sâmbătă, 1 august 2015

Istoria Necunoscută a Pământului




Această canalizare în direct a fost oferită în Istanbul, Turcia
în 11 Aprilie 2015 de către Kryon prin Caroll Lee

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Un vânt nou suflă pe calea voastră. Îl puteți simți? Este o energie nouă aici. Știu unde sunt [Istanbul, Turcia].

Dragilor, în această seară vreau să vă ofer ceva mai multe informații despre locul în care ne aflăm. Este un lucru foarte obișnuit pentru noi să stăm în energia unei anumite culturi și să oferim informații despre ea. Am mai făcut acest lucru și înainte în multe locuri. Chiar recent [Martie 2015] am făcut acest lucru în mijlocul unui continent pe care voi îl numiți Australia. Am făcut asta în sudul Franței, în Regatul Unit, în Bulgaria și de mai multe ori în părți din Rusia. Aceste nume reprezintă țările pe care le aveți astăzi, nu pe cele din trecut. În același fel am vorbit și în Ungaria, astfel încât de fiecare dată când vă dau numele unei țări ca aceasta, voi aveți o imagine a locului unde se află astăzi. Cu toate acestea, granițele care sunt trasate cu numele actual al țărilor pe care le aveți acum, sunt versiuni foarte recente ale unei povești foarte diferite. Voi cunoașteți aceste țări numai în cadrul propriei voastre istorii. Aș vrea să vă ofer o istorie mai lărgită în această seară. Vreau să vă spun o poveste nespusă – istoria necunoscută.

Această canalizare nu va fi una foarte lungă, dar ea va fi plină de informații profunde pentru voi. Deși mesajul de astăzi îi vizează în mod special pe cei din fața mea, mesajul în ansamblul său este pentru toată lumea. Ideea este că, o istorie străveche este pe cale să fie descoperită. Odată cu aceste descoperiri vin și întrebări despre omenire, rămase fără răspuns în trecut. Această canalizare vă va ajuta prin faptul că răspunde unor întrebări legate de aceste mistere. Ascultați/Citiți mai departe.

Întrebarea pe care vreau să le-o pun celor ce se află în fața mea este următoarea: Cine credeți voi că sunteți cu adevărat? Suflet bătrân, dacă ai urmărit informațiile pe care le-am dat înainte, știi că am spus de multe ori de-a lungul anilor că istoria omenirii este foarte lungă. Unii dintre voi cred că leagănul civilizației, semințele, începuturile, s-ar putea într-adevăr să-și aibă originea în locuri cum ar fi Valea Indusului [vechiul Pakistan, India, Afganistan]. Acolo este locul în care ei au găsit o civilizație foarte veche. Cu toate acestea, asta este istoria numai a acestei faze a civilizației. Aș vrea să vă explic ceva.

Umanitatea a avut cinci starturi/începuturi. Acum, când spun start/început, asta înseamnă că o civilizație căreia voi îi spuneți omenire a apărut, s-a dezvoltat și aproape s-a încheiat, de patru ori înaintea voastră. Voi vă aflați în civilizația cu numărul cinci. Are aproximativ 10.000 ani vechime pentru voi, așa că atunci când sărbătoriți ceea ce voi credeți că este istoria voastră, voi vă uitați, de fapt, numai la ultima fază – numărul cinci. Gândiți-vă la asta! Au mai existat încă alte patru civilizații Umane înainte de a voastră. Am un motiv să vă spun acest lucru.

Pentru înregistrare, sunt multe autorități care datează lucrurile diferit, au mai puține sau mai multe faze și consideră tot ceea ce a trecut de 2012, încă o altă fază. Dar vreau să știți că această discuție nu este despre detaliile precise ale datelor, ci mai degrabă despre profunzimea a ceea ce este acum descoperit – acolo există mai multă istorie decât credeți și un rol cu mult mai vechi al grupului vostru de suflet.  

