sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Faceți ca Ascensiunea să fie ceva Normal prin Iubirea Necondiționată pentru Voi Înșivă – Arcturienii

2016

Este Anul Iubirii Necondiționate

2016 Este și anul în care

Facem ca Ascensiunea să fie ceva Normal


De Suzanne Lie

Preaiubiți membri ai Pământului Ascendent,

Noi, Arcturienii, vrem să vă împărtășim faptul că, în timp ce vă apropiați de încheierea lui 2015, vă pregătiți în mod serios pentru îndeplinirea Misiunii voastre pe Pământ. După cum ați conștientizat, baza Misiunii voastre este să ajutați în transmutarea lui Gaia.

Pentru a servi cel mai bine această Misiune, voi sunteți ACUM în procesul recalibrării chakrelor voastre, astfel încât ele să poată servi la unirea câmpurilor de energie cinci și șase dimensionale cu frecvența trei și patru dimensională a corpului vostru fizic.

Preaiubiților, vă cerem să vă eliberați de atașamentele la ego-ul vehicului vostru trei dimensional, astfel încât să vă puteți aminti pe deplin CINE sunteți cu adevărat și DE CE v-ați luat un vehicul pământesc în acest vital ACUM de transmutare a întregii vieți planetare.

Cum să eliberați atașamentul de ego-ul care a servit la protejarea voastră de-a lungul întregii voastre încarnări? Există un singur instrument care este suficient de puternic ca să vă desprindă de siguranța ego-ului vostru protector și să vă deschidă conștientizarea conștientă la lumina mai înaltă care curge ACUM în realitatea voastră, în planeta voastră și în propriul vostru corp fizic.

Acest instrument este iubirea necondiționată pentru voi înșivă. Ego-ul vostru v-a învățat că este o ”îngâmfare” să vă iubiți pe voi înșivă. Ego-ul vostru v-a învățat să stați cu capul plecat din cauza dezamăgirii sau rușinii că nu ați făcut ”mai bine” lucrurile.

Pe de altă parte, adevăratul vostru SINE Multidimensional v-a șoptit în inima voastră că VOI sunteți aici pentru a inaugura Noul Pământ. Cum puteți VOI, ca și o persoană obișnuită, să aveți capacitatea de a ajuta la stabilirea Noului Pământ?

Vă vom răspunde cu bucurie la această întrebare. VOI veți ajuta la nașterea Noului Pământ prin conectarea sinelui vostru trei dimensional cu SINELE vostru Multidimensional. Apoi, VOI nu mai sunteți ego-ul vostru. Apoi, voi sunteți Ființa Multidimensională care s-a oferit voluntar să-și coboare imensa sa conștiință într-un mic vehicul de lut.

De ce ați face așa ceva? De ce ați părăsi realitatea voastră cinci dimensională, și mai mult, pentru a purta un vehicul micuț făcut din elementele planetei Pământ? De ce ați dori să locuiți un vehicul care ar putea să conțină numai frecvențele cele mai joase ale adevăratei, magnificei voastre conștiințe?

Voi v-ați oferit voluntari pentru cea mai dificilă și periculoasă ”misiune la distanță” ca să puteți ajuta planeta Pământ. Mulți dintre voluntarii noștri pe Gaia au avut multe încarnări pe Gaia, unii au avut numai câteva încarnări pe Gaia, iar unii dintre voi nu ați mai fost niciodată încarnați pe Gaia.

Noi am ales ca ”petrecerea debarcării”, așa cum voi ați numit-o, să aibă toate cele trei perspective ale unei vieți pe Pământul trei dimensional. Aceia dintre voi care ați avut multe încarnări pe Pământul trei dimensional ați experimentat multe lecții, eșecuri, victorii și experiențe multiple. Ceea ce voi ați învățat pe Pământ va fi deosebit de util în împlinirea Misiunii voastre.

Cu toate acestea sunt multe încercări grele pe care va fi nevoie să le iubiți în mod liber și să le transmutați înapoi în adevăratele voastre expresii cinci dimensionale, și mai mult, ale SINELUI vostru. Voi, curajoșii noștri dragi, v-ați oferit voluntar să vă asumați rănile unei planete aflate în fierbere.

Cu inimile voastre deschise și cu mințile voastre curajoase, voi v-ați oferit voluntar să experimentați vătămările care i-au fost aduse planetei Gaia, astfel încât atunci când vă vindecați pe voi înșivă, să vindecați și planeta. Da, curajoasa noastră echipă aflată la distanță, voi v-ați oferit voluntar să ”încasați lovitura” pentru Gaia astfel încât să puteți înțelege profund tiparele energetice de frecvență joasă care au pus stăpânire pe o atât de mare parte din corpul lui Gaia.

Apoi, din momentul în care ați preluat rănile lui Gaia, atunci când vă vindecați pe voi înșivă, voi vindecați, în același timp, și planeta. Dar care este balsamul vindecător care poate repara totul, de la o simplă celulă la o planetă? Acesta este Iubirea Necondiționată.

Dragi și iubiți voluntari pe Pământ, dorim să vă spunem că anul vostru fizic 2016, este ACUM-ul în care Iubirea Necondiționată pe care ați împărtășit-o într-un mod atât de liber cu planeta lui Gaia, este direcționată și în propriul vostru corp fizic.

