duminică, 8 noiembrie 2015

Viitorul ADN-ului




Această canalizare în direct a fost oferită în Mineapolis , Minnesota
În data de 1 August 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Partenerul meu se dă la o parte, așa cum trebuie să o facă pentru ca o canalizare ca aceasta să poată fi oferită. Știe cum se face acest lucru și l-a făcut de multe ori. El se află într-un loc, dacă vreți să-i spuneți așa, și ascultă așa cum ascultați și voi. Cu toate acestea, și el are anumite distrageri dar care nu sunt cele pe care le aveți voi, și am mai vorbit și înainte despre ele.

Nu el vorbește acum. Eu o fac și, din nou, vă spunem să percepția trebuie să fie curată pentru voi pentru a putea conștientiza ceea ce se spune. Eu vorbesc despre lucruri care sunt dincolo de cunoașterea sa și vorbesc despre energia reală a acestei planete care este fizică chiar acum. Am vorbit despre fizici ciudate de multe ori, dar astăzi nu o vom face. Vom vorbi în schimb despre lucrurile fizice, trei dimensionale care vă afectează printr-o sursă multidimensională care schimbă ceea ce știți și înțelegeți.

Schimbarea Planetară a fost Profeția multora

Am spus deja de ani de zile că schimbarea fizică se apropie de planetă. Profețiile au fost clare în felul lor vag, și au spus că însăși conștiința planetei se va schimba și că planeta va deveni mai ”moale” ca umanism și că lucruri neașteptate se vor întâmpla. V-am spus chiar că s-ar putea să vă vină un joker și să primiți mai multe cărți de felul ăsta. Acești jokeri vor fi lucruri neașteptate sau improbabile – invenții la care nu v-ați așteptat, care să schimbe lumea, acțiuni la care nu v-ați fi așteptat din partea altora și chiar o bunăvoință la care nu v-ați fi așteptat. O energie mai blândă vine spre voi, care este foarte dulce, și mulți au spus că aceasta este o predicție bună și o profeție minunată. Vreau să vă spun ce se întâmplă cu adevărat cu toate acestea și vreau să vă dau ABC-ul ei, așa cum spuneți voi. Vreau să vă ofer realitatea fizică 3D a ceea ce se petrece în jurul vostru.  

Unele dintre acestea vă vor părea ca o revizuire, dar nu este. Este o consolidare a multor bucățele pe care vi le-am dat înainte pentru a vă arăta ceea ce se întâmplă astăzi. Subiectul este ADN-ul. ADN-ul nu este pur și simplu o moleculă chimică în corpul vostru. Este o piesă multidimensională a divinității. Molecula pe care voi o  numiți ADN este peste tot prin galaxie, dragilor. Este viață și este modul în care viața se formează peste tot. Este tiparul și geometria vieții peste tot și veți vedea acest lucru într-o bună zi când veți fi în stare să examinați alte forme de viață ce se găsesc în afara planetei voastre. ADN-ul se poate schimba numai prin fizică, pentru că fizica este cea care controlează chimia. Acest lucru este pe cale să se schimbe.

Fizica Conștiinței

Dați-mi voie să reiau câteva lucruri pe care le-am spus în trecut ca să vedeți modul în care ele se leagă cu lecția de astăzi. Acum 26 de ani când am început să vă ofer mesaje, i-am spus partenerului meu să scrie în prima sa carte că rețeaua magnetică a Pământului se va schimba. Într-adevăr, a făcut-o. Acest lucru este acum istorie științifică, iar nordul magnetic s-a mutat deja cu câteva grade de atunci. V-am dat mesajul că rețeaua voastră magnetică este legată de, sau împletită cu, fizica conștiinței Umane. Să fie clar: Conștiința nu este un lucru ezoteric cețos care nu poate fi măsurat. Este cu adevărat fizică. Doar că voi nu ați văzut-o încă. Multe experimente de pe planetă din acest moment sunt conștiente de faptul că intensitatea câmpului magnetic se modifică odată cu conștiința Umană de masă (o corelație cu evenimentele pline de compasiune de pe planetă). Când în cele din urmă veți fi în stare să măsurați câmpurile multidimensionale  într-un mod mai clar, veți fi în stare să vedeți corelarea dintre câmpul magnetic al Pământului și conștiința Umană. Prin urmare, se poate spune ”Cum se mișcă rețeaua, se mișcă și conștiința Umană.” Acum știți de ce mi se spune ”Maestrul Magnetic”.

