joi, 16 iulie 2015

Liniștea Transfigurării


De Sandra Walter

Binecuvântari Preaiubit Trib al Luminii

În acest moment se întâmplă multe la toate nivelele procesului de Ascensiune, trezirea și Schimbarea în Conștiință. Așa cum a fost subliniat pentru tot anul 2015, focalizarea și alegerile voastre vă sculptează și crează propria voastră experiență a Ascensiunii. Acest lucru este cu ușurință evident, chiar și în diversitatea Tribului Ascensiunii. Întruparea conștiinței cristaline crează stabilitate pe măsură ce volumul este ridicat pe toate realitățile. Acest lucru provoacă Tribul să-și onoreze Delimitarea Divină pe măsură ce experiența voastră, sau experiența colegilor voștri, devine nefamiliară. Nu va fi întotdeauna așa, într-adevăr nimic nu este bătut în cuie – niciodată. Intrăm într-un pasaj (chiar mai) accelerat; aceasta este natura Schimbării. Respirați și îmbrățișați-o cu cuvintele, acțiunile și gândurile voastre pentru a servi scopului său Divin.

Va fi important ca voi să recunoașteți și să vă concentrați pe divinitatea care iese la iveală prin voi înșivă sau colegii voștri. Unii dintre voi experimentați pacea de neclintit a Conștiinței Christice/Cristaline; această vibrație este ancorată și continuă să câștige putere în fiecare moment, în fiecare zi, cu fiecare Poartă/Portal. Binecuvântări asupra tuturor Ființelor Divine care și-au asumat provocarea Măiestriei de a se plimba în ambele lumi. Acest lucru devine din ce în ce mai lipsit de efort pe măsură ce ne predăm ciudățeniei acestui fapt.

Observați cât de diferit se simte acest pasaj al lunii Iulie. Frecvențele care intră pe planetă au ca scop direct susținerea întrupărilor Christice, care, la rândul lor, trimit valuri prin colectiv dezgropând distorsiunile, emoțiile și sistemele de credință care nu mai servesc. Ca întotdeauna, alegerile individuale dau formă modului în care este experimentată Ascensiunea și Schimbarea. Pentru cei curajoși care au trecut pragul în neutralitatea Divină, vă felicităm pentru serviciul vostru Divin. Recompensa voastră pentru moment, este experiența în sine; profunda înțelegere a puterii Iubirii Divine. Ea a devenit din nou parte a conștiinței voastre și veți observa că ea  nu este afectată de către exterior. Felicitări, Preaiubiților. Aspectul cinci/șase dimensional al Sinelui vostru Multidimensional, Sinele mai înalt, este aliniat acum pentru a permite o întrupare completă a Sinelui Christic. Frecvențele declanșatoare au început, iar sincronizarea Divină delicată, precisă – în interesul cel mai înalt al călătoriei voastre și a colectivului – permite ca această misiunea sacră să se desfășoare.

Razele Cosmice ale Evoluției

Alianțele Galactice, Maeștrii, Conștiința Solară, forțele Arhanghelice lucrează în mod constant în tandem cu nivelul colectiv al conștiinței Umane pentru a monitoriza și a oferi ceea ce noi cerem, integrăm și suntem de acord să primim. Mulți dintre voi înțeleg la nivel de inimă, mai degrabă decât la nivel de minte, că aspectele voastre mai înalte fac parte din alianțele din afara lumii aflate în serviciul unei Ascensiuni pure și adevărate. Unii dintre voi și-au asumat serviciul de a deveni din ce în ce mai conștienți de mai multe realități dimensionale în același timp, în timp ce experimentați vehiculul corpului vostru, pentru a permite mai mult din forțele cosmice pe planetă. Pentru aceia dintre voi care v-ați asumat acest nivel de Măiestrie, vor exista filamente de lumină codificate care vor intra pe planetă în ultimele două portaluri ale lunii Iulie, care vor servi drept susținere pentru efectele psihologice și fizice ale acelei conștientizări.

Efecte fizice ale Ascensiunii Acum

Pentru că aceasta este o experiență nouă, dați-ne voie să acordăm atenție câtorva dintre schimbările fizice pe care mulți dintre voi le experimentați și permiteți-ne să vă reamintim că acestea nu trebuie să fie confundate cu efectele secundare ale etapelor anterioare ale Ascensiunii. Pe scurt, veți ști la nivel de miez/inimă dacă întrupați sau nu cu adevărat Sinele Christic, Sinele Multidimensional, ca și următorul pas al stadiilor mai avansate ale Ascensiunii voastre. Da, Preaiubiților, întrupările care au loc în acest an și energiile pe care le puteți deja simți că sunt filetate prin conștiința colectivă, sunt începutul ultimului Echinocțiu prin pasajul Eclipsei din Septembrie.

