vineri, 9 ianuarie 2015

Înnăscutul Revelat



Această canalizare în direct a fost oferită în Portland, Oregon 
Sâmbătă 22 Noiembrie 2014 de către Kryon prin Lee Caroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. În această seară vreau să vă expun un sistem foarte important în moduri în care nu am făcut-o până acum. Vom numi această informație ”Începutul informațiilor despre Înnăscut”. Am mai oferit canalizări și înainte, și una dintre ele a fost numită Misteriosul Înnăscut. În plus, v-am oferit unele atribute despre propriul vostru corp și în această seară dorim să le dezvoltăm chiar mai mult.

Magnificul Înnăscut

Dragilor, vreau să vă vorbesc despre un proces din corpul vostru, nu numai misterios, pentru că nu este în 3D, ci și destul de evaziv pentru că nu prea-l puteți defini. Totuși el vă aparține atât de bine încât este de fapt voi. Ați putea întreba, ”Cum ar putea să fie în mine ceva, Kryon, despre care eu să nu știu nimic?” Răspunsul pe care vi-l dau din nou este că ADN-ul vostru nu funcționează încă la întreaga sa capacitate și că acesta este motivul. Conștiința voastră nu este încă sincronizată la realitatea anumitor tipuri de lucruri care funcționează în corpul vostru. Dar aceste înțelegeri vor veni spre voi în cele din urmă, și recalibrarea umanității presupune un Spirit evoluat în voi, și vom vorbi un pic mai mult despre aceste lucruri în această canalizare.

Haideți ca prima dată să identificăm Înnăscutul: Ceea ce face ca Înnăscutul să fie atât de misterios, este că el nu este o funcție a creierului. El este, de asemenea, probabil, singurul dintre sistemele corpului care nu este centralizat. Acest lucru este dificil de conceput pentru voi. Acest sistem nu a fost descoperit, așa că, nu este încă definit în știința medicală. Cu toate acestea el a fost văzut din nou și din nou.

Este foarte dificil de explicat ce aveți voi în ADN. Trilioanele de molecule de ADN din corpul vostru comunică între ele, tot timpul. Așa și trebuie să se întâmple dacă luați în considerare ce face ADN-ul. De unde știe corpul vostru de ce fel de celule are nevoie și unde este nevoie de ele? Înnăscutul este cel care este responsabil de toate acestea încă de la naștere. ADN-ul, ați putea spune, că este într-adevăr un centru de comandă ezoteric. El este câmpul din jurul trilioanelor de piese ale ADN-ului care se cunoaște pe sine ca o singură entitate. Întreg ADN-ul împreună lucrează ca un sistem prin câmpul său, iar acest sistem este numit Înnăscutul. Deci, s-ar putea spune că este combinația celulelor de ADN din corpul vostru, privite împreună ca un singur lucru, căruia îi spuneți corpul inteligent, Înnăscutul. El este descentralizat. Nu există nici un organ sau glandă în corp care să fie responsabilă pentru Înnăscut. Fiecare parte  a corpului este implicată în acest sistem al corpului inteligent.

Așa evaziv cum este, voi știți cum să găsiți soluții pentru corp prin Înnăscut, și adeseori folosiți testarea musculară sau kinesiologia. Sunt multe modalități – atingere, limbaj corporal, decodificare și altele. Toate aceste sisteme vă dau ceea ce am numi răspunsul corpului inteligent. Acest lucru este făcut cu succes pentru a afla ceea ce corpul inteligent vrea să vă spună. Cei care facilitează aceste procese știu cu certitudine că ei vorbesc cu ”câmpul inteligent” al corpului. Acest câmp reprezintă ADN-ul ca întreg, nu un organ sau o glandă, și nici creierul.

Înnăscutul este un Sistem Inteligent de Siguranță

Deci, primul lucru pe care vreau să vi-l spun despre Înnăscut este că el este un sistem corp-larg care ”știe” mai mult decât orice ar putea sistemul vostru nervos sau sistemul creierului vostru vreodată să știe. Înnăscutul este peste tot. El este în unghiile degetelor de la picioarele voastre și în părul vostru. Înnăscutul este peste tot unde este și ADN-ul, în orice formă în care există ADN. El este unic și este voi.