Rețeaua Magnetică și Schimbarea care vine

Lucrul de care ar trebui să fiți conștienți este că rețeaua nu s-a mișcat atât de mult în istoria Omenirii și a rămas destul de statică de-a lungul multor vieți de-ale voastre. Cu toate acestea, în 1987, a început să se miște foarte mult. Motivul? Se mișcă astfel încât să poată fi poziționată a primi ceva – ceva ce este așteptat și care vine. Gândiți-vă la acest lucru ca și la mutarea unei mobile astfel încât să puteți vedea mai bine ceva ce nu știați că era vizibil. Repoziționarea rețelei este pentru ceva ce vine și pe care o vom numi ”energia evolutivă” și care este fizică. Este efectiv fizică! De fapt, o chiar puteți vedea venind!

Cu luni și ani în urmă, v-am spus că planeta voastră intră într-o zonă a spațiului în care nu a mai fost niciodată înainte. Acest lucru nu este ezoteric. Întrebați un astronom, ”Iese sistemul solar dintr-o bulă de protecție într-un nou tip de radiație sau energie pe care nu ați mai văzut-o până acum?” Este posibil ca sistemul vostru solar să-și piardă învelișul de protecție pe care l-a avut întotdeauna din cauza locului în care s-a aflat în spațiu?

Dați-mi voie să explic un pic mai mult acest lucru pentru cei care nu înțeleg prea multe despre mișcarea galactică și despre sistemul vostru solar. Toate stelele din galaxia voastră se mișcă încet în jurul centrului. Sistemul vostru solar și steaua sa (Soarele), a fost întotdeauna în mișcare deoarece se rotește în jurul centrului galaxiei. În timp ce sistemul vostru solar se rotește în jurul mijlocului, voi sunteți în permanență într-o nouă perioadă de timp și spațiu. Acesta se mișcă atât de încet, încât (milioane de ani pentru a face o singură rotație) toată omenirea a fost, practic, într-o singură energie, ca un balon de protecție – iar acum acest lucru se schimbă. Nu credeți? Faceți-vă propria voastră căutare sau întrebați un astronom dacă ceva este altfel. Faceți ca aceată canalizare să fie adevărată pentru voi și veți înțelege mult mai bine ceea ce vă spunem.*

Rolul Soarelui

Pe măsură ce intrați în această energie nouă, sau în ceea ce unii au numit-o chiar ”radiație”, ar trebui să știți cum funcționează pentru că are o foarte mare legătură cu Soarele vostru. Fizic, ea afectează câmpul magnetic al Soarelui (heliosfera), care la rândul său este apoi revărsat în câmpul vostru magnetic prin intermediul vânturilor solare. Aceasta este fizica ei, dragilor, dar dați-mi voie să vă ofer ezoterismul ei. În tot acest timp a existat planul, pe care voi l-ați făcut ca rasă Umană care a trecut dincolo de markerul 2012, să intrați în această zonă din spațiu unde magnetismul se schimbă, permițându-i conștiinței umane să se schimbe. Dragilor, toate acestea au fost întotdeauna aici așteptând ca voi să treceți de acest marker! Acesta este motivul pentru care eu am venit acum 26 de ani și v-am spus că magnetismul vostru se va schimba. Aceasta este o energie evolutivă care vă va afecta Soarele – heliosfera Soarelui vostru – care va intra apoi în câmpul magnetic al Pământului, un câmp care acum a fost repoziționat pentru această conștiință nouă.