Desigur, vor mai fi și alte valuri de energie și valuri de întrupare continui, cu toate acestea, este nevoie de o stabilitate a primului val ca urmare a intensificării energiilor în acest an. Acesta este un act de serviciu Divin pentru mulți Arătători de Cale. Dacă nivelele voastre Mai Înalte vă ghidează să abandonați toate celelalte misiuni și să vă focalizați pe acest serviciu, vă cerem să luați în considerare alinierea cu acesta în fiecare moment. Stabilitatea va fi crucială atât pentru Gaia cât și pentru colectiv. Din fericire, vă veți simți îndurător detașați de activitățile exterioare mai joase care ar putea să treiere și să zgârie ca o pisică sălbatică încolțită pe măsură ce lumina fotonică pură forțează dizarmonia să iasă la suprafață. Acest lucru se aplică tuturor fluxurilor de viață nu numai celor aflate într-o aliniere nearmonioasă cu programele mai dense. Pentru aceia care urmăresc aceste mesaje și nu experimentează întruparea, vă cerem să luați în considerare să deveniți atât de curați/clari și bazați pe inimă pe cât de mult posibil astfel încât călătoria voastră să se poată desfășura cu ușurință și grație. Acest lucru vă va ajuta să nu fiți influențați sau trași în forme gând sau activități care nu au nimic de-a face cu adevăratul vostru sine sau cu direcția acestei experiențe de Ascensiune planetară.

Căldura Rescrierii Cristaline

Pe măsură ce transcendeți sistemul chakrelor mai joase și vă întăriți coloana Ascensiunii, structura cristalină (conștient activată) începe să rescrie structurile celulare și ale corpului de lumină în forma geometriei sacre. Această activitate interioară ajută câmpurile toroidale să acelereze în scopul de a deține mai multă lumină și să fuzioneze câmpul 4D cu câmpurile 5D și mai mult ale Sinelui vostru Mai Luminos, Mai Înalt dimensional. Există coduri în oasele, sângele și Corpul vostru de Lumină care fuzionează cu structurile cristaline în scopul lor sacru al Ascensiunii. Bărbați și femei de toate vârstele experimentează acest lucru; acesta a început în timpul ultimului Portal al Echinocțiului.

Vă rog să rețineți că asta nu este senzația de fierbinte/ transpirație dată de energia kundalini din etapele anterioare ale Ascensiunii. Aceasta este o senzație de ardere profundă până în miezul vostru, uniform distribuită, din cap până-n picioare. Ea nu va fi simțită ca și o sudoare pe suprafața pielii, se simte ca o ceață fină ce emană prin piele, venind de la o energie profundă scheletică sau din centrul vostru. Ca și o senzație febrilă, dar fără a fi bolnavi. Încețoșată, rafinată. Ea nu emană de la o chakră sau alta, este mai degrabă deplina experimentare a coloanei Ascensiunii. Căldura începe din cap până în picioare, iar emanația ei se simte ca o ceață cristalină fină fierbinte ce iese în afară. În Primăvară am simțit ca și cum aș fi ars în etape ca o rachetă, arzând densitatea. În această fază este vorba despre o rescriere rafinată a structurii celulare. Ea pune categoric senzația Solară în Christul Cosmic Solar. Voi chiar emanați aceste frecvențe ale Soarelui, iar în această densitate chiar se simte ca și căldură. Dacă sunteți curioși în ceea ce privește diferența între această căldură și năvala energiei kundalini din trecut, urmăriți factorul sudoare; dacă sunteți năclăiți în propria voastră sudoare, atunci acestea sunt transpirații kundalini (sau bufeuri pentru femeile aflate în acea fază fizică - menopauză). Dacă experimentați o stare generală de încețoșare care se simte ca o expansionare a corpului de lumină, este mai mult ca sigur vorba de restructurarea acestor aspecte cristaline în vehiculul corp, care la rândul său este pregătirea pentru reconectarea eterică a mai multor spirale de ADN. Nu este nevoie să faceți nimic pentru a rezolva problema; rămâneți hidratați, în recunoștință și întâmpinați cu bucurie transformarea.

Reacția Structurii Cristaline la Lumina Directă a Soarelui

În unele zile, la anumite ore (nu toate) este posibil să experimentați o senzație de pocnituri, înțepături, furnicături pe suprafața pielii atunci când este expusă la lumina directă a soarelui. În aceste zile în care structurile cristaline din corp sunt sensibile la alinierea cu SOARELE, este bine să nu vă supra-expuneți la acea senzație. Este destul de inconfortabilă, așa că mai mult ca sigur că veți fi ghidați să nu mai stați la SOARE. După cum am menționat în mesajele anterioare, structurile cristaline devin mult mai active, mai ales atunci când există o focalizare cristalină în timpul acestor porți/portaluri din 2015. Structurile cristaline din corp, cristalele pe care le puneți în pământ, paturile cristaline ale lui Gaia și rețeaua cristalină se unifică toate în scopul Divin de-a aduce aceste întrupări Christice în acest an. Structurile ajung să fie foarte stimulate în lumina directă a Soarelui, iar voi simțiți că acea radiație puternică vine în vehiculul corp pentru a ancora lumina. Folosiți-vă discernământul atunci când vine vorba de durata expunerii.