Acum, v-am spus că știința medicală l-a văzut de multe ori, dar ea nu-l înțelege. Dați-mi voie să vă dau un exemplu. Când o Ființă Umană are măduva spinării retezată într-un accident, ea este retezată pentru totdeauna. Am mai vorbit despre acest lucru și înainte, și vă spunem, ”Nu este ciudat că nervii spinali nu se reconectează și nu cresc înapoi?” Orice altceva din corp este programat să se regenereze și totuși celulele din această zonă nu se regenerează precum celelalte. Un membru rupt o poate face, dar nervii din măduva spinării nu se reconectează. V-am mai spus  că va veni un timp când aceștia se vor regenera și că toate acestea fac parte din noul Om evoluat care va apărea. Dar haideți să vorbim despre felul în care este el acum.

Imaginați-vă: Să spunem că cunoașteți sau ați văzut un paraplegic. Aveți un bărbat sau o femeie într-un scaun care nu-și poate mișca nimic altceva decât capul. Acum, vi se pare că are sens faptul că, deși în măduva spinării cei mai mulți dintre nervii care permit mișcarea sunt retezați, totuși lucrurile din corp care depind de semnalele retezate ale creierului continuă să funcționeze? Mușchii inimii continuă să bată, chiar dacă vi se spune că sincronizarea bătăilor inimii este trimisă de către creier pentru ca semnalele să fie în șablonul corect.

Știința are un răspuns pentru asta în ceea ce privește inima (sub ea), cu toate acestea, și digestia continuă, reproducerea continuă și cele mai multe dintre funcțiile organismului mai jos de gât sunt neîntrerupte. Deși creierul nu mai trimite semnale. Cum vă explicați acest lucru? Știința medicală are o explicație destul de bună pentru inimă, deoarece o văd tot timpul. Ei vă spun că inima poate fi autonomă, lucru care o face să bată prin celule speciale aflate în nodul sinoatrial. Aceasta este descrierea făcută de ei Înnăscutului! Ei mai văd un profund sistem de siguranță funcționând.   

Acesta este un sistem de siguranță în câmpul ADN-ului care vă menține în viață. Câmpul ADN al corpului vostru este, de fapt, conectat cu creierul vostru și semnalele sunt în continuare transmise într-un mod cuantic [fără fir]. Nodul sinoatrial este un nerv antenă care continuă să ”prindă” transmisiile creierului prin câmp. Este atât de bun la asta încât chiar și dacă creierul este mort, el își ”amintește” șablonul pentru o vreme, ca o baterie de rezervă. Aceasta este puterea Înnăscutului.

Amintiți-vă că, câmpul cuantic al ADN-ului vostru este în legătură cu întregul vostru corp tot timpul, chiar și atunci când măduva spinării voastre este retezată. Creierul continuă să trimită semnalele, câmpul ADN-ului le recepționează și le trimite la mușchii inimii, proceselor digestive – tuturor, și mușchilor din alte zone. Vă cer să priviți cu atenție la această ciudățenie a corpului apărută în urma leziunilor coloanei și veți ști că am dreptate. Că acest lucru este așa aveți o dovadă lumească reală a acestui fenomen.

Înnăscutul, corpul inteligent, vă va ține în viață chiar dacă firele către creier sunt retezate. Înnăscutul este inteligent, cu mult mai mult decât ceea ce ați numit a fi organul de supraviețuire, creierul. Creierul este un calculator masiv pentru supraviețuire și existență. El vă oferă posibilitatea de a fi aici. Dar nu este chiar atât de inteligent. Nu vă poate spune nici măcar dacă aveți o boală oribilă în sânge. Dar Înnăscutul poate.