Oh, sunt acei intelectuali care vor spune ”Ei bine, dar dacă noi ne-am fi distrus pe noi înșine așa cum unele profeții au spus? Dacă nu ar fi existat oameni care să primească asta?” Este foarte simplu. Nici un om n-ar fi fost aici, dar planeta și-ar fi continuat deplasarea în această nouă zonă de spațiu și unele energii ar fi fost aici, dar voi n-ați fi fost. Simplu. Dar voi sunteți aici!

Așa că, acum puteți vedea că și profeția indigenilor este împlinită, pentru că ei v-au spus de schimbările care vin după precesiunea echinocțiilor. (Decembrie 2012). Cum au putut avea ei această profeție legată de intrarea voastră într-un loc nou în jurul galaxiei voastre? Gândiți-vă la asta! Aceste lucruri nu sunt noi și chiar din vechime v-au spus ce vine! S-ar putea ca ei să nu fi cunoscut specificul științific, dar profeția lor este aceiași cu cea pe care o am eu: O Nouă Conștiință vine!

Dragilor, vreau să continuați să puneți laolaltă fizic aceste piese în ceva ce puteți vedea. După cum v-am spus, aceste schimbări vă afectează Soarele. Heliosfera Soarelui vă schimbă rețeaua magnetică. Acum, ca toate astea să funcționeze, Soarele trebuia să fie liniștit. Aș vrea să cereți informații unui astronom despre Soare și ciclurile Soarelui. Să întrebați în ce perioadă de strălucire se află Soarele acum. Astronomul vă va răspunde că se pare că este unul dintre cele mai liniștite cicluri pe care le-a avut vreodată Soarele. Exploziile și petele Solare sunt perturbări în câmpul multidimensional care înconjoară Soarele, așa că acestea trebuiau să fi dispărut în timp ce noile energii începeau să fie implementate. Pentru ca toate acestea să funcționeze, era necesar ca Soarele să fie cât mai liniștit posibil, și este. Perioada de liniște a Soarelui are influență și asupra vremii voastre, și asta, de asemenea, v-am spus. Datorită liniștii sale, voi sunteți într-un ciclu al vremii pe care la fel vi l-am prezis [vine o vreme rece] care are la rândul său mult de-a face cu energia care vine. Asta este fizic. Întrebați un astronom ”Nu ești îngrijorat de toate astea?” Unii dintre ei sunt, alții, nu. Dar acest lucru vă afectează pe voi și planeta chiar acum. Acum știți de ce s-a schimbat rețeaua magnetică, când a fost schimbată și de ce. Asta este fizic.

Ezoterismul la toate acestea

Acum, în același timp în care toate aceste schimbări fizice de mai sus aveau loc, v-am dat informațiile ezoterice despre nodurile și nulurile Pleiadeene.** Este posibil ca însăși Pleiadeenii, fiind aici de la început și știind de această schimbare care urma să aibă loc, să fi ajutat chiar ei la inițierea acestor profeții (au influențat vechile calendare și profeții)? Într-adevăr, acest lucru este adevărat, dar le apărea indigenilor ca și ”intuiții de la strămoși”. Nodurile și nulurile lăsate de Pleiadeeni sunt motoare de accelerare care afectează rețelele planetei.*** Conștiința este legată de rețelele planetei, vă amintiți? Dar nu numai Rețeaua Magnetică a fost implicată. Aceasta include și Rețeaua Cristalină (amintirea emoțională Umană) și rețelele lui Gaia – pe toate. Toate acestea au fost lucrate în acest timp în combinație cu noua energie evolutivă ce vine de la Soare. Aceste rețele sunt alimentate, dacă vreți să spuneți așa, de către noduri și nuluri. Ce fac toate astea? Care este adevărata linie de bază la toate astea? Răspunsul: Aceste confluențe de energii care se schimbă, toate afectează în mod direct un singur lucru – ADN-ul vostru.