Am să vă pun o întrebare personală. Aceasta este pentru toți cei care citesc și ascultă acum sau mai târziu: Unde ați fost? Ce ați făcut? Pare că doar acum câteva zile partenerul meu a fost în ceea ce numiți centrul roșu al Australiei. Acolo, el a sărbătorit o rasă a umanității care a supraviețuit tuturor celor cinci dispense sau faze ale civilizației! Aborigenii au o vârstă cu mult mai mare de 40.000 de ani, deși istoria voastră merge în urmă cu numai 10.000 de ani. Așa că, am o întrebare pentru voi: Unde ați fost acum 20.000 de ani? V-ați gândit vreodată la asta? Istoria voastră Akashică este enormă, dar cărțile voastre de istorie nu au înregistrat nici o istorie care să meargă atât de mult în urmă – dar istoria reală a făcut-o! Și a făcut-o chiar aici! Indiferent de ceea ce spun istoricii, au fost multe aici înainte de ceea ce vi s-a spus că ar fi fost ”începutul”.

Aș vrea să vă vorbesc despre civilizație în primele sale două faze. Nu veți găsi niciodată dovezi solide ale acestor timpuri nicăieri pe Pământ, totuși, fiecare dintre ele au avut o vechime de aproximativ 10.000 de ani. Au existat cu mult mai puțini oameni atunci, un impact mai mic asupra planetei, iar eroziunea a șters aproape complet dovezile despre ei și despre ceea ce au lăsat în urma lor.

Omenirea nu a început într-un singur loc. Aborigenii nu sunt hotarul cu privire la existența Umană istorică. Doar că ei au fost foarte izolați și, prin urmare, voi le puteți studia istoria într-un singur loc, de la început, ca într-o capsulă a timpului. Dar Europa a fost diferită, și diversitatea a creat aici o dezvoltare mult mai mare și o interacțiune mai mare între grupuri. Ea a creat și mai multe probleme, lucru care a schimbat istoria de câteva ori.

Aș vrea să vă gândiți la acest lucru pentru că sufletul vostru nu a început acum 10.000 de ani. Greu! Voi sunteți suflete foarte bătrâne. Acum ceea ce urmează este pentru audiența mea din această încăpere: Ce ar fi dacă v-aș spune că mulți dintre voi ați fost într-un grup de civilizație [grup karmic] și că ați stat aici, ați trăit aici, chiar înaintea istoriei care voi credeți că a fost aici? Acest lucru va deveni complicat, pentru că tot ceea ce voi știți astăzi sunt granițele actuale cu numele de țări actuale. Dacă vă spun Persia Cea Mare, ce ar însemna asta pentru voi? Ar însemna trei țări? Patru țări? Poate cinci? Această zonă a avut granițe foarte diferite atunci, schimbându-se tot timpul și având nume de zone diferite. Dar acest lucru nu s-a întâmplat în fazele unu și doi ale civilizației, pentru că ele erau prea mici.

Omenirea și-a încheiat primele sale faze din diferite motive. Nu v-ați distrus niciodată, dar ați fost aproape de asta. Nici Gaia, Pământul, nu a fost răspunzătoare pentru asta. Întotdeauna Conștiința Umană a fost cea care a făcut acest lucru. Omenirea a trebuit să crească așa cum cresc copiii, dar în mai multe faze. Gândirea elegantă pe care o aveți astăzi despre o societate organizată și despre sistemele de spiritualitate a luat mult timp ca să se dezvolte. Conștiința joasă este motivul pentru încheierea altor faze. N-ați putut merge mai departe. Când populațiile sunt mici și concentrate [grupate împreună] este ușor de văzut cum boala cauzată de război și de lipsa de hrană poate face ravagii într-un sătuc și să termine pe aproape toată lumea. Pe atunci, boala era un mister total, iar unii dintre ei au considerat că ea a fost adusă prin magie, făcând-o chiar și mai înfricoșătoare.  

Acum, vorbind din nou grupului din fața mea, nu au fost atât de mulți dintre voi în comparație cu ziua de astăzi, dar ați fost într-adevăr aici! Ați fost aici în toate fazele! Voi, suflete bătrâne, ați fost pe acest teritoriu! Din nou, unde este aici? Dați-mi voie să vă desenez o altă hartă. Atât de departe cât este Bosnia, Croația și Serbia, trecând prin ceea ce voi numiți astăzi Persia, Turcia, Siria și Iran, această zonă a fost considerată un singur loc! Gândiți-vă la asta acum, deoarece este o istorie cu mai mult de 10.000 de ani în urmă, despre care vom vorbi imediat. 

