sâmbătă, 1 august 2015

Portalul Magdalenei




De Kara Schallock

Suntem în cea mai puternică schimbare. După cum știți deja, am avut schimbări din ce în ce mai mari, una după alta, aproape fără nici o pauză între ele. Schimbarea actuală este extrem de puternică deoarece ea duce chiar până la Poarta Leului din 8 August. (8/8/2015=8/8/8) Opt simbolizează Puterea și cu certitudine, Puterea de a fi cine suntem și cine suntem ghidați a fi fiecare dintre noi. Portalul Magdalenei, schimbare în care ne aflăm deja, ne ajută să ne pregătim pentru Poarta Leului prin împuternicirea Divinului Feminin în fiecare dintre noi. Vă rugăm să vă amintiți că Divinul Feminin există în fiecare dintre noi indiferent de sex, și că Puterea stă în manifestarea creațiilor noastre, care sunt un amestec atât de feminin (creativitatea) cât și de masculin (manifestarea).

Portalul Magdalenei aduce cu el vibrația Magdalenei. Esența sa este Curajul ... Curajul de a transcende micul ego separat și de a păși mult mai complet în ego-ul pe deplin integrat, astfel încât Sufletul și ego-ul să fie Una. În trecut părea că ego-ul separat și Sufletul ar fi în conflict. Acest Portal ajută ego-ul separat să fie ceea ce este intenționat a fi, și anume exprimatorul Sufletului în toate modurile. În timp ce folosim Puterea acestui Portal să fuzionăm ca UNA (Suflet și ego, energii feminine și masculine), ne pregătim pentru punctul culminant al acestui Portal care va avea loc odată cu Poarta Leului. Fiecare zi aduce mai multă Lumină și mai multă Putere în Pământ și în noi pe măsură ce construim în noi impulsul. Luna Plină, a doua noastră Lună Plină din lună, din 31 Iulie, ne ajută să împuternicim și mai mult acest Portal. Deci vedeți voi, nu numai că suntem într-un Portal, acesta este urmat imediat de cea mai puternică Poartă a Leului. Și energia va continua mai departe, deoarece datele au doar rol de ghidare.

Putem simți acumularea, nu-i așa? Emoțiile sunt mai intense, iar acele emoții joase din ego-ul separat vin chiar în fața noastră spunând ”Ce vei face cu asta?” Ei bine, ce veți face cu asta? Veți juca rolul victimei sau veți lua poziție și veți spune ”Ajunge. Adio!” Dacă sunteți dispuși să vă aruncați vechile tipare pe placul oamenilor și veți păși în Sinele vostru Autentic, acest lucru vă va ajuta foarte mult să treceți grațios prin aceste vremuri puternice. Este nevoie să fiți pe deplin sinceri cu voi înșivă și să nu vă rețineți față de alții păstrându-vă vechea voastră mască în scopul de a menține pacea. Amintiți-vă că atunci când stați în Puterea Autenticității voastre, asta îi ajută și pe alții să facă același lucru ... dacă așa aleg. Desigur, pot alege să nu o facă și vor fi destul de supărați dacă voi schimbați regulile ”jocului”. Pentru că voi pur și simplu nu mai puteți rămâne în jocuri, minciuni sau înșelăciuni. Și veți vedea prin cei care aleg să-și trăiască viețile în roluri false.

De la Luna Nouă care a trecut, am intrat mai mult în contact cu Sinele noastre Autentice și ca urmare a alegerilor pe care le-am făcut. S-ar putea să fi trecut prin unele drame mai mari mai ales în relații, familie și în propria noastră versiune a ceea ce înseamnă siguranța. Au fost pe atât de intense pe cât de fervent voi și/sau alții vă opuneți schimbării. Dacă ați curs cu ele și mai degrabă ați observat decât să vă atașați dramei sau conflictului, v-ați împuternicit Curajul de a fi mai Autentic. Această schimbare, care face și ea parte din Portalul Magdalenei, am simțit-o nu numai emoțional, ci și fizic. A putut avea loc o mare schimbare în tiparele voastre de somn precum și în alte zone ale fizicalității voastre. Femeile în special au putut să simtă această schimbare în organele lor de reproducere, toate acestea făcând parte din actualizarea Plexului Sacral. Este un val imens de energie Feminină Divină care conține și îndemnul de a vindeca orice negare care este prezentă. Poate apărea și o revenire a durerilor de cap împreună cu o energie a Inimii sub forma palpitațiilor, presiunii sau altor manifestări. Toate acestea sunt mesaje care vă îndeamnă să vă iubiți mai mult fiecare parte a voastră, pentru că acesta este mesajul adevăratei Zeițe.