Urmează Evoluția ADN-ului

ADN-ul ființei Umane este pregătit să se schimbe. Nu-l veți vedea niciodată la microscop pentru că el nu este chimic: este fizic. Ascultați un moment, pentru că ați văzut deja cum funcționează. 90 la sută din ADN care până acum a fost socotit deșeu, este acum înțeles de către știința voastră. **** Știința înțelege acum că acest 90 la sută este informație – un manual – un panou de control pentru gene. Dar este încă un mister în ceea ce privește ce conține cu adevărat sau cum trimite informații genelor. Ceea ce nu este cunoscut încă este că aceasta este o transmisie multidimensională. Pentru mulți dintre biologi aceasta ar fi o extindere, dar există de fapt și o mică cuanticitate în ADN-ul vostru, iar acest lucru a fost, de asemenea, văzut științific. (experimentele lui Garaiev și Popoinin cu ADN-ul). *****

Acest 90 la sută din ADN este ca trilioane de antene în corpul vostru, pregătite să primească informații și apoi să rescrie manualul prin schimbările din rețelele voastre. ADN-ul va primi informații și se va schimba. Va afecta genetica. Mai întâi vor primi aceste schimbări mamele și le vor transmite copiilor lor. Mamelor, voi nici măcar nu știți că le-ați primit, dar totuși le transmiteți copiilor voștri chiar acum. Ați auzit de cărțile de acum mai bine de 10 ani ale partenerului meu despre ”Copiii Indigo”? Acești copii au fost precursorii noii energii. Acești copii sunt diferiți! Totul a început înainte de 2012 – cu mult înainte – deoarece potențialele pe care ați dorit să le atingeți au fost foarte înalte, dar ați făcut-o. Bunicelor, ar trebui să vă întreb dacă nepoții voștri sunt diferiți? Foarte diferiți!

Primele Schimbări apar în Copii

Un copil Uman vine astăzi pe planetă, dar ceea ce se întâmplă astăzi este diferit de de ceea ce era când v-ați născut voi. Sunteți într-un loc nou în spațiu, Soarele este liniștit, aveți nodurile și nulurile care trimit informații noi în rețea, iar paradigma conștiinței este diferită pentru ei față de cum a fost pentru voi. Celulele Genezei lor, ”Felul în care funcționează un Om”, se schimbă.

Lucrurile vor începe să funcționeze într-un mod care este neobișnuit de diferit pentru natura Umană standard. Sinele intuitiv, bariera dintre înnăscut și conștiință, va începe să se îmbunătățească. Bariera va începe să slăbească. Pregătiți-vă pentru copii care au o intuiție foarte exactă în ceea ce privește ce nu este în regulă cu ei. Dacă vă spun că ceva nu este în regulă cu ei, duceți-i la doctor! Imediat. Nu le spuneți ”Este imaginația ta, dulceață”sau ”Va fi mai bine mai târziu, durerea va trece”. Auziți ce vă spun? Sunt unii care ascultă ceea ce spun eu acum și care trebuie să audă acest lucru pentru că copiii lor le spun ”Mă simt ciudat, ceva nu este în regulă”. Mamele care sunt obișnuite să crească copii sunt și ele obișnuite cu o paradigmă a vechii energii care are un anumit tipar pentru sănătate. Acest lucru se schimbă. Copiii încep să se trezească a fi intuitivi în ceea ce privește propria lor sănătate. Încă nu este construit podul către înnăscut dar este mai aproape de ei și ei simt ceva. Înnăscutul le vorbește pentru prima dată. Ascultați: Voi nu l-ați avut, dar ei îl au. Ascultați-i.

