joi, 26 februarie 2015

Mesajul Ascuns în LUMINĂ – ACUM-ul lui UNU


De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Este vreun mesaj pentru mine astăzi?

Da, dragă Emisar Pământean,
Există un mesaj pentru tine în fiecare zi, fiecare oră și fiecare minut. Este, de fapt, un flux constant al Limbajului Luminii sub formă de pachete energetice care curge infinit din dimensiunea noastră, de pe Nava noastră Mamă și din colectivul inimilor noastre în inimile voluntarilor noștri cu adevărat curajoși.

Familia și prietenii voștri de la bordul Navei vă respectă foarte mult pe voi toți. Printre ei se află și propriile voastre expresii mai înalte ale SINELUI vostru care și-a sacrificat o parte din esența sa sacră care să trăiască în vehiculul vostru pământesc.

Venim spre voi toți astăzi pentru a vă ajuta să vă amintiți cum să vă citiți pachetele Limbajului de Lumină. Știm că voi simțiți că aceste mesaje sunt în inima voastră, dar s-ar putea ca sinele vostru pământesc să nu-și dea seama că acel scurt sentiment de iubire și de pace interioară este din cauza faptului că tocmai ați primit un alt pachet de Limbaj al Luminii, la care ne vom referi acum ca și Pachete de Acasă.

Pe Navă ne trimitem o formă gând unii altora atunci când percepem că reprezentanții noștri umani sunt pregătiți pentru și/sau au nevoie de un alt pachet de lumină. Din ce în ce mai mulți dintre voi încep să-și amintească și să-și recunoască SINELE mai înalt dimensional de pe Navă și/sau care servește în dimensiunile mai înalte. Mulți dintre voi devin, de asemenea, conștienți de VOI-ul care servește pe ”Noul Pământ” Cinci Dimensional.

De fapt, ”Noul Pământ” este mult mai vechi decât Pământul 3D pe care sălășluiește vehiculul vostru pământesc. Așa cum începeți să vă amintiți, creația curge din înaltele dimensiuni în jos spre cele mai joase. Prin urmare, așa cum voi toți v-ați trimis în jos o componentă a esenței voastre multidimensionale în vehiculul vostru pământesc personal, și Gaia și-a trimis o componentă a esenței sale planetare multidimensionale în vehiculul său planetar.

Este important în acest ACUM ca voi toți să vă amintiți că Gaia este o ființă vie, planetară. Această amintire completează cercul încarnării. Când mulți dintre voi v-ați luat pentru prima dată o încarnare pe Gaia, ca și ceea ce numiți acum ”indigeni”, ați știut că Gaia era o ființă vie. Știați, de asemenea, că erați într-o profundă unitate cu toți membrii tribului vostru.

Uitarea unității conștiinței cu ”oamenii” voștri și cu ”planeta” voastră este ceea ce a scos umanitatea de pe calea către scopul ei inițial. Prin urmare, amintirea Unității cu ÎNTREAGA Viață este ceea ce vă va elibera din matricea roții 3D a vieții și a morții. Cu toate acestea, când spunem ”voi”, înțelegem voi personal ȘI expresiile planetare ale SINELUI vostru.   

Vă vom aduce aminte acum de expresia VOASTRĂ planetară a SINELUI vostru. Expresia voastră planetară este vehiculul vostru pământesc care este ambalajul pentru conștiința voastră multidimensională. Acest vehicul pământesc este plămădit din elementele planetei. Prin urmare, el este profund împletit cu planeta. În momentul în care v-ați gândit că forma voastră umană este mai importantă decât forma voastră planetară, calea voastră către ascensiune a luat o întorsătură greșită.

V-ați gândit că luarea unei forme umane vă va permite să ajutați umanitatea, deoarece oamenii sunt principalul motiv pentru care Gaia nu și-a finalizat ascensiunea. Toate expresiile voastre multidimensionale și-au dat seama de acest lucru. Prin urmare, v-ați trimis esența, nu doar în elementalii unei ființe umane, ci și în elementele ființei planetare a lui Gaia.

