sâmbătă, 7 februarie 2015

Integrarea Formațiunii Spectrului Infraroșu – Tsolienii



Prin Méline Portia Lafont

Vă salutăm,

Astăzi am dori să discutăm cu voi despre integrarea Spectrului Infraroșu. Am vorbit despre acest lucru și înainte în unul dintre primele noastre mesaje și am vrea să dezvoltăm această chestiune acum un pic mai profund. Spectrul Infraroșu este în măsură să vă ofere un anumit grad de iluminare deoarece el conține fractali și o compoziție diafragmatică care din punctul de vedere al altor vibrații poate deveni realitatea și simțurile voastre. (”diafragmatic înseamnă că aceasta vibrează ca și răspuns la anumite unde și emite semnale sau pentru a produce unde”)

Este un spectru pe care cineva îl integrează în acest moment pentru a fi în măsură să perceapă și alte lumi și realități paralele, cum ar fi propriile voastre case și ființe Dimensionale. Acest lucru vă permite ridicarea vălurilor și să vedeți/percepeți dincolo de undele gamma într-o frecvență mult mai profund vibratorie, care este esența fiecărei Raze/unde și formațiuni de Lumină. Undele și frecvențele invizibile pot fi percepute numai atunci când Spectrul Infraroșu este pe deplin integrat și activat în mintea și ochii cuiva împreună cu trezirea Ochiului Interior.

Nu este atât de mult vorba de a integra în voi aceste unde, pentru că după cum știți Spectrul Infraroșu face deja parte din voi și a făcut întotdeauna. Totuși, el afost în formă latentă, nefiind capabil să funcționeze pe deplin în corpurile și realitățile voastre fizice. Acum, că noile vibrații și Raze își intră în rolul lor de a funcționa pe această planetă Pământ, sunt disponibile noi frecvențe care sosesc și aduc noi coduri care să fie plantate în planul mental, emoțional, eteric și fizic: și anume în structura celulară, undele cerebrale și în ADN.

Aceste coduri nou plantate care vin din planurile eterice și din alte Dimensiuni, sunt în măsură să transmită informații prin voi și astfel corpurile voastre și energia conștiinței le preiau: absorbind și digerând toate astea. Aceste coduri care vă sunt oferite, vă trezesc și vă activează spectrul Infraroșu care este prezent deja în voi toți.

Astfel devine posibil pentru voi din nou, pentru că energiile Pământului vostru sunt în măsură să aducă și să susțină acest lucru pentru toți cei care zăbovesc în acea parte a conștiinței de realizare a Sinelui și a întrupării Sinelui. Cu cât mai mult cineva își conștientizează Sinele, cu atât mai mult el/ea își va vedea Sinele și asta depășește multele unde pe care le veți cunoaște. Asta este ceea ce face spectrul infraroșu: filtrează prin toate Razele pentru a vedea miezul și esența la toate reflectate dintr-o viziune interioară.

Voi, cei care sunteți în acel punct deja, veți începe să vedeți mișcare în jurul vostru într-un mod atât de detaliat ca și cum ați vedea-o cu ochii fizici. Cu toate acestea, nu cu ochii fizici veți vedea, ci mai degrabă ochiul interior este cel care-i va reflecta viziunea în voi. Veți proceda la niște schimbări radicale pe măsură ce veți începe să simțiți totul cu Inima interioară și să percepeți cu ochiul interior. Acesta este un ochi care vede tot ceea ce este fără toate straturile care formează masca; el vede numai adevărata esență de sub ea.




Asta este din cauză că voi eliberați toate straturile pe care le-ați format în jurul Sinelui și le-ați luat drept realitate. Voi vă treziți din interior și vă concentrați atenția pe această viziune în loc de ceea ce este în afară. Vă dați seama că întreaga voastră lume și realitate s-a jucat în interiorul vostru tot timpul și că Universul sălășluiește în voi. Expansionați-vă din interior spre exterior și nu din exterior mai departe spre un alt strat al lumii voastre exterioare. Veți rula într-un chenar, un strat de conștiință care va reflecta înapoi spre voi pe calea grea faptul că totul este în interior. Asta vă va trimite înapoi de unde ați pornit și vă va spune să-l găsiți acolo, să vă cheltuiți energia și timpul acolo și să vă explorați pe voi înșivă.

Spectrul Infraroșu este o conștiință care se poate forma în unde și frecvențe, iluminând tot ceea ce este invizibil ochilor. Când ochiul interior se trezește și schimbă în interior, el se activează pe deplin prin codurile latente care se trezesc în același timp. Un Foc radiant de energie începe să se rotească, el iluminează și hrănește semințele care sunt păstrate în interior. Acestea sunt semințele spectrului Infraroșu care se află în stare latentă în centrul celui de-al Treilea Ochi al vostru, Inima voastră, ADN-ul vostru și în glanda voastră pineală. Aceste semințe sunt aduse acum la oportunitatea de a se trezi pe deplin prin codurile care vă sunt oferite în acest moment.


Aceasta este dobândită printr-o mai profundă trezire și o deplină realizare a Sinelui, pentru mințile care caută totul în afară Spectrul nu se va trezi pe deplin și nici nu se va activa. Pentru că în primul rând cineva trebuie să se trezească la cunoașterea că totul se află în interior și să realizeze acest lucru pentru trezirea puterii sale.

Toate acestea se află în propriile voastre mâini, și ele se află aici disponibile vouă pentru a lucra cu ele. Venim să vă ajutăm în asta și să aducem semințele în acea formă a iluminării. Cel/cea care își activează spectrul Infraroșu în interior poate experimenta o coloană vertebrală total vibratoare, deoarece coloana vertebrală este mediatorul tuturor proceselor energetice și integrărilor spre și dinspre inimă, creier și toate celelalte chakre/organe. Inima vi se poate părea diferită pulsând un pic mai mult decât în mod obișnuit, creierul poate simți un tangaj în zona glandei Pineale și a glandei Pituitare, ochii voștri s-ar putea să perceapă lucruri noi și să aibă o vedere mai neclară în imediata voastră apropiere. Cel de-al Treilea Ochi al vostru va vibra și pulsa mai mult și va avea o puternică undă magnetică în timp ce se trezește la potențialul său deplin.

Venim să vă oferim Cheile Înțelepciunii Universale și să trezim cheile dispozitivelor biologice ale spectrului Infraroșu din voi. Tonurile noastre de lumină se vor dovedi a fi de ajutor pentru voi în acest proces, ele sunt aici pentru voi dacă voi doriți să le acceptați ca pe un dar.

Tsolienii



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.