbrățișez aceste emoții cu puterea iubirii mele necondiționate și permit iubirii necondiționate să mă ierte necondiționat pentru orice am crezut că am făcut greșit și să accepte necondiționat că eu am scris acele episoade ale vieții în planul nașterii mele.

Observ cum acest dar al iubirii necondiționate, acceptării necondiționate și libertății necondiționate, îi permite copilului meu interior să se renască în adevăratul meu sine multidimensional. Pot vedea acum o scară cum urcă din profunzimea sinelui profund inconștient al copilului din mine și este într-o continuă expansionare spre dimensiunile tot mai înalte ale conștiinței.

Observ și simt această lumină a adevăratului meu sine multidimensional pe măsură ce curge în jos pe scară în profunzimile celei de-a doua mele chakre pentru a transforma toate problemele copilăriei mele în lecții temeinic învățate. Observ cum copilul meu interior împărtășește cu mine abilitățile mele înnăscute care s-au pierdut în procesul maturizării. Simt minunăția vieții așa cum o percep prin ochii inocenței și speranței copilului meu interior. Sunt liberă! Mă aud exclamând pe măsură ce urc scara luminii în mine, cea care am ales să fiu înainte să iau această întrupare.

Îmi văd lumea prin ochii inocenței și cunoașterii înnăscute, văd că sunt protejată și ghidată de frecvențele înalt dimensionale ale propriului meu sine multidimensional. Privesc acum lumea prin ochii inocenței și cunoașterii înnăscute și văd că sunt protejată, sunt protejată de proprii mei ghizi interiori care sunt și versiunile mai înalt dimensionale ale sinelui meu multidimensional. Pe măsură ce aceste ființe mai înalt dimensionale devin conștiente în conștientizarea mea, pot simți lumina mai înaltă și iubirea necondiționată care rezonează la chemarea lor din miezul ființei mele.

Simt această lumină mai înaltă și iubire necondiționată cum mă eliberează de amintirile trecutului care m-au mințit, care mi-au spus că sunt doar un om, că nu sunt destul de bună, că nu sunt suficient de deșteaptă sau frumoasă, cuvinte care au durut și m-au făcut să mă simt tristă. Iau fiecare dintre acele cuvinte care au rămas blocate cumva în a doua mea chakră și îi trimit fiecăruia propria mea iubire necondiționată și spun: Te iubesc, mă iubesc pe mine, noi suntem iubiți necondiționat, iubiți necondiționat, eliberați de condiții.

Iubirea necondiționată care acceptă greșelile sau accidentele sau reacțiile. Simt acea iubire necondiționată pe măsură ce se stabilește acum în a doua mea chakră, pe măsură ce mă calmează și mă relaxează și îmi permite să eliberez emoțiile supărării, durerii și furiei. Simt cum această iubire necondiționată îmi permite să mă bucur în emoțiile fericirii, creativității, acceptării, iertării. Simt că prin a doua mea chakră sunt renăscută. Sinele meu multidimensional se renaște ca cea mai nouă și mai necondiționat iubitoare versiune a sinelui meu. Sunt renăscută, repet. Sunt acel eu care am fost menită să fiu. Acum îmi pot trăi viața ca fiind eu. Și în această viață, în renașterea mea a acestei vieți, îmi iubesc necondiționat sinele din miezul ființei mele, mă iert necondiționat din miezul ființei mele și mă accept necondiționat din miezul ființei mele.

Și din aceste câmpuri fertile ale iubirii necondiționate, ale iertării necondiționate și acceptării necondiționate a sinelui meu știu că sunt, voi fi și voi continua să creez noul meu Pământ. Noul Pământ bazat pe iubire necondiționată.




Traducere meditație Nora Trifan și Monica Poka

Traducere material Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.