Sunteți ghidați să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă pentru că intrați în următoarea octavă a serviciului vostru.
Prin urmare, va fi nevoie să vă regenerați și să vă vindecați vehiculul pământesc pentru octava mai înaltă a serviciului vostru.

Prin urmare, vă prezentăm:


7 Minute * 7 Chakre * 7 Săptămâni

Apoi, puteți aloca în fiecare zi 7 minute ca să ascultați meditația săptămânii.
Aceste meditații scurte vă vor ghida să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă prin focalizarea pe minte, corp și elementul spiritual al chakrei din săptămâna respectivă.

Dragilor, deoarece Conștiința Unității este atât de vitală pentru ascensiunea personală și planetară, noi trimitem aceiași meditație multor oameni diferiți aflați în nenumărate alte locații pe Pământ. Pentru că oamenii și planeta împărtășesc aceleași elemente ale pământului, aerului, focului și apei, aceste meditații de 7 minute de Iubire Necondiționată pentru SINELE vostru, vor fi în mod automat împărtășite cu Gaia.

Vă cerem ca în fiecare zi să repetați aceste meditații săptămânale de 7 minue, care se focalizează pe Iubirea Necondiționată de SINE!

Acest proces va dura 7 săptămâni și veți primi câte o meditație nouă, gratuită, în fiecare zi de Luni și care va putea fi descărcată de pe:


Meditația fiecărei săptămâni se va focaliza pe iubirea necondiționată a sinelui vostru cu fiecare chakră, focalizându-vă pe un anumit domeniu al:
Corpului/Sănătate
        Minții/Expansiunea Conștiinței
                 Spiritului/SINELE Multidimensional

Este foarte recomandat să repetați acea meditație în fiecare zi a săptămânii. Sunt doar 7 Minute de Iubire Necondiționată PENTRU PROPRIUL vostru sine – începând cu prima chakră și urcând până la a șaptea chakră.

Dacă vă acordați numai 7 minute pe zi să vă amintiți, împământați și expansionați Iubirea Necondiționată pentru sinele vostru, vă puteți schimba viața. De asemenea, în timp ce vă iubiți necondiționat și vă vindecați pe voi înșivă, o veți iubi necondiționat și vindeca pe Gaia, pentru că fiecare gând și emoție a voastră curge în corpul lui Gaia și în întreaga voastră planetă.

Înțelegeți ACUM cât de multă Putere aveți voi?

Dacă vă combinați cu un grup care are aceiași intenție, în care pe mulți dintre ei nici măcar nu-i cunoașteți și nici nu-i veți întâlni fizic vreodată, voi toți veți forma o rețea planetară de:

Conștiință a Unității de Iubire Necondiționată pentru SINELE vostru.

IUBIREA Necondiționată începe cu SINELE vostru, pentru că, cum ați putea împărtăși ceea ce nu aveți?
            Cum putem da ceea ce nu avem?
                          Cât de des ați primit ”iubire necondiționată”?

Prin urmare, ne vom focaliza în primul rând pe a vă iubi necondiționat propriul vostru sine – chakră cu chakră – lucru care va fi în mod automat împărtășit cu Gaia. Începând cu prima chakră, ne vom focaliza pe o chakră (zonă a minții, corpului și spiritului vostru) timp de o săptămână, apoi vom trece la următoarea chakră în săptămâna care urmează.

Amintiți-vă că nu putem da ceea ce nu avem. Prin urmare, pentru a împărtăși iubirea necondiționată, trebuie să o avem mai întâi pentru propriul nostru sine.

După ce timp de 6 zile ați repetat meditația, în a 7-a zi puteți spune:

”Astăzi aleg să-mi împărtășesc Iubirea Necondionată cu miezul lui Gaia și cu Sinele meu Cel Mai Înalt pentru a-mi deschide și expansiona portalul MEU de Iubire Necondiționată.”

CUM FUNCȚIONEAZĂ ASTA?

În fiecare zi de Luni va fi postată meditația de 7 minute pentru acea săptămână și va putea fi descărcată în mod GRATUIT de la adresa:

http://suzanneliephd.blogspot.com

 Acea postare de Luni va include și un suport scris pentru chakra/domeniul din viața voastră cu care se lucrează în acea săptămână.

IUBIREA NECONDIȚIONATĂ PE CARE VI-O DAȚI SINELUI VOSTRU

POATE FI ÎMPĂRTĂȘITĂ CU ORICINE

ȘI CU ÎNTREAGA VIAȚĂ

Cu toate acestea, nu puteți da ceea ce nu aveți.

Vă încurajăm să vă împărtășiți și cu alții experiența pentru a construi conștiința unității.

Prima meditație va fi postată Luni, 4 Ianuarie 2016.
Vă cerem să vă uniți cu toții pentru a face anul 2016 ANUL IUBIRII.



Țineți aproape în timp ce trecem
ÎMPREUNĂ
prin acest proces de a ne iubi necondiționat pe noi înșine chakră cu chakră.

Acest proces este în întregime GRATUT pentru toți participanții.
Meditațiile vor fi descărcate de pe acest blog.

VĂ RUGĂM SĂ VĂ ALĂTURAȚI NOUĂ CA SĂ
NE IUBIM NECONDIȚIONAT PE NOI ÎNȘINE ACASĂ!


ACEST PROCES ÎNCEPE LUNI 4 IANUARIE 2016.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.