Singularitatea Înnăscutului

A sosit timpul ca voi să vă gândiți la ADN-ul vostru ca la un lucru, nu ca la trilioane de lucruri. Știința nici măcar nu recunoaște că ADN-ul poate comunica cu el însuși, totuși el trebuie să o facă pentru ca corpul vostru să poată sorta lucrurile în modul în care o face. Frumusețea a ceea vă învățăm este aceasta: Corpul corporal, cel pe care creierul îl controlează, începe să construiască un pod către Înnăscut. Acest pod va fi construit prin intuiție și, în cele din urmă, va crea un moment din care veți fi propriul vostru intuitiv medical! Nu numai că veți ști ceea ce se întâmplă în propriul vostru corp, dar veți avea și o înțelegere mult mai înaltă a energiei Akashei voastre.

Înnăscutul are propriul său mod de programare. Este programat pentru ceva ce voi ar trebui să știți deoarece, cu această nouă energie, este timpul să rescrieți acel program.

Programarea Supraviețuirii

În timp ce creierul uman este programat  pentru supraviețuirea corporală, Înnăscutul este programat pentru supraviețuirea spirituală. Ați putea întreba, ”Care este diferența?” Supraviețuirea corporală este aptitudinea voastră de a fugi din fața tigrului care vă urmărește și de a găsi hrană și adăpost. Ea vă oferă logica de a găsi aceste lucruri și de a rămâne în viață. Supraviețuirea spirituală este un lucru foarte diferit și este ceva foarte ezoteric. Este un tip de supraviețuire mult mai larg. Ea împinge evoluția spirituală a umanității și asigură un nivel mai înalt de funcționare ADN-ului vostru. Dați-mi voie să explic.

Înnăscutul știe ceea ce și anticii știau. El cunoaște marele plan; amintiți-vă, el este conectat cu Sinele Mai Înalt. El știe câtă vreme are umanitatea pe această planetă înainte de a nu mai fi în măsură să ia o decizie în ceea ce privește absolvirea planetară. Înnăscutul vostru știe acest lucru; ADN-ul vostru știe acest lucru. Care este prima directivă a Înnăscutului? Este de a face tot ceea ce poate pentru voi, oferindu-vă numeroase șanse la liberă alegere, permițând ca o trezire să aibă loc, permițându-i, prin urmare, omenirii să treacă podul supraviețuirii și să se mute pe o planetă cu statut de ascensionată. Aceasta este prima directivă.

Supraviețuirea spirituală reprezintă  potențiala evoluție a Pământului și tot ceea ce este proiectat în jurul acesteia. Înnăscutul este proiectat să vă împingă înainte în orice mod posibil, în cadrul sistemului liberei alegeri, în conștientizarea spirituală. Acesta este rolul Înnăscutului. Vedeți marele plan în toate acestea? Voi aveți încorporat un sistem de ghidare care să vă ajute să navigați în potențialul vostru.

În acest proces și Înnăscutul trece podul împreună cu chimia corporală în moduri foarte diferite. Înnăscutul este responsabil pentru remisia spontană. Acum știți de unde vine asta. Chiar ați crezut că ea vine din creier? Cum poate ca boala unui om să dispară peste noapte? Cum este posibil ca acel corp fizic să se curețe singur de ceva atât de dezechilibrat peste noapte? Cum poate crește un țesut într-un ritm atât de accelerat încât să producă vindecarea aproape peste noapte? V-am oferit doar acele exemple care au fost văzute de nenumărate ori în spitale. Le-au făcut raze X și le-au verificat și le-au testat chimic. Nu există așa ceva, ar putea spune, acest lucru nu s-ar putea întâmpla în mod normal. Pentru cei care sunt spirituali, acesta ar putea fi un miracol! Pentru cei cu o minte științifică, acest lucru rămâne inexplicabil. Frumusețea acestui fapt este că el este, într-adevăr, inexplicabil. Este miracolul Înnăscutului! Este propriul vostru corp care vă menține în viață. Este un sistem de siguranță profund, miraculos.