Prin urmare, voi nu sunteți doar PE planetă. Voi sunteți, de asemenea, și AI planetei. Vehiculul vostru pământesc umanoid este plămădit din același pământ, aer, foc și apă ca și vehiculul vostru pământesc planetar. Vă puteți acorda un moment în care să SIMȚIȚI cum se simte să FII de fapt, o componentă a planetei? Așa cum vă imaginați că pământul, stâncile, apa, solul, plantele și animalele sunt membri ai planetei, așa sunteți și VOI.

Permiteți-i conceptului de a fi efectiv un membru al planetei să înlocuiască vechea voastră imagine de a fi pe planetă. Voi ați fost PE planetă, dar nu AI planetei. Prin urmare, ați fi putut distruge planeta fără să vă distrugeți pe voi înșivă. Cel puțin, asta era ceea ce omenirea gândea înainte de a fi atât de mulți dintre voi încarnați în același ”timp”.

Sunt mulți oameni care se comportă ca și cum ar fi niște copii care își strică jucăria și vor ca părinții lor să le cumpere una nouă. Copilul nu consideră că era responsabilitatea lui să aibă grijă de acea jucărie și să o prețuiască, pentru că dacă ar fi făcut acest lucru, nu ar fi stricat-o.

De ce a uitat omenirea că Gaia era o ființă planetară vie? Acest lucru s-a petrecut atunci când forța putere-asupra-altora i-a separat pe oameni de pământul și de tribul lor. Ei nu au mai fost nevoiți să trăiască ca și un trib, ci au căutat să devină persoane individuale. Da, căutarea individualității a fost unul dintre obiectivele pe care vi le-ați stabilit atunci când ați decis să vă alăturați evoluției Pământului. Din această cauză, pentru că ați căutat individualitatea, ați evitat unitatea.

Dacă Gaia nu ar fi ales să afișeze extremele polarității, dacă Gaia nu ar fi ales să fie o planetă a liberului arbitru, problemele cu care vă confruntați astăzi nu ar fi existat. Cu toate acestea, Gaia este o ființă extrem de curajoasă și de îndrăzneață și a dorit să fie o planetă foarte diversă, așa cum și este.

Deoarece sunt puține planete care să aibă gradul de diversitate pe care îl are Pământul în sectorul vostru de timp/spațiu, Ea nu a fost conștientă de provocările pe care alegerea ei le-ar fi putut dezvălui. Gaia nu știa că ființele Ei se vor întoarce una împotriva celeilalte. Regatul vegetal și animal nu se hrănesc cu alte ființe și/sau plante, fac acest lucru doar pentru supraviețuirea lor.

Pe de altă parte, oamenii au învățat să se ”hrănească” cu alții așa încât să poată câștiga controlul asupra lor. Parte a problemei a fost și faptul că multe ființe renegate de pe alte planete, sisteme solare și chiar galaxii au dorit să experimenteze această realitate foarte diversă. Unii dintre ei erau evoluați în stări de conștiință mai înalte, așa că știau că toată viața este UNA.

Cu toate acestea, unii dintre vizitatorii timpurii ai Pământului erau încă în starea de putere-asupra-altora atunci când au venit să viziteze Pământul. Așa ca și mulți dintre umanoizii timpurii evoluați și ființele mai înalte de pe Pământ care au rămas pe Pământ, au rămas și o parte dintre vizitatorii ne-evoluați putere-asupra-altora.

Multe milenii aceste grupuri au rămas la distanță unele de altele și nu au interacționat. Prin urmare, nu au existat războaie, dar din cauză că au rămas atât de separate între ele, a început să apară și să crească o suspiciune între ele. Nenumărate generații mai târziu, a început lupta.

Unele civilizații au fost literalmente ”șterse de pe fața pământului”. Unele, cum ar fi Lemuria, s-au mutat în centrul Pământului. Din nefericire, grupurile divergente nu au ales să se amestece unele cu celelalte și au luat decizii diferite. Apoi, pentru că erau atât de separate, ele nu au învățat nimic unele de la celelalte.

