vineri, 29 mai 2015

Actualizare 29 Mai 2015


Se pare că tumultul energiilor care pe unii dintre noi ne-a transformat în titireze, s-a mai calmat. Sau ne-am obișnuit noi și am preluat din viteza titirezului și nu mai amețim ca și până acum. Oricum ar fi, astăzi se prefigurează un moment de respiro astfel încât să ne putem ”aduna” în noi și să vedem ce ”treabă” importantă avem de făcut.

Vorbeam zilele trecute de presiunea la nivelul urechilor și de bâzâiturile, deranjante uneori, care au tins să devină sunet de fond pentru unii dintre noi. Parcă volumul sunetului s-a redus sau a devenit suportabil. Noi, oamenii, suntem ființe extraordinare. Asimilăm și ne putem obișnui cu aproape orice.

Un aspect important de care este mare, mare nevoie să ținem cont acum, este stăpânirea gândurilor noastre. De ce? În primul rând ca să le putem recunoaște pe cele pe care noi le-am adăpostit, prin alegerea noastră, și care sunt din conștientul colectiv. Unii dintre noi vor începe să ”audă” gânduri care apar din senin și nu au nici o legătură cu noi sau cu preocupările noastre din acel moment.

Dacă acele gânduri au o frecvență mai înalt dimensională este foarte bine. Dar, din nefericire, vom ”auzi” gândurile trei dimensionale prima dată pentru că acordarea ”urechii” noastre la frecvențele mai înalte este în curs de dezvoltare. Dacă reușim să ne stăpânim gândurile, vom putea ”citi” semnătura energetică a tuturor gândurilor care apar la un moment dat și ști dacă alegem să le găzduim sau nu.

Este un aspect FOARTE important, deoarece știm cu toții acum că GÂNDUL nostru este CREATOR. Noi ne creăm propria noastră realitate prin gândurile pe care le găzduim în mintea noastră umană. Astfel putem fi creatori CONȘTIENȚI, lucru pe care ni-l dorim cu toții, sau putem lăsa ca viața să ne trăiască. Nu este nici ușor și nici greu. Depinde de fiecare dintre noi ce alegem să FIM.

Așa că, NU vă speriați dacă începeți să ”auziți” la propriu gândurile celor de lângă voi sau din preajma voastră. Ceea ce este important este să puteți face distincția dacă ele vă ”aparțin” sau nu. Dar pentru asta, trebuie să știți CARE dintre ele sunt ale voastre. Așa că, este mare nevoie să știți să vă stăpâniți  și dirijați propriul proces al gândirii. Vă/ne doresc mult succes!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.