Și pentru faza istorică trei va fi foarte dificil pentru voi să găsiți dovezi, deoarece oamenii nu au construit structuri mari în această fază. Atunci nu a fost intuitiv să facă acest lucru. Ceea ce au făcut oamenii în faza unu, doi și trei a fost să urmeze instinctele a ceea ce au văzut în jurul lor. Regatul animal nu-și construia structuri în care să trăiască. Animalele migrau și urmau anotimpurile. Nu stăteau niciodată foarte mult timp într-un loc. Așa că, la fel făceau și Oamenii. Nu exista o agricultură care să-i susțină. Fie că credeți, fie că nu, Oamenii nu au plantat niciodată nimic înainte de faza a patra. Ceea ce voi vedeți astăzi ca intuitiv și normal nu era modul lor de a gândi. Ei s-au mutat întotdeauna odată cu anotimpurile. De asemenea, s-au întors în aceleași locuri din nou și din nou, cu anii. Au mâncat ceea ce aveau la dispoziție, fiind conduși de vreme și de resursele de trai.

Acest lucru a condus întotdeauna în cele din urmă la lupte teritoriale pentru apă și terenuri de vânătoare, unde gândirea imatură a prevalat și în cele din urmă au avut loc omoruri. Și atunci ați arătat așa cum arătați acum. Nu ați fost oameni ai peșterilor, dar ați avut o conștiință foarte joasă – inteligență, dar un grad de conștientizare mai redus. Au existat tot timpul lupte pentru putere, și conștiința imatură nu crează aproape niciodată căi înalte pentru toleranță. Cred că înțelegeți acest lucru, pentru că și în propria voastră cultură modernă de astăzi vedem rămășițe ale acestora, în mod clar în cel de-al doilea război mondial. O conștiință joasă duce la distrugerea unei civilizații. Aceasta este schimbarea majoră despre care noi vorbim în această nouă eră a unui Om evoluat.

A fost nevoie de aproape 30.000 de ani până în momentul în care ați intrat în faza a patra și ați început să deveniți mai eleganți în gândirea voastră comunitară. Ați început să construiți structuri, unele mari, iar unele dintre ele au fost centralizate și grupate împreună în orașe state. V-ați așezat și a fost nevoie să adunați resurse de peste tot și să le stocați. Deci, faza a patra se află pe scala mea cu aproximativ 20.000 de ani în urmă. Gândiți-vă o clipă: Ce s-a întâmplat în tot acest timp cu Aborigenii? Nimic! Ei au rămas la fel. Nimic nu i-a atins. Nu s-au întâlnit niciodată cu alții așa că au avut o civilizație care a rămas stagnantă, dar profundă în consistența sa. Acest lucru a fost dovedit.

Subliniez acest lucru pentru a vă oferi o dovadă că omenirea a fost aici pentru cel puțin 40.000 de ani sau mai mult. Există unele locuri pe această planetă unde există o validare pentru 60.000 de ani ca existență a tipului vostru de Om. Cu toate acestea, istoria voastră Europeană are o vechime de numai 10.000 de ani! Acest lucru nu are nici un sens. Unde ați fost voi acum 20.000 de ani? Răspunsul este aici, într-o istorie pe care sunteți pe cale să o aflați.

Unul dintre atributele noii energii de pe planetă este o Akasha în trezire. Începeți să vă amintiți chiar începutul, probabil înconjurând nodurile pământului, sau pur și simplu trăind. Casele originale Pleiadeene sunt acolo unde a început civilizația. [Nodurile și nulurile Planetei] Una dintre ele este chiar mai apropiată decât vorbesc eu cu voi [Muntele Ararat, un Nul]. Unde erați voi? Aș vrea să vă impresionez cu ceva. Ați făcut parte din acest puzzle al Pământului cu mult, mult mai mult timp în urmă decât știți voi.

Vreau să vă vorbesc despre civilizația fazei patru pentru că acum începeți să o descoperiți. Dragilor, în zonele despre care tocmai v-am vorbit, sunt atât de multe de descoperit și acestea vor fi atât de misterioase pentru voi încât va trebui să rescrieți întreaga idee a ceea ce s-a petrecut aici. Dar nu asta este vestea cea mare. Există o tendință de reîncarnare despre vare v-am vorbit de multe ori de-a lungul anilor. Aceasta este, de fapt, tendința voastră de a vă reîncarna în grupuri de familii și a sta în anumite zone. Din nou și din nou, voi rămâneți. Sistemul reîncarnării s-a schimbat în ultimii 30.000 de ani și o omenire mult mai sofisticată a început să se reîncarneze în alte locuri pentru a facilita varietatea și toleranța în cadrul mai multor societăți. Acest lucru s-a întâmplat numai în ultimii 10.000 de ani. Înainte de asta voi ați stat în aceiași familie karmică din nou și din nou.