Akasha copilului începe să devină mai clară. Acești copii vă vor spune multe lucruri despre cine au fost și ce au făcut. Dacă sunteți părinte și ascultați aceste lucruri acum, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să suprimați aceste împărtășiri. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să-i spuneți copilului adevărul absolut, adevărul absolut: ”Te cred.” Când spuneți acest lucru cu voce tare, îl ajutați pe copil. Acest lucru sună adevărat și copilul va pricepe. Ascultați, părinți: În aceste lucruri, fiți un aliat pentru copilul vostru, iar acest lucru va schimba relația pe care o aveți cu copiii voștri. Fiți sinceri cu ei despre orice ar fi vorba. Spuneți-le că nu toată lumea îi va înțelege și că vor fi momente în care va fi mai bine să păstreze tăcerea în legătură cu aceste lucruri. Acestea sunt instrucțiuni pentru copiii din Noua Eră. Aceste atribute vor deveni chiar mai puternice, iar instrucțiunile voastre vor avea sens.

Instinctele vor funcționa mai bine decât au funcționat vreodată. Instinctele nu sunt ceva ce să fiți obișnuiți să prea vedeți la Oameni. Le vedeți mai ales la animale, pentru că puii animalelor au un puternic instinct de supraviețuire. Acesta le este transferat atât de bine încât ei pot umbla la numai câteva ore după ce s-au născut! Voi nu aveți asta. Cu toate acestea, aceiași trecere mecanică a instinctelor începe să devină mai puternică în Oameni și mai ales cele care vor veni din Akasha. Este atât chimică cât și ezoterică (genetică și Akashică). Așa cum este în animale și voi ar trebui să o aveți și o veți avea. Veți vedea copiii amintindu-și cum să umble și cum să mănânce mult mai devreme, fără pregătire. Acest lucru va fi mai rapid decât în vechea paradigmă și mai repede decât au văzut medicii pediatri. Va fi ceva ”ieșit din grafic”. Pregătiți-vă pentru asta; acesta este instinctul. Este pur și simplu chimie. Acesta este ADN-ul funcționând mai bine.

Dacă vă uitați la celula de ADN în sine ați putea întreba ce se întâmplă. Adevărul este că ADN-ul devine mai informat, unii spun ”activat”. Acum, există un cuvânt la modă în ezoterism numit activare. Vă rog să nu-l schimbați, dar să știți că el nu este chiar corect. Nu activați nimic. Mai degrabă eliberați ADN-ul din închisoare. Dacă aveți pe cineva care este imobilizat într-un scaun cu rotile, stafidit și incapabil să se miște, dar de îndată ce este eliberat din această constrângere și degetele încep să se desfacă și mâinile încep să devină din nou întregi, este pentru că ceva s-a întâmplat în ADN-ul lui. Nu s-a întâmplat mâinii sau mușchilor sau degetelor, nici măcar brațului, ci ADN-ului. Este o eliberare. Vreau să mențineți această viziune. Toate schimbările despre care v-am vorbit, au legătură cu eliberarea dintr-o închisoare a ADN-ului schilod! Și (pregătiți-vă) acest lucru se întâmplă ÎNTREGULUI ADN din tot corpul deodată. Este o ”experiență a întregului corp”, nu una locală ”mână/braț”.

ADN-ul vostru este schilodit în această energie veche și libera voastră alegere a fost cea care a creat acest lucru. ADN-ul vostru, durata de viață (îmbătrânirea), bolile voastre sunt toate cele pe care ați dorit să le luați în energia aceste planete, iar ADN-ul vostru a cooperat. Cu asta ați trăit, și asta se schimbă acum. Nu este o activare a ADN-ului, este o eliberare a ADN-ului. Eliberare!

Profunzimea la toate acestea: Vă dați seama de ajutorul pe care îl aveți? V-ați gândit măcar o clipă că veți face toate aceste lucruri? Aceasta implică galaxia, partea de spațiu în care vă aflați, nodurile și nulurile, și pe Creatorul Universului. Acest lucru îi implică pe Pleiadeeni, implică linia voastră temporală și implică iubire. Și toate acestea ca voi să puteți sta într-o nouă energie și să eliberați legăturile ADN-ului vostru. Acum dragilor, suflete bătrâne, este ceva ce ar trebui să știți. Nu trebuie să așteptați să vă renașteți pentru asta. Sufletul bătrân are în interiorul lui echipamentul, chiar în acest moment, la fel ca și nou-născutul.