Asta este puterea pe care o aveți. Când în cele din urmă Înnăscutul începe să construiască podul către sinele corporal, Ființa Umană așa cum o știți voi astăzi va dispărea. Cea care îi va lua locul va avea o viață mult mai lungă, va fi în stare să se repare singură și chiar să-și crească din nou membrele. Așa a fost ea proiectată, dragilor, iar acest lucru ar trebui să înceapă să aibă sens pentru voi.

Programarea Înnăscutului în Vechea Energie

Acum că știți ce este Înnăscutul, haideți să vorbim despre programarea din trecut a Înnăscutului. În Cartea Întâia a lui Kryon [1993], am vorbit despre ceva de care Înnăscutul este responsabil. Am spus, ”A sosit momentul să vă lepădați de karmă.” Karma este energia pe care o purtați cu voi ca urmare a experiențelor din viețile voastre trecute, duse mai departe prin văl în corpul în care v-ați reîncarnat. Este energia treburilor neîncheiate. Asta este karma. Este reală, și ea a fost necesară într-o energie mai veche.

Este în ADN și Înnăscutul o guvernează. Așa că, atunci când v-am spus să vă lepădați de karmă, v-am spus că este necesar să vorbiți cu corpul vostru și să vorbiți cu celulele voastre. Când faceți acest lucru, să spuneți ”Am terminat cu energia trecutului. Mă lepăd de vechea mea karmă. Merg mai departe.” Acestea au fost primele instrucțiuni pe care le-ați primit de la mine în legătură cu un proces de trecere a podului de la sinele corporal la Înnăscut. V-am spus să folosiți intenția pură.

Schimbarea Celulară Nu are loc în mod Automat

Intenția pură cu care vă adresați celulelor voastre este necesar să fie atât de pură încât corpul vostru să o vadă ca și pe un adevăr și să acționeze pe baza ei. Acesta este modul în care karma este lepădată. Acesta vă vede ca fiind șeful, așa cum ar și trebui, și acționează. Acum, vreau să vedeți tot ceea ce nu a fost declarat în toți acești ani și i-a venit acum timpul să fie dezvăluit. Aș vrea ca acest lucru să aibă sens pentru voi, așa că prima dată voi prezenta logica ei. Orice programare ar avea corpul, aceasta este în totalitate guvernată de libera alegere. Aveți alegerea de a vă supune sau nu instrucțiunilor de supraviețuire ale creierului vostru. Aveți libera alegere de a crede că acest mesaj este sau nu real. Prin urmare, alegerile ezoterice în această nouă energie nu vor veni în mod automat de la corpul vostru. Libera alegere înseamnă că vi se cere să vă folosiți conștiința divină pentru a vă direcționa Înnăscutul să se mute în noua energie. Are sens pentru voi faptul că intrând într-o nouă energie ca suflet bătrân, unde karma nu mai este necesară, Înnăscutul o va lepăda singur de la sine? Răspunsul este nu. Înnăscutul așteaptă direcționare și schimbarea conștiinței voastre nu este programată în ADN-ul vostru. Asta este ceea ce înseamnă libera alegere. 

Acum ascultați, pentru că aceasta este învățătura zilei. Înnăscutul, așa inteligent cum este, va continua ca și până acum până în momentul în care primește noi instrucțiuni. Va trebui să vă reprogramați Înnăscutul deoarece el are o înclinație către vechea energie. El a lucrat cu voi în același fel, atâta timp cât ați fost Oameni. El a fost proiectat să facă anumite lucruri într-un anumit fel, și acest lucru este timpul să se schimbe. Conștiința voastră este cheia cu care acest lucru poate fi schimbat. Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa. Pentru a deprograma ceea ce vom numi seturile de instrucțiuni ale Înnăscutului, este necesară libera voastră alegere. Deci, lepădarea de karmă a fost prima instrucțiune a noii energii pe care v-am dat-o vreodată, și acum vă dau o alta.