Activările de după-masă continuă

În timp ce ar putea fi un inconvenient să renunțați la tot ceea ce faceți și să intrați în meditație sau să vă întindeți, atunci când au loc activările zilnice, faceți tot ce puteți mai bine pentru a accepta aceste activări. Ele au loc aproximativ între ora 12 -18 și durează cam 1 până la 2 ore. Chiar dacă sunteți angajați în alte activități atunci când activările își fac apariția, puteți să le acceptați totuși în mod conștient cu recunoștință și iubire și să continuați să faceți ceea ce ziua vă cere să faceți, în timp ce energiile sunt primite prin coloana Ascensiunii. Este alegerea voastră cât de profund doriți să experimentați aceste activări care sunt focalizate pe procesul vostru personal. Lucrați cu echipa voastră și cu nivelele voastre mai înalte și deschideți-vă inima pentru deplina experimentare a Ascensiunii pentru a putea primi.

Lumină strălucitoare în Coloana Ascensiunii

Lumina sirălucitoare pe care am descris-o în articolele anterioare este un efect secundar al lucrului cu tiparul Eu Sunt aici în Shasta. Dacă acceptați în mod conștient tiparele codurilor care sunt oferite în timpul Porților/Portalurilor, ați putea începe să experimentați această iluminare rapidă a coloanei voastre de Ascensiune. Ea este extrem de luminoasă la început, ca și cum te-ai holba la fața unui Arhanghel. Am învățat să o integrez în așa fel încât să nu-mi afecteze imaginea exterioară atât de consistent pe cât a făcut-o atunci când a început prima dată. Ca să fie clar, aceasta este fuziunea lui Eu Sunt cu coloana Ascensiunii. Acelora dintre voi cărora nu le este familiară coloana Ascensiunii, ea este camera centrală care se activează atunci când toate tuburile din câmpul toroidal ale Sinelui Multidimensional sunt aliniate și activate prin Centrul Inimii Christice Cosmice Solare astfel încât gradul de conștientizare al conștiinței în toate aceste nivele dimensionale diferite se pot unifica în scopul divin al Ascensiunii. Dacă vreți să studiați și să experimentați, nu ezitați să explorați cursul Calea Ascensiunii. Am descris în profunzime experiența în ultimul apel la conexiune.

Efecte ale Întrupării asupra Conștiinței noastre

-          O Pace constantă.
-          O Răbdare Infinită cu tot ceea ce este.
-          O profundă unificare cu Sursa; Iubirea pură care este Sursa.
-          O constantă Neutralitate Divină, care este compasiunea detașată, și transfigurarea activității mentale către stări mai înalte, expansive ale Iubirii.
-          Răbdarea la Nivel de Măiestrie cu colectivul, cu exteriorul și cu Sinele împământat.
-          O Ființare curgătoare, flexibilă, neatașată de sistemele de credințe, judecăți sau programe/realități exterioare.
-          Prezență Pură în Punctul Zero.
-          Libertate.

Focalizarea în timpul Portalului 15 – 19 Iulie

Filamentele de lumină codificate care vor intra în următoarele câteva zile sunt focalizate pe conștiința noastră. Ultima Poartă a adus o pace atât de adâncă întrupătorilor după ce flacăra și-a făcut treaba. Păzitori ai Porților și Păzitori ai Rețelei, noi vom continua să folosim cristalele pentru a accelera și expansiona aceste energii. Transfigurarea la nivelele mai joase – nivelele emoțional, mental și egoic – este una dintre cele mai mari provocări ale noastre ca și colectiv. Aceia dintre voi care v-ați făcut lucrarea, ajutați-i pe frații și pe surorile voastre care ar putea deveni provocați sau scoși din centrul lor pe perioada acestui pasaj. Abilitatea voastră de a fi prezenți în inimă, răbdători și de a crea în mod constant soluții mai înalte (mai degrabă decât dramă) demonstrează adevărata activitate a Ascensiunii.

Pe măsură ce ieșim din iluzia în care liberul nostru arbitru părea a fi controlat, ne re-antrenăm în a onora, respecta și demonstra activitatea alegerii divine în aliniere cu cel mai înalt interes a tuturor celor implicați. Folosiți-vă discernământul și neutralitatea divină pe perioada acestei accelerări. Fiți selectivi în ceea ce privește cuvintele, energia și activitățile voastre, mai ales dacă vă aflați întru-un rol de Arătător de Cale. Fiți atenți la forțele care folosesc aceste energii pentru a crea anxietate, frică sau judecată. Observați, dar nu vă angajați sau ajutați în crearea fricii. Totul este incredibil de bine, Preaiubiților. Lăsați vechea lumină să se năruie și focalizați-vă pe percepțiile voastre expansionate și perspectiva Sinelui vostru Divin.

În Iubire, lumină și Serviciu
Sandra



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.