Șabloanele ADN-ului

ADN-ul vostru este plin de informații și de șabloane. Acum, șabloanele sunt tipare și paradigme ale vieții. Cele mai multe dintre aceste șabloane pe care voi le aveți, sunt unele care nu sunt complete. Acum, ceea ce voi nu știți despre un șablon este că el are ceea ce se numește o structurare proprie. Dacă aveți deja o parte din acel șablon, o bucată din proiectul său, cum s-ar spune, aceasta trage către sine restul proiectului, dacă poate. Înțelegeți acest lucru? Dacă aveți o bucată din imagine, acea bucată are o atitudine – o atitudine de dorință – dorind restul imaginii! De îndată ce este posibil să obțină acea bucată lipsă, ea este ca un magnet. Aceasta pur și simplu zboară către sine, iar șablonul se întregește și voi obțineți astfel întreaga imagine. Toți aveți bucăți de șabloane, iar cei care au bucățile cele mai profunde și ”pregătite” sunt sufletele bătrâne (cei care citesc aceste lucruri). Experiența voastră pământească a așteptat acest lucru! Voi vă veți întregi șabloanele care sunt incomplete, suflete bătrâne.  

Geneza Celulelor: Șablonul

Termenul pe care îl folosesc în acest mesaj este un termen Kryon astăzi, nu unul medical. S-ar putea să existe un termen medical similar, dar acesta este diferit. Unul dintre șabloanele care există întotdeauna și nu dispare niciodată face parte din manualul Uman. El nu este la fel de liniar, precum este prezentat în această explicație, dar va funcționa. Gândiți-vă la el în acest fel: Vreau să vă gândiți la manualul nașterii. Când ați venit, cum era manualul? La ce pagină erați când aveați vârsta de cinci zile? La ce pagină erați când aveați șase luni? La ce pagină erați când aveați 30 (de ani)? Știți că toate paginile sunt diferite din cauza cronologiei creșterii.

Paginile sunt încă acolo și șablonul este și el încă acolo din cauza a ceea ce eu numesc celulele Genezei. Celulele Genezei, așa cum eu le definesc, sunt celulele unui nou născut, care accelerează creșterea și învățarea într-un anumit mod. Copilul absoarbe atât de mult din lumea din jurul lui în primele șase luni. Acest lucru include vorbirea, limbajul, începutul ridicării în picioare și a umblatului, și multe altele. Antenele din manualul Genezei sunt atât de mari! Ele sunt receptive la atitudinile și conștiințele a tot ceea ce se află în jurul lor. Știți asta deja. Ele sunt active pentru un nou-născut Uman, apoi încetinesc și voi deveniți adultul. Celulele Genezei sunt magice. La început sunt folosite, apoi nu mai sunt folosite, dar ele sunt tot timpul acolo, nu pleacă nicăieri. Șablonul rămâne tot acolo, instrucțiunile stabilite pentru modul în care ele sunt făcute, dacă vreți să le spuneți așa, sunt tot acolo. Toate acestea sunt fizică, pentru că chimia modului în care funcționează toate acestea este fizică. Ceea ce ar trebui să știți despre copiii din ziua de astăzi este că antenele lor sunt de până la de 10 ori mai lungi decât au fost ale voastre.

Acum, ce-ar fi suflet bătrân, dacă eu ți-aș spune că ai putea elibera acele celule acum, să le faci din nou active pentru tine? Ele ți-ar putea fi acum din nou disponibile, numai du-te după ele în manual. Fă-o prin afirmații, fă-o prin schimbare conștientă, fă-o prin meditație. Ori în ce fel comunicați cu înnăscutul vostru, acesta este pregătit să elibereze Celulele Genezei din închisoarea lor temporală pentru a fi folosite din nou! Asta este pentru voi o cale rapidă de creștere spre Iluminare! Ele lucrează cu Akasha!