Unii dintre voi cei care vă aflați în această încăpere aveți energia șamanică a sufletului bătrân și habar nu aveți ce se află sub tălpile voastre. Straturi peste straturi de civilizație sunt acolo, nu numai ultimii 10.000 de ani. Este interesant faptul că chiar acum pe planetă din punct de vedere politic, aceasta este una dintre singurele țări din această zonă [Turcia] care vă va permite să săpați și să aflați ce se află acolo jos! Aproape toate țările pe care le-am menționat mai devreme au necazuri într-un fel, sau nu au resursele, sau poate sistemul de credință care să le permită să o facă. Și acest lucru îi va reține să facă descoperiri importante acum, dar acest lucru nu se va întâmpla și aici.

Aici se află lucruri importante misterioase și mărețe de descoperit dragilor, și atunci când o veți face, veți ști că asta nu este istoria voastră recunoscută! Când veți începe să găsiți artefacte din istoria fazei patru, ele vor fi extrem de diferite de orice din ultimii 10.000 de ani, vor fi dintr-o altă conștiință și stil de construire. Și dacă v-aș spune că unele dintre ele vor ”răsuna” în Akasha voastră? Și dacă v-aș spune că voi le-ați construit pe unele dintre ele, dragilor?

Acum, cum aș putea să vă spun aceste lucruri fără ca ele să vă sune foarte ciudat? Omenirea a crescut așa cum cresc copiii, de-a lungul a mii de ani printr-o schimbare lentă a conștiinței. Vă dau informații cu care nici un istoric nu va fi de acord. Cele mai multe autorități în materie simt că natura Umană a fost întotdeauna aceiași. Acest lucru nu este adevărat. Numai natura Umană din ultimii 10.000 de ani ați putea-o recunoaște cu adevărat și să vă raportați la ea. În faza a patra ea a fost foarte diferită.

Sunt arhive importante ale civilizațiilor trecute necunoscute vouă chiar sub picioarele voastre. Sunt unele locuri în care nu ați căutat încă, inclusiv cele de pe coastele oceanelor voastre. Când le veți găsi, ele vă vor extinde orizonturile probabilităților a cât de mult timp ați avut o civilizație importantă aici. Sunt foarte puține locuri pe Pământ unde pot sta și spune acest lucru. Aveți o istorie mare aici, iar unii dintre voi sunteți pe cale să o descoperiți în această viață a voastră. Tehnologia care vine va dezvălui lucruri pe care nu le-ați mai văzut niciodată înainte, în locuri în care nu v-ați gândit niciodată să căutați sau nu vi s-a permis să o faceți. Ceea ce veți găsi va fi un mister pentru arheologi, motiv pentru care aceștia se vor lua cu mâinile de cap. Vor fi statui și imagini ale unor figuri pe care nu le-ați mai văzut niciodată înainte. Vor fi scrieri pe pereți cu referiri la ceruri și vă veți gândi că este pur și simplu vorba de astrologie. Nu este. Oh, este cu totul altceva!

Astrologia este una dintre cele mai vechi științe de pe planetă, dar nu are mai mult de 12.000 de ani vechime. Și asta din cauză că ea este un sistem elegant care a trebuit să fie dezvoltat de-a lungul istoriei voastre de către Fiinte Umane conștiente. Vor fi scrieri pe pereți și imagini pe care nu le veți recunoaște. Unele vor fi foarte misterioase, cu forme alungite ale capului. Ați putea crede că ele înfățișează Oameni care poartă pălării speciale, dar nu sunt. Am să vă dau acum una dintre metodele de a identifica faza patru. Ea este aici, sub tălpile voastre, așteptând ca voi să o descoperiți.

