miercuri, 27 mai 2015

Actualizare 27 Mai 2015



Energiile colective par a fi ieșit de sub control și a se plimba haotice prin lume. Noțiunea de timp începe să-și piardă semnificația și consistența, ceea ce face ca într-o anumită măsură, confuzia să crească. Ne ”uităm” programele făcute, mergem la locul de muncă de parcă mai bine am veni.

Mintea noastră umană nu mai poate ține pasul cu ceea ce se petrece, și de aici o stare de oboseală și de lehamite de tot și de toate. Singura dorință care pare să mai rămână este să ne lase toată lumea în pace pentru a ne putea întâlni cu noi înșine.

Senzația cea mai profundă este că ne-am pierdut de noi înșine și că nu mai știm încotro. Vedem roboțelul din noi, dar parcă nu putem decupla funcționarea lui. Și vedem în jurul nostru alți roboței, unii dorind să facă același lucru ca și noi, în timp ce alții roboțesc în continuare.

Este o perioadă doar, așa după cum ”surferii” cu vechime știu deja. Da, după acest val urmează din nou integrarea, și tot așa pentru că trebuie să ținem cont de posibilitățile corpului nostru de a ține pasul cu creșterea energiilor. Sunt multe, multe recalibrări care au loc la nivel de ”soft”, multe actualizări, deoarece pentru energiile care inundă planeta este necesar să avem și percepțiile corespunzătoare.

Valul mare de noi treziri tulbură și el ”apa liniștită” a existenței noastre. Cei nou treziți ”agită apele” cu nerăbdarea lor de a obține totul dintr-o dată, dacă se poate. Să nu uităm că ei fac parte, în general, din generația internetului și s-au obișnuit ca printr-un simplu ”caută” să găsească răspunsurile în afara lor. Ei vor dovezi clare și indubitabile pentru că nu i-a învățat nimeni că există un ”în mine” în care se află unica bibliotecă a cunoașterii universale.

Uneori, este dificil să facem față la atât de multe distrageri, dar să nu uităm că avem la îndemână câteva instrumente cu care ne-am obișnuit deja. Și altele noi ne sunt puse la îndemână. Dacă, în loc să ne lăsăm prinși în aparentul haos din jurul nostru, ne plasăm atenția asupra modificărilor pe care, cu ”coada ochiului” am început să le sesizăm, vom descoperi noi ”jucării” pentru sinele nostru aflat în schimbare.

Și, mărturisesc că sunt foarte, foarte incitante și interesante. Nimic nu este așa cum pare. Cei care citiți postările mele sunteți, în general, trecuți deja prin ciur și dârmon și puteți ”vira” cu ușurință în direcția dorită de voi. Nu stați și așteptați să vedeți ce urmează sau ce se întâmplă, porniți în propria voastră explorare. Așteptarea aduce doar frustrări și activează programe vechi, explorarea aduce bucurie, entuziasm, excitație și curgere firească.

Fiți atenți la detaliile, micile inadvertențe, micile sau marile provocări care vă apar în cale, pentru că ele conțin cele mai mari daruri ale momentului. Când cineva vă solicită să faceți ceva ce n-ați mai făcut niciodată, nu lăsați programul ”Poftim, dar n-am făcut asta niciodată!” să deruleze. Spuneți-vă ”Asta da provocare. Chiar îmi doream să încerc ceva nou. De unde să apuc problema?” Veți fi uimiți, da , foarte uimiți că ȘTIȚI și de unde se o apucați, și și cum să o duceți la bun sfârșit.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.