Reprogramați-vă Înnăscutul corpului vostru chiar acum! Această reprogramare are loc prin intenția voastră liberă conștientă, și nu este greu de făcut. Conștiința voastră, prin intenția pură, este regele schimbării corpului. Întotdeauna ați știut că vă puteți schimba chimia și că vă puteți vindeca corpul, și că vorbitul cu Înnăscutul este cheia. Acum devine mai complicat. Am să vă spun ce este vechiul program, într-un moment.

Puterea Voastră

Aici este modul în care acesta funcționează: Trebuie să-i vorbiți Înnăscutului ca și celui mai bun prieten, ca și cum ar fi o Ființă Umană care stă în fața voastră. Luați în considerare faptul că veți avea o conversație cu cel mai bun prieten al vostru. În acest caz, veți repeta lucrurile pe care le aveți de spus de mai multe ori? Răspunsul este nu. Mai degrabă îi acordați acelui bun prieten credibilitatea inteligenței de a asculta și înțelege. Aceasta este credibilitatea pe care trebuie să o acordați și Înnăscutului. Înnăscutul este corpul vostru inteligent și a sosit momentul ca voi să reprogramați ceea ce el crede că este supraviețuirea voastră spirituală. Și asta din cauza faptului că Înnăscutul nu a trecut de acel marker energetic împreună cu voi. Conștiința voastră a trecut în această nouă energie, nu și vechea voastră structură celulară. Recalibrarea, dragilor, nu este automată.

Suflet bătrân, sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le înțelegi. Nu ți se pare interesant că Înnăscutul tău știe totul despre viețile tale trecute și tu nu? Cum vine asta pentru un sistem eficient? Ai vrea să știi mai multe? Ce energie ai avut într-o viață trecută, pe care ai câștigat-o, și pe care ai putea-o folosi astăzi din nou? Noi am vorbit despre asta. Mineritul Akashei este realizat prin libera alegere a conștiinței, și prin vorbitul cu Înnăscutul vostru. Testarea musculară, atingerea, limbajul corporal, afirmațiile, decodificările – orice din ceea ce puteți face și care ocolește logica corporală a creierului Uman, formează lucrul cu Înnăscutul. Ar trebui să gândiți diferit în realitatea voastră pentru a realiza pe deplin acest potențial. Voi sunteți obișnuiți cu cantitatea, repetiția și alte concepte liniare pentru a schimba lucrurile în voi. Nu mai este cazul.

Deci, haideți să vorbim acum despre ceea ce aveți de reprogramat, care este cea mai mare problemă a Înnăscutului.

Reprogramarea Corpului Vostru

Numărul unu: Lepădați karma. Vă spunem din nou că asta este numărul unu. Ce este ceea ce vă împinge încoace și încolo, dragilor, care este Călcâiul lui Ahile pentru personalitatea voastră? Ce este ceea ce pur și simplu nu înțelegeți? Vă spun eu, este energia trecutului, și ea nu este necesară viitorului. Scăpați de ea. Înnăscutul va face ceea ce îi spuneți să facă. Dacă o să o vadă ca pe o logică spirituală, el va coopera, pentru că această canalizare o ascultă și Înnăscutul împreună cu voi! El știe ceea ce voi știți, și voi sunteți declanșatorul conștiinței pentru a vă schimba propriul vostru Înnăscut.

Numărul doi: Schimbați prima directivă a Înnăscutului. Ce este ceea ce Înnăscutul este construit să facă și ce nu are absolut nici un sens? Am să vă spun chiar acum, și este una dintre cele mai mari revelații până în prezent. Dragilor, există un sistem numit reîncarnare care este motorul, în acest moment, pentru avansarea spirituală pe planetă. De exemplu, trăiți o viață și învățați anumite lucruri, apoi treceți dincolo. Vă renașteți pe planetă, și în ADN-ul și Akasha voastră se află înțelepciunea pe care o purtați cu voi din viața voastră anterioară. Fiecare viață vă dă mai multă înțelepciune și voi aveți libera alegere să o folosiți sau nu. Dar ea vine cu voi la naștere, ca un nou potențial.

