marți, 29 decembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 Decembrie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Dragi prieteni, venim cu bucurie și cu cele mai bune urări în această perioadă de vacanță.

Observăm că unii dintre voi experimentați tristețe și un pic de confuzie pentru că nu experimentați această perioadă așa cum erați obișnuiți. Aceia dintre voi care simțiți în acest fel, bucurați-vă în înțelegerea faptului că, conștiința voastră s-a schimbat și, prin urmare, sărbătorile nu mai rezonează în același fel. Încă de la ultimul Crăciun, mulți dintre voi ați evoluat și ați integrat mai multă lumină care, la rândul său, afectează modul în care voi experimentați, înțelegeți și trăiți fiecare aspect al vieții de zi cu zi, de la lumesc la cel mai profund.

Muzica de sărbători pe care o iubeați în trecut, acum a sunat cumva cam discordant. Promoțiile frenetice pentru chilipirurile de toate felurile sunt adeseori pur și simplu iritante și nu mai au nici o putere asupra voastră. Unii, care n-au făcut-o niciodată până acum, descoperă dureros de conștient cât de comercial a devenit Crăciunul. Totul se simte altfel în acest an, și acest lucru nu are de-a face cu vârsta sau cu responsabilitățile. Are de-a face cu faptul că ați devenit mult mai luminați.

Datorită atenției crescânde pe care i-o acordați intuiției, este mult mai ușor acum să recunoașteți o intenție comercială aflată în spatele unei reclame excesive plină de nostalgie și sentimente false. Vedeți cu ușurință că cea mai mare parte a lor nu are nimic de-a face cu adevărata și iubitoarea esență a Crăciunului, ci că are de-a face numai cu puterea voastră de cumpărare. Învățați să puneți de-o parte și să priviți în spatele cortinei lui ”Oz”.

Vă reamintim adevărata semnificație a Crăciunului și a Noului An. Această perioadă are o semnificație foarte puternică pentru că ea reprezintă adevăruri profunde care nu au fost recunoscute de către lume în general. Ca toate lucrurile în dimensiunea a treia, adevărul se manifestă în funcție de starea de conștiință individuală. O conștiință consensuală este formată din credința majorității stărilor de conștiință individuale.

Așa zisa ”a doua venire” precum și nașterea Christului de Crăciun este, de fapt, experimentarea personală a trezirii care îl așteaptă pe fiecare individ la un moment dat în călătoria sa evolutivă. Ea se referă la nașterea conștiinței Christice interioare și nu se referă numai la nașterea lui Isus/Jeshua acum 2000 de ani care a atins conștiința Christică în deplinătatea ei în timp ce era pe Pământ.

Treptat, prin multe călătorii, experiențe și vieți de străduință, smerita conștiință personală (ieslea) este pregătită pentru ca, copilul (adevărul) să se nască. Christul este întotdeauna născut în condiții umile pentru că un ego al conștiinței separării nu este pur și simplu deschis pentru a naște conștiința Christică.

La început, conștiința Christică nou născută este slabă și are nevoie de protecție deoarece ea poate fi ușor dată la o parte prin frică sau stinsă de părerile altora. O conștiință lumească a dualității și separării este serios amenințată de Lumina conștientizării și ar dori ca aceasta să nu apară deloc, întreprinzând adeseori diferite acțiuni împotriva ei.

Conștiința Christică nou născută trebuie ținută în tăcere și secret în inimă până când crește din ce în ce mai puternică și mai încrezătoare, devenind în cele din urmă o conștiință Christică iluminată pe deplin matură care nu mai are nevoie de protecție pentru că ea știe acum că ea este adevărata substanță și esența protecției și că nu este necesară nici o protecție față de nimic.

Astfel, urmează un Nou An (viață) pentru individul trezit – a doua venire a sosit.

Sărbătoriți sărbătorile cu toată iubirea și bucuria nou născutei voastre conștientizări mai înalte și veți fi o binecuvântare pentru toți cei din jurul vostru. Viața este menită să fie bucurie, iar separarea este un mit – o credință care nu are nici o lege ca suport. Îmbrățișând o mai profundă înțelegere a Crăciunului și a Noului An, vă va ajuta să aduceți iubire și bucurie în tot ceea ce faceți, pe tot parcursul anului.

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU FERICIT.


Noi suntem Grupul Arcturian 12/27/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.