luni, 24 august 2015

Mesaj Urgent către Echipajul de la Sol – Sirius


De Anna Merkaba

Salutări tuturor!

Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală: Vreau să știți că sunteți uimitoare, frumoase, incredibil de splendide ființe de lumină și iubire. Vreau ca voi toți să știți că sunteți iubiți peste măsură și că toți sunteți suflete deosebit de curajoase care ați venit pe această planetă pentru a vă împărtăși lumina cu toți locuitorii lui Gaia.

Vreau să știți că manifestați miracole în acest plan de existență și dacă nu ar fi fost pentru voi, nimic din toate acestea nu ar fi fost vreodată posibile. Vreau să știți că chiar acum este un incredibil moment de manifestare și transcedere într-o altă realitate.

Și mai presus de toate vreau să vă amintiți că sunteți ființe de iubire celeste incredibil de puternice care puteți, și chiar vă creați propia voastră realitate, care vă puteți schimba realitatea în orice moment în care alegeți să faceți acest lucru.

Vreau să înțelegeți acest lucru și să vi-l fixați bine în psihicul vostru și să-i permiteți acestei cunoașteri să vă pătrundă întreaga ființă, coborând până în subconștientul vostru și să vă alinieze tiparele de gândire la noile frecvențe ale abundenței, creativității, sănătății, bunăvoinței și creației.

Vă iubesc.

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de pe Sirius.

”Forța centrifugă a atracției gravitaționale a Pământului și axele Pământului prin polaritățile care se clatină ale forței magnetice a Soarelui și atracția gravitațională a Pământului se aliniază în poziție. În acea atracție și dans al polarităților, transfigurarea idealurilor matematice vor apărea în psihicul oamenilor voștri de știință pentru a reconstrui înțelegerea modului în care funcționează Universul și chiar planeta pe care locuiți. Atracția gravitațională pe care o experimentați se schimbă cu rapiditate pentru voi acum. Acest lucru face ca vehiculele alese de voi să vibreze la frecvențe mai înalte, ceea ce se manifestă printr-un sentiment trecător de ”fluturi în stomac”, palpitații la inimă și un sentiment general de plutire la doar câteva picioare deasupra pământului și un sentiment de deconectare de la vehiculele voastre.

De fapt, identitatea pe care o țineți atât de dragă inimilor voastre, identitatea pe care ați dobândit-o este într-o prăbușire rapidă, decojindu-se pentru a revela adevărata natură a ființei voastre. Același lucru se întâmplă și cu Pământul vostru, pentru că planeta pe care voi locuiți se convertește într-o nouă realitate cognitivă. Se schimbă, metamorfozează și încalcă frecvențele făcând un salt uriaș într-un nou continuum de timp și spațiu din care ea poate continua să evolueze.

Prin urmare, sentimentele trecătoare de pierdere, deconectare și goliciune nu sunt decât un fenomen natural care este experimentat de către mulți pe planeta voastră. Pentru că într-adevăr voi vă pierdeți identitatea și sunteți forțați să recunoașteți ceea ce sunteți cu adevărat.

Înțelegerea unei noi identități și denaturarea realității voastre familiare cauzează din nou bulversări masive pe planeta voastră, bulversări masive, pentru că realitățile interioare și exterioare sunt în conflict în fiecare zi pentru voi. Pur și simplu realitatea voastră interioară nu se mai asociază cu lumea iluzorie exterioară.

Și deoarece și Gaia își ridică vibrația pe măsură ce ascensionează din ce în ce mai sus, propria ei transformare propulsează transformarea tuturor ființelor vii de pe Gaia, și vice-versa.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiții noștri dragi este că forța centrifugă din Pământ și forța centrifugă din propriile voastre vehicule sunt în prezent în dezacord pentru mulți dintre voi și, prin urmare, este necesară o importantă acțiune de echilibrare din partea voastră în scopul de a stabiliza energiile care vă afectează și din interior și din exterior.

Și, prin urmare, este de o extremă importanță să vă găsiți echilibrul interior prin eliberarea programărilor de odinioară și dobândirea unui sistem vibratoriu nou pentru a putea continua să prosperați pe această planetă. Prin urmare, aceia dintre voi care ați venit pe această planetă pentru a ancora lumina, pentru a ancora transformarea, ar trebui să vă descoperiți a fi destul de ocupați, pentru că trezirea masivă continuă să fie în vigoare și voi sunteți cei care veți ghida sufletele pierdute și le veți ajuta în dobândirea unei noi înțelegeri și a unei aderări binevoitoare la noua realitate către care Noul Pământ și toți locuitorii săi se îndreaptă cu rapiditate.

Prin urmare, vă cerem să fiți atenți la schimbările rapide care apar în calea voastră. Rămâneți împământați în idealurile voastre, rămâneți împământați în cunoașterea care este chiar în inimile voastre. Pentru a putea stabili într-un mod coerent calea pentru cei care sunt pierduți și să-i ajutați să se întoarcă acasă, acasă în adevăratele lor sine. Vă cerem să rămâneți stabili și să continuați să mențineți vibrațiile înalte de care sunteți într-adevăr capabili.  

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.”


Ca întotdeauna, rămâneți împământați. Stați în lumină! Vă iubesc pe toți atât de mult și sunt atât de recunoscătoare să împărtășesc această călătorie aici cu voi.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.