 Ele pot fi folosite pentru orice situație pe care ați putea-o întâlni. Nu le limitați la ceea ce credeți că ați putea avea nevoie! Întrebați întotdeauna ”Dragă Spirit, de ce am nevoie?” Formulați ”Dragă Spirit, asta și ceva mai bun”. Folosiți acest potențial! Celulele Genezei sunt pregătite pentru sufletul bătrân. Tot spun suflet bătrân, ați observat? Cu alte cuvinte, un anumit număr de vieți v-a dat șablonul informației pe care un începător care a fost numai de câteva ori pe Pământ nu are cum să-l aibă. Sufletele bătrâne au sute de vieți trăite, poate mii, în scopul de a-și dezvolta experiența și șablonul cunoașterii. Fiecare dintre voi, cei care vă aflați în această încăpere vă puteți spune ”Știu că am mai fost aici înainte” iar înnăscutul vostru va vibra la adevărul acestei afirmații. Voi știți prea multe! Voi simțiți prea multe! Voi, cei din această încăpere ascultați canalizarea! Acest mesaj este corect și este adevărat. Sunteți un suflet bătrân. Tot ceea ce tocmai v-am spus este despre creșterea Ființei Umane într-o energie pe care ați așteptat-o.

Voi încheia cu asta: Secretul mineririi Akashei voastre, sau eliberarea șablonului, este de a avea o conștiință plină de compasiune. Vă surprinde? Asta este ceea ce a lipsit tot timpul. Dacă vreți să mineriți în Akasha voastră [să trageți spre voi lucrurile pe care le-ați învățat în viețile voastre trecute] și să începeți să rescrieți cine sunteți, va trebui să ajungeți la un acord de compasiune cu voi înșivă. Cum stați cu lipsa mâniei, grija față de alții și puritatea lui Dumnezeu din interiorul vostru? Fizica conștiinței de a crea compasiune crează ceea ce eu numesc acțiune plină de compasiune. Este pentru toată lumea din această încăpere precum și pentru cei care citesc. Un suflet bătrân știe cum să facă aest lucru. Ascultați: Eu știu cine sunteți. Nu ați asculta sau citi aceste lucruri dacă nu ați fi un suflet bătrân, chiar și un suflet bâtrân neinteresat (de aceste lucruri). Sunteți unul, și voi știți că sunteți. Compasiunea este regina tuturor emoțiilor în acest moment pe planetă. Vă va conduce într-un stadiu mai evoluat de iubire, și fără compasiune și grija față de alții, nu va funcționa. De fapt, nimic nu va funcționa.

Foarte încet, va avea loc o ruptură a conștiinței pe planetă, și v-am mai vorbit despre acest lucru și înainte. Vor fi cei care vor fi plini de compasiune și vor fi cei care nu sunt, iar acest lucru va fi evident, atât de evident! Cei cărora le pasă și cei cărora nu le pasă. Pe această planetă există chiar acum o armată întunecată. Care este ”coeficientul de compasiune” al acesteia? Înțelegeți? Aceasta este o liberă alegere a stării de spirit, dar asta este divizarea care va veni. Nu vă faceți griji în legătură cu acest lucru, dragi compasivi. Când vă însușiți atributele măiestriei, lumina vă înconjoară. Nu vă mai baricadați sau protejați de întuneric. Acesta se va retrage de la voi în mod automat. Nu veți mai fi prinși în bolile zilei, ele nu vor mai fi capabile să vă atingă când sunteți în compasiune. Este fizică, este realitate, este fizică și se întâmplă chiar acum. Societatea voastră va reflecta acest lucru mai repede decât credeți. Când dați drumul la știri și vă gândiți ”Sunt nebun/ă”, așteptați doar. Există unii jokeri care sunt pe cale să-și facă apariția. Bunăvoința este o nouă energie!

Eu sunt Kryon, îndrăgostit de umanitate.

Și așa este.


 Kryon

*         click aici
*         click aici
**       click aici
***     click aici  
****   click aici
***** click aici


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.