joi, 30 iulie 2015

Mesaje de Acasă – Învățarea/Amintirea Citirii Limbajului Luminii




De Suzanne Lie

Mulți dintre voi încep să perceapă forme gând și pachete de energie. Abilitățile voastre cum ar fi Clarauzul (auzitul), Clarvederea (văzutul), Clarsimțirea (simțitul) intră în direct. Cu toate aceste deprinderi care sosesc acum, voi vă pregătiți să fiți în stare să percepeți, primiți și interpretați Limbajul Luminii.

În acest mod, noi (Arcturienii, Elementalii, Îngerii și Ființele din Pământul Interior) vom fi în măsură să vorbim cu voi prin Limbajul Luminii. Când cineva vă vorbește în Limbajul Luminii, acesta este un pachet de informații care este întreg și complet.

Vă vom oferi informații care sunt în general pentru populație, dar și informații specifice pentru voi, individual. Acest lucru crează un pas înainte atunci când puteți percepe și comunica cu propriul vostru sine mai înalt dimensional.

Odată ce vă amintiți această deprindere înnăscută pe care voi TOȚI o aveți, vă cerem să vă adunați cu alții care își pot percepe și comunica cu sinele lor mai înalt dimensional. Apoi, când intrați în Coridorul nostru Arcturian, care în prezent o înconjoară pe Gaia, voi veți crea un câmp de energie colectiv în care toate sinele voastre mai înalt dimensionale se pot lega în unitate unele cu altele și cu toate expresiile voastre împământate.

Chakrele fac parte din sistemul prin care voi interpretați Limbajul Luminii. Limbajul Luminii are anumite culori și tonuri. Fiecare culoare și ton vibrează la o frecvență specifică a Luminii. Din moment ce și fiecare dintre chakrele voastre vibrează la o anumită frecvență a luminii, chakrele voastre vă vor servi ca și ”alfabet” și ”dispozitiv de traducere”.

În cele din urmă vă veți aminti cum să interpretați Limbajul Luminii prin intermediul Sistemului vostru de Chakre. Spunem ”amintiți” pentru că această abilitate de comunicare prin intermediul sistemelor corpului vostru de lumină (chakrele voastre) este ceva obișnuit pentru sinele vostru mai înalt dimensional.

Fiecare chakră reprezintă o anumită zonă a sistemului vostru nervos (șira spinării și creier), a sistemului vostru endocrin și a nervului vostru plexus major. Conștiința voastră mai înalt dimensională a primit, interpretat și integrat deja în ACUM, dincolo de timp.

Când intrați în aliniere cu propriul vostru sistem de chakre, conștiința voastră se expansionează instantaneu în undele cerebrale de o frecvență mai înaltă. Atunci nu numai că ”recepționați” și ”traduceți” Limbajul Luminii, pur și simplu vă conectați la el, eliberați sinele ego și ”permiteți” informațiilor inter-dimensionale să curgă în voi.

Această acceptare a luminii are loc de multe ori de-a lungul ocupatei voastre zile. Noi cu toții suntem într-o comunicare constantă cu SINELE nostru Mai Înalt, dar suntem atât de pierduți în viața noastră 3D încât devenim ”inconștienți” la uimitoarele mesaje în Limbajul Luminii care curg în noi în mod regulat.

Gradul în care chakrele sunt echilibrate și în aliniere vă crește conștiința și vă permite să percepeți în mod conștient Limbajul Luminii. Odată ce ați devenit adeptul recepționării Limbajului Luminii, el va veni spre voi din frecvențe/dimensiuni din ce în ce mai înalte.

”Citirea” Limbajului Luminii înseamnă de fapt, că voi alegeți să percepeți în mod conștient anumite senzații corporale, emoții și gânduri pe care ați învățat să le identificați ca și ”Mesaje de Acasă”.

Veți ”citi” Limbajul Luminii prin intermediul unor frecvențe mai înalte decât cea pe care o oferă cuvintele voastre 3D. De fapt, Limbajul Luminii sosește ca și ”pachete de informații”. Deoarece voi mai degrabă veți absorbi decât interpreta informația, voi veți FI ceea ce ați absorbit în voi înșivă.

Când vă veți aminti ca în mod constant să recepționați și să vă predați în aceste frecvențe mai înalte ale Limbajului Luminii, conștiința voastră va urma aceste câmpuri de energie până la sursa lor, adică frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității.

Priviți în miezul propriului vostru sine și vedeți dacă sunteți pregătiți pentru această informație. Dacă sunteți pregătiți să RECEPȚIONAȚI aceste informații, sunteți pregătiți să le și TRĂIȚI?




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.