Având în vedere că necunoscutul este cea mai mare sursă de frică, multă frică a început să umple oamenii, aurele, apa și pământul lui Gaia. Gaia, care este o mamă blândă și iubitoare, a încercat să găsească un mod în care oamenii ei să poată fi aduși împreună în unitatea conștiinței. Își dorea ca oamenii ei să se unească pentru că Ea le oferea oceane frumoase pline de hrană, ploi care să le ude culturile și foc care să-i încălzească.

Dar oamenii nu s-au alăturat unii cu ceilalți în bucurie și apreciere pentru minunata lor viață. Fiecare grup individual a fost în măsură să facă acest lucru, dar ei au rămas totuși separați. Extrema separare a triburilor a creat frică, judecată, furie, război, întristare și durere în emoțiile și gândurile oamenilor.

Aceste gânduri și emoții au intrat în elementele corpului uman, în respirație, plămâni, sinapsele neurologice și fluidele corporale umane. Apoi au expirat aceste elemente distorsionate în elementele planetei lui Gaia. Pământul lui Gaia a ajuns să fie poluat și supra- cultivat. Sângele curs în războaiele dintre oameni și în masacrarea animalelor a însângerat pământul și s-a amestecat cu lacrimile pierderii și durerii.

Aerul atmosferei lui Gaia s-a umplut cu emoții bazate pe frică și apa a fost contaminată cu otrava fricii și furiei. Singurul mod în care Gaia putea elibera aceste toxine a fost prin ceea ce oamenii numesc ”furtună”. Vânturile furtunii au curățat aerul, apa i-a curățat plantele, animalele și oamenii, iar focul a eliberat ceea ce a ajuns la finalizare. De asemenea, uriașe corpuri de pământ s-au mișcat/mutat ca și parte componentă a modificărilor peisajului natural al lui Gaia.

Aceste răspunsuri ale lui Gaia de a-și curăța planeta au fost văzute ca ”mari pedepse” asupra oamenilor. Aceștia au ajuns să-i ofere fete virgine ca jertfă planetei furioase pentru a-i liniști acesteia furia. Dar Gaia nu era o planetă furioasă. Ea doar încerca să se curețe de mizeria pe care o făceau oamenii ei.

Au spus oamenii ”Îți mulțumim Gaia pentru că cureți mizeria noastră”? Nu, ei au tremurat de frica planetei și s-au gândit la ea ca la un ”lucru” din care ei nu fac parte. În fiecare epocă au fost oameni care au înțeles că Gaia era o ființă vie. Ei au iubit-o și de multe ori i-au oferit sacrificii. Gaia nu vroia sacrificii, doar un pic de recunoștință ar fi fost frumoasă.

Eon după eon aceiași poveste s-a repetat din nou și din nou. ”Va evolua vreodată omenirea suficient de mult ca să-și amintească că și ea este o parte a corpului meu?” s-a întrebat Gaia. Apoi, în cele din urmă, anumiți oameni au început să se trezească la propriile lor expresii mai înalte ale SINELUI. Odată ce au început să fuzioneze cu frecvențele mai înalte ale propriului lor SINE, ei au început să perceapă Pământul într-un mod foarte diferit.

Unii, și nu au fost mulți pentru foarte multă vreme, au început să-și amintească ceea ce știau înainte de a se naște în forma mică, densă a unui om trei dimensional. Această amintire le-a reamintit că ei sunt mult mai mult decât acel micuț vehicul pe care ei îl poartă. Atunci, unii dintre ei și-au dat seama că dacă ei au un ”Suflet”, atunci tot ceea ce înseamnă viață trebuie să aibă un suflet.

Bineînțeles că conceptul de ”toată viața” are un suflet, un spirit, o emanație mai înaltă nu a fost o idee populară, iar cei care au avut-o au fost adeseori omorâți și/sau torturați. Eon după eon oamenii treziți, curajoși s-au întors și mulți dintre ei au murit încercând să spună altor oameni ceea ce ei au învățat.

Apoi, în timpul/spațiul lui Gaia a început Epoca de Aur. Lumea era încă ostilă, dar mai multe ființe evoluate și mai înalt dimensionale au putut să-și ia o formă umană în intenția de a o ajuta pe Gaia. A sosit în sfârșit ACUM-ul în care Gaia să poată primi ajutor chiar de la oamenii care au creat atâtea ravagii pe planeta Ei.