Un suflet bătrân poartă cu mult mai multă înțelepciune ezoterică decât o face un suflet nou. Ați înțeles până aici? Tu, ca suflet bătrân, ai fost acolo și ai făcut asta. Ați văzut începători pe planetă? Ei nu pot să dea de capăt la nimic! Fiecare viață construiește o bibliotecă de înțelepciune așa cum stați pe scaun astăzi. Știi că ești un suflet bătrân. Acum, ghicește ce face Înnăscutul cu asta?

Vechiul program al Înnăscutului

Aici este ceea ce Înnăscutul a învățat să facă, ceea ce vechiul sistem a cerut. Sunteți pregătiți? Moartea. Pentru ca voi să absolviți, să vă căpătați înțelepciunea, și să mergeți mai departe într-o conștiință spirituală mai înaltă în viața următoare, aveți nevoie de o viață scurtă și productivă. Apoi vă reîncarnați cu acea înțelepciune. Cu cât sunt mai rapide ciclurile de învățare, cu atât mai înalte sunt potențialele pentru ca planeta să se trezească într-o vibrație mai înaltă – evoluție spirituală. Începeți să vedeți unde duce asta? Înnăscutul, prin proiectare, vă va da vieți scurte! Ce sistem! Este important ca voi să vedeți sensul în asta. Într-o conștiință mai veche, acesta a devenit ”motorul iluminării”. Reciclarea sufletelor bătrâne a fost cheia. Lasă-le să aibă experiență și înțelepciune. Apoi reciclează-le înapoi pe planetă în așa fel încât înțelepciunea să poată fi folosită.

Este important să vă amintiți că vechea energie nu a permis în realitate ca în viața prezentă înțelepciunea să fie realizată [folosită] de către rețeaua planetară. Acest lucru a fost posibil doar prin renaștere și cu ADN-ul funcționând la aproximativ doar o treime din potențialul său.

Brusc, în 2012 voi ați trecut de marcator [așa cum a fost măsurat prin precesiunea echinocțiilor], și ați ajuns la o stare a conștiinței despre care v-au vorbit toate profețiile străvechi. Dragilor, de aceea sunt aici! Voi aveți posibilitatea, pentru prima dată, să faceți ceea ce noi am văzut că ar fi posibil acum 25 de ani când eu am venit. ADN-ul vostru începe să evolueze.

Vreau ca voi toți să începeți să-i spuneți Înnăscutului că nu este nevoie ca voi să treceți prin tranziția morții pentru a duce mai departe înțelepciunea pe care o aveți. Există un proces nou acum, și acesta este diferit de orice ați avut în trecut. Nu numai că înțelepciunea voastră prezentă poate fi transmisă astăzi în rețelele planetei, dar tot ceea ce ați învățat încă de la început poate fi, de asemenea, aplicat. Întreaga voastră înțelepciune și învățătură este dintr-o dată accesibilă în timp real energiei Pământului.

Nu mai este nevoie să vă reîncarnați rapid. Mai degrabă, puteți să o faceți rămânând aici pe măsură ce ADN-ul vostru începe să-și crească eficiența. Până în momentul în care veți ajunge la 36% (faceți numerologia), când procesul este complet. Veți avea apoi posibilitatea de a rămâne – un timp foarte lung! Dragilor, Înnăscutul nu știe acest lucru. De mii de ani, el a progresat potențialul creșterii spirituale al acestei planete prin acordarea de vieți scurte. Înnăscutul are nevoie să știe acest lucru și voi sunteți cei care trebuie să i-l spuneți. Viețile mai lungi sunt cheia pentru evoluția planetei!

Nu are un sens logic, dragilor, că ați putea realiza mult mai multe pe această planetă dacă nu ar trebui să vă renașteți și să creșteți din nou? Stați!