Da, energia a crescut și va continua să crească, ca și cum am călări un val imens care continuă să crească. Toate acestea ne pregătesc pentru eclipsele din Septembrie, alt val imens de energie puternică. Stați pe creasta valului și lăsați-l să vă poarte ca nu cumva să fiți înghițiți de el.

Am împărtășit cu ceva timp în urmă faptul că Emisarii Pleiadeeni ai Luminii au trecut torța tutelei Emisarilor Siriusieni ai Luminii. Aceste Ființe Albastre ne ghidează prin următorii ani ai Ascensiunii noastre și eoni. O parte din darul Ființelor Albastre este împuternicirea Magdalenei și a Flăcării sale Gemene, Christos, ca Una ... Divinul Feminin. Da, ei au fost/sunt de pe Sirius și din acest motiv este Portalul Magdalenei atât de puternic. În timp ce vechea gardă a bârfit-o, Ea și Christos, își iau locul lor acum ca și Curajosul Unu și acesta este cel mai puternic aspect al Divinului Feminin/Sursei. Vă rog să vă amintiți că Divinul Feminin nu are legătură cu sexul, pentru că nu deține nici o separare între feminin și masculin. Această întreagă evoluție în Divinul Feminin este ghidată de către Ființele Albastre de pe Sirius și mult împuternicită de către actualul Portal al Magdalenei. Ființele Albastre de pe Sirius au fost de fapt cu noi de ceva vreme și ne-au ajutat în creșterea Conștiinței Christice și ne vor ajuta în continuare să evoluăm în Conștiința Universală, pe măsură ce ADN-ul nostru evoluează și noi ne accesăm Noile noastre tipare. După cum știți, structura noastră celulară se schimbă treptat, ceea ce ne conduce prin diferite conștiințe și în cele din urmă în Conștiința Diamant, cea mai strălucitoare dintre toate. Există unii care dețin acum această frecvență, dar puțini o știu cu adevărat și nu o exprimă.  

Noi facem un pas o dată, și primul nostru pas este să dăm drumul la tot ceea ce ne limitează. Această evoluție gradată este importantă pentru construirea unei fundații puternice. Când suntem clari/curați și Sufletul și ego-ul nostru au fuzionat ca Unul, fără nici o rămășiță de separare, vom continua să evoluăm în nivelele de conștiință mai înalte. Acum este nevoie doar să punem un picior în fața celuilalt și să ne urmăm Ghidarea. Vom fi ghidați. Așa că, continuați să meditați, eliberați tot ceea ce aveți de eliberat, și dacă sunt schimbări mari pentru voi, faceți-le, pentru că fiecare pas și fiecare alegere deschide calea în Luminozitatea Ființei. Nu este necesar să grăbiți lucrurile, așa că stați în Moment și fiți pregătiți să pășiți în necunoscut atunci când a sosit momentul. Sufletul vostru știe ceea ce este cel mai bine pentru voi.


Pe măsură ce fiecare ne urmăm ghidarea vom fi conduși la orice vom fi meniți să fim. Vom avea căi noi care sunt aliniate cu conștiința noastră aflată în evoluție. Fiți conștienți în fiecare Moment, pentru că numai prin Conștientizare putem evolua, iar această Conștientizare ne ajută să alegem. Când spuneți Da! Universului, Universul vă spune Da!. Fiți conștienți de oamenii din viața voastră și de mesajele pe care ei vi le aduc. Unele mesaje vor fi dureroase și veți ști că a sosit momentul să dați drumul. Aliniați-vă cu Bucuria și atunci nu puteți greși. Bucuria este cea mai înaltă vibrație dintre toate și fără ea nu există evoluție. Amintiți-vă că Bucuria nu se bazează pe nimic din afara voastră, ea este o Esență a Sufletului și se află în voi. Acum este momentul să vă priviți cu sinceritate viața și să fiți dispuși să-i dați drumul, dacă asta vă este ghidarea. Nu vă agățați de nimic. Fiți liberi. Fiți Voi. 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.