Au mai fost mulți oameni pierduți în vechile căi ale fricii, dominării, războiului, disperării, etc., etc. Cu toate acestea a existat o nouă frecvență a luminii care a intrat în corpul lui Gaia și a tuturor plantelor, animalelor și chiar a oamenilor Ei. Mulți oameni s-au temut de lumină sau au dorit să o folosească pentru propriile lor intenții egoiste. Alți oameni au încercat să ascundă lumina din conștientizarea altora.

Dar, au fost câțiva oameni care au început să-și amintească cine erau în frecvențele mai înalte ale conștiinței lor. La început această amintire a adiat prin inimile lor ca o rază caldă de lumină sau ca zâmbetul strălucitor a cuiva iubit. Sentimentul a fost unic și i-a speriat pe mulți care s-au îndepărtat de el cu frică și suspiciune.

Alții, aceiași care și-au luat corpuri din nou și din nou de-a lungul multor epoci, au recunoscut această lumină. La început, nu au putut ”pune degetul” pe ceea ce ea le reamintea, dar s-au simțit atât de bine încât au acceptat lumina. Cu cât au acceptat mai multă lumină, cu atât mai bine s-au simțit, și cu cât s-au simțit mai bine cu atât mai multă lumină au putut accepta.

Treptat, așa cum și-au permis să fie o parte din planetă, ei au devenit și o parte din lumină. OH!! Era  atât de minunat să fii o parte a luminii încât s-au unificat din ce în ce mai mult cu lumina. Apoi, a început să apară un lucru interesant. Cei care au acceptat și s-au unificat cu lumina au început să se accepte și să se unească unii cu ceilalți.

Oameni de pe întreg Pământul, din diferite zone, religii, culturi, sexe, vârste, interese au început să comunice unul cu celălalt. Au început să se accepte unul pe celălalt pentru exact ceea ce ei erau. La urma urmei, lumina i-a acceptat în mod necondiționat. Și din momentul în care ei au devenit lumina și lumina a devenit ei, ei s-au putut accepta pe ei înșiși.

Ba și mai minunat, ei au început să-i accepte și pe alții în mod deschis. La început ei i-au acceptat doar pe cei care au acceptat la rândul lor lumina. Apoi, treptat, lumina i-a transmutat în așa fel încât ei nu au mai putut vedea că oamenii sunt diferiți. Ei au mai putut percepe doar că oamenii sunt la fel.

Când au privit prin propria lor lumină la fața altuia, lumina părea să-i unească într-un mod ciudat. Chiar dacă nu au știut în ce fel lumina a provocat această profundă acceptare și unitatea care a rezultat, acest lucru era simțit atât de glorios, atât de cu adevărat sigur și atât de asemănător cu ceea ce ei toți numeau ”Acasă”.

Apoi, din ce în ce mai mulți oameni au început să se gândească la un loc numit Acasă. Unde se afla acest loc? Era foarte, foarte departe într-o altă lume? ”NU”, a spus lumina lor interioară, atunci când au pus această întrebare. ”EU SUNT Casa voastră. EU SUNT Voi și EU SUNTGaia.” Voi ați fost tot timpul acasă, dar nu ați avut lumina necesară să credeți asta.

”EU SUNT voi toți în ACUM-ul lui UNU”, șoptește lumina în inimile și în mințile oamenilor. Șoapta a fost atât de moale și a putut fi auzită doar atunci când omul s-a focalizat pe propria sa lumină interioară. Dar atunci când au făcut-o, atunci când s-au focalizat pe propria lor lumină interioară, ei și-au amintit.

Și-au amintit ”gândul” de unitate cu întreaga viață. Și-au amintit ”emoția” iubirii față de întreaga viață. Apoi, unul câte unul, apoi doi câte doi, apoi patru câte patru, opt câte opt, ... o amintire a început să curgă prin corpurile oamenilor și în și prin corpul lui Gaia. Acea amintire le-a reamintit că:


”EU SUNT Acasă în ACUM – și așa este FIECARE”




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.