Sunt mulți pe acest Pământ care vor spune ”Asta este o prostie. Te-ai născut într-un anume fel și așa vei și rămâne.” Dar asta este pur și simplu gândirea tradițională veche. Puteți reprograma aproape totul în corpul vostru! Mulți dintre voi știți că v-ați schimbat cu totul întreaga personalitate, poate chiar natura voastră Umană! V-ați schimbat până și structura corporală. Sunt cei care citesc acest mesaj și care au încetat să îmbătrânească, și despre asta este vorba – dovada că aceste lucruri sunt reale.

Cheia stopării procesului de îmbătrânire așa cum îl cunoașteți voi astăzi, este reprogramarea Înnăscutului. Corpul vostru este proiectat să vă îmbătrânească, chiar și împotriva bunului simț! Corpul vostru celular a fost proiectat să reîntinerească, dar nu o face prea bine. Înțelegeți? Este treaba Înnăscutului să schimbe acest lucru, dar el are nevoie de un semnal ca să o facă. Aceasta este libera alegere și numai voi puteți face acest lucru – nu un facilitator sau un vindecător, nici un medium. VOI trebuie să învățați cum să comunicați cu Înnăscutul.

Spuneți-i Înnăscutului, ”Nu mai trebuie să mor pentru a crea creșterea spirituală.” Puteți face acest lucru aproape în orice fel doriți. Învățați cum să construiți afirmații care sunt pozitive. Intrați în legătură cu corpul prin orice proces care vă apare în cale. Sunteți pregătiți să comunicați cu corpul inteligent.

Acum, frumusețea acestui lucru este următoarea: Nu trebuie să convingeți Înnăscutul de nimic. El știe! El doar a așteptat semnalul! De îndată ce vede progresul pe care l-ați făcut în conștiință, aceasta este o treabă rezolvată. Ați auzit asta? Înnăscutul știe cine sunteți! La urma urmei, el este corpul inteligent. Dar nu va ști acest lucru până în momentul în care voi îi dați semnalul.

Înnăscutul este pregătit să coopereze de îndată ce vede noul și evoluatul bulevard al evoluției spirituale. Rezultatul acestui fapt este că veți putea trăi mult mai mult. Unii spun, ”Nu sunt sigur că vreau asta!” Dacă spuneți acest lucru, înseamnă că încă mai acordați credit unei vechi paradigme în care bătrânețea înseamnă probleme de sănătate. Nu trebuie să fie așa! Așa că acesta este următorul lucru: Rămâneți sănătoși în timp ce nu îmbătrâniți. [Kryon zâmbește] Tinerețea nu este complicată! Este posibil ca ea să fie plină de iubire? Da. Este nouă? Da. Este și suficient de inteligentă pentru a funcționa bine.

Dragilor, eu doar v-am oferit un atribut pe care nu am fost niciodată în măsură să-l ofer Umanității și pe care voi l-ați auzit pentru prima dată în această seară. Pentru ca această informație să poată fi dată, a fost necesar să treceți de energia lui 2012, să treceți de 2013 în 2014. Este timpul să cunoașteți adevărul. Voi dețineți controlul cu mult mai mult decât ați fost învățați. Atât de puternici sunteți. Veți vedea acest lucru și atunci îl veți crede. Într-adevăr, fiecare dintre voi este unic, și nu veți fi toți în stare să vă treziți cu aceeași tărie Înnăscutul. Și asta din cauză că fiecare dintre voi este un individ aflat pe o cale spirituală unică. Dragilor, eu știu cine sunteți!

Suflete bătrâne ale acestei planete, treziți-vă! Treziți-vă la un nou proces și la un nou mod de viață. Vă puteți dubla durata vieții și chiar mai mult! Nu vă fie teamă de ceea ce vedeți în jurul vostru. Vor fi cei care nu sunt de acord cu toate astea, iar rezultatul va fi că ei nu o vor putea face. Ei nu înțeleg aceste lucruri. Încet, în timp ce voi nu îmbătrâniți atât de mult, diferența dintre voi și ei îi va speria de fapt. Dar acest lucru nu va fi pentru totdeauna, pentru că va veni vremea când întreaga omenire va ști că ceea ce eu vă învăț în această seară este adevărat.


Și așa este.

KRYON



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.