Înțelegeți ce vă spun? Sunteți străvechi. Acesta este leagănul umanității. Mai multe civilizații au început în aceste locuri, după cum am menționat mai devreme în acest mesaj, decât oriunde pe planetă. Aceste civilizații sunt cu mult mai profunde decât știți voi. Mulți dintre voi nici nu le recunoașteți în istoria voastră, dar totuși ați fost aici și ați trăit în ele.

Acum, v-am spus despre Rețeaua Cristalină a planetei. Aceasta este o rețea ezoterică care reține/își amintește evenimentele și conștiința umanității. Este complicat. Imaginați-vă cam așa. Orice fac și gândesc Oamenii se înregistrează în această Rețea Cristalină care acoperă planeta. Este numită Rețeaua Cristalină pentru că ea deține vibrația umanității. Cu cât sunt mai multe civilizații într-un loc, cu atât există o amintire mai bună a ceea ce s-a petrecut acolo.

Cum să vă spun acest lucru? Aveți vreo idee de cât de bătrâni sunteți? Aveți vreo idee de cât de profundă este amprenta pe care ați pus-o pe această rețea? Ați pus-o aici probabil cu 30.000 de ani în urmă. Suflet bătrân, tu ai ancorat acest pământ. Murdăria îți aparține, ai crescut familie după familie și ai dus luptă după luptă chiar aici! Acest lucru are o mare importanță în ceea ce privește impactul pe care îl are în noua energie. Ascultați această logică spirituală: Cei care au lucrat pământul aici, care au construit civilizație după civilizație aici, care au crescut familie după familie aici, vor fi cei care se vor trezi în mod natural și vor face schimbarea. Voi sunteți șamani ai trecutului. Voi sunteți aceia. Nu simțiți asta? Rețeaua vă vorbește, vă amintește.

Suflă în Turcia un vânt care începe să schimbe lucrurile. L-ați simțit? Unii dintre voi vă temeți de el. Are loc o trezire aici, și la fel și în țările din jurul vostru. Akasha se trezește și unii dintre voi sunteți conștienți de schimbare, dar nu vă dați seama ce se întâmplă. Așa că de asta sunt eu aici, aproape prin programare.

Un vânt nou spiritual suflă în Turcia. Există o toleranță în Turcia. Există o trezire la care nu v-ați așteptat la unii dintre tinerii din Turcia. Sunt și cei care nu vor nici o schimbare în Turcia. Sunt cei care sunt investiți în vechiul mod al zonei și care se vor lupta să păstreze acest vechi. Ei nu vor să intre în nici un fel de energie nouă, niciodată! Ei sunt mulți și vor să vă sperie. Dragilor, ei nu au nici o șansă! Aici există o trezire a luminii și a noii conștiințe care-i reprezintă pe cei care au o vârstă de peste 30.000 de ani și care sunt pregătiți pentru schimbare! Și ăștia ați fi voi.

Voi vă însușiți murdăria, chiar și copacii și animalele vă cunosc. Cei înțelepți, păzitorii naturii, vă cunosc. Portalurile multidimensionale care voi știți că există aici, vă cunosc. Voi sunteți cei care veți ilumina acest loc.

Trecutul vostru este redescoperit aici, iar dovezile încep deja să fie descoperite. Există aici o istorie despre care nimeni nu știe nimic, cu excepția voastră în Akasha voastră. O voi spune din nou. Există foarte puține locuri în care să pot sta și să ofer o astfel de canalizare, și este vorba despre momentul în care partenerul meu m-a adus aici astfel încât voi să puteți auzi aceste lucruri.

Suflet bătrân, tu ai o înțelepciune care poate muta această zonă într-un loc care este măreț. Nu fi nerăbdător. Conștiința Umană se mișcă încet, dar ea face deja acest lucru. Nu poți simți vântul suflând? El este reconfortant. Și în același timp este o enigmă pentru mulți. Poate acum ați înțeles ceea ce simțiți?

Nu fi unul dintre cei care doresc să se întoarcă la vechile căi. Vezi șamanul din tine. Vezi înțeleptul din tine care știe de ce ai venit. Unele dintre cele mai vechi suflete de pe planetă sunt chiar aici, chiar acum. Știți cum ne face acest lucru să ne simțim? Am fost cu voi chiar de la început, și nu sunt multe locuri pe  planetă ca și acesta. Vreau ca în această seară când plecați de aici să știți cine sunteți.

Și așa este.

Kryon



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.