miercuri, 21 ianuarie 2015

Cometa Lovejoy și Perturbarea Sirius/Pleiade


De Celia Fenn

Acesta este cel de-al doilea articol din seria Transmisiilor Semințelor Stelare pentru 2015. În acest moment simțim foarte puternic influența Cometei Lovejoy care trece prin partea noastră de Galaxie, în regiunea Orion, Sirius și Pleiade. Această parte a Galaxiei are o puternică conexiune cu Pământul, cu multe Semințe Stelare ce provin din Sirius și din Pleiade, precum și cu mulți Învățători Cosmici care se conectează cu Pământul pentru a împărtăși informații legate de evoluția Pământului în raport cu Sistemul Solar și cu Galaxia.

Evident că numele Cometei este interesant, pentru că combinația de ”iubire” și ”bucurie” sugerează că această cometă specială are un anumit rol în trecerea sa prin partea noastră de cosmos. În înțelegerea noastră metafizică a naturii ”evenimentelor” celeste, cometele reprezintă întotdeauna o oportunitate pentru schimbări importante pe Pământ și apariția unor noi energii.

Dar, în timp ce eram conectată la canalul Transmisiilor Semințelor Stelare pentru a vedea ce aș putea afla despre acest eveniment, am auzit foarte clar cuvântul ”perturbare”. De mai multe ori. N-aveam nici o idee ce ar putea însemna asta, așa că am privit în sus. Erau mai multe nivele de înțelesuri. Unul face parte dintr-un set de teorii matematice în Fizica Cuantică și care erau pur și simplu mult prea matematice pentru mine, dar cu siguranță că au ceva de-a face cu schimbările și modificările din cadrul unui sistem.

Am găsit ceva mai apropiat de definițiile pământești care m-a ajutat să clarific care este înțelesul pentru mine.

Prima definiție a fost ”anxietate și neliniște mentală”. Cea de-a doua definiție a fost ”o deviație a unui sistem, obiect în mișcare sau proces de la starea sau calea sa obișnuită sau normală, cauzată de o influență exterioară”.

A fost interesantă pentru mine corelația dintre starea mentală de anxietate și rezultatele unei influențe exterioare care crează dezechilibru și schimbare într-un sistem.

Aici este o altă definiție: ”Variație pe o orbită desemnată, așa cum ar fi o planetă, care rezultă în urma influenței unuia sau mai multor corpuri exterioare”. Deci o Cometă poate fi un corp exterior care cauzează o ”perturbare” temporară și afectează sau influențează orbita unei planete, cum ar fi Pământul.

Da, asta are sens!

Anticii știau foarte bine că trecerea unei comete va avea mari efecte asupra Pământului, și cu cât este mai aproape și mai vizibilă Cometa, cu atât mai mari vor fi schimbările care-i vor urma.

Conexiunea Sirius, Pleiade și Orion

Cometa se deplasează acum printr-o parte a galaxiei noastre care o duce prin apropierea lui Orion, Sirius și Pleiade, în călătoria sa. Ea acționează ca un obiect exterior temporar care crează o perturbare în câmpul energetic. Această perturbare are capacitatea de a influența gravitația și orbita corpurilor cerești, precum și Liniile Temporale.

Da, și Liniile Temporale sunt ancorate în energiile electro-magnetice și perturbările care au loc în câmp pot crea perturbări și schimbări în Liniile Temporale.

În acest caz, perturbările din câmp crează un potențial pentru noi relații și noi linii temporale cu Sirius, Orion și Pleiadele care să reflecte noul statut al Pământului în Galaxie, de Planetă Multi-Dimensională ascensionată.

Acest lucru înseamnă, după cum mi s-a spus în transmisie, că Pământul își va asuma un statut de onoare în Consiliul Solar și aceste alte corpuri membre vor lucra în armonie și cooperare cu Consiliile Pământului. Nu se mai pune problema ca prietenii noștri din Națiunile Stelare să acționeze ca mentorii și ghizii noștri evolutivi, ci mai degrabă să lucreze cu noi de la egal la egal în timp ce noi le spunem ce avem nevoie și în ce fel am dori să ne ajute în munca noastră.

Sirius a funcționat timp de mii de ani ca și energie mentor și învățător, și oamenii încă mai călătoresc în Egipt pentru a se conecta cu ”Poarta Stelară Siriană” de la Giza. Și Pleiadeenii au investit multă energie în programul Terra/Pământ și ființe din Orion au manifestat un interes constant în ceea ce privește evoluția Pământului. Dar acum a sosit timpul pentru un parteneriat mai degrabă decât o  relație de mentorat.

Noul Pământ este pregătit să se ridice și să fie o civilizație Planetară responsabilă. Acest lucru poate că nu se simte în timp ce trecem prin ultimele stadii ale dezintegrării ”vechiului” sistem trei dimensional, dar este în curs de dezvoltare un nou mod de viață care va fi susținut de către prietenii noștri din Națiunile Stelare precum și de către Semințele Stelare și Copiii Stelari de pe Pământ.

Dar acest lucru înseamnă că este necesar să ne ridicăm și să fim responsabili pentru Pământul nostru și pentru ceea ce creăm pe Pământ. Sau cel puțin, aceia dintre noi care simt că suntem aici pentru a ajuta la  Ascensiunea Planetei și la apariția ei ca și Corp Multi-Dimensional în Sistemul Solar. Sunt valuri de Suflete  de Lumină Diamantină care se încarnează ca și Copii de Cristal Diamant care ne vor ajuta în ancorarea acestei noi energii și ne vor ajuta să ne ridicăm la nivelul noilor noastre responsabilități.

Efectele Fizice

Deci, chiar acum, mulți dintre noi simt efectele fizice ale acestei treceri a Cometei Lovejoy.

Inițial, a fost o creștere a nivelelor de anxietate la mulți oameni, pe măsură ce undele energiei din Liniile Temporale au creat o perturbare gravitațională în câmpul lor energetic.

Mulți oameni s-au plâns de probleme legate de sistemul digestiv, și durere și disconfort în zona Plexului Solar și a Chakrei Inimii.

Acest lucru se datorează faptului că probleme foarte vechi generate de dependența mentală și spirituală de ghizi și învățători din afară se apropie de sfârșit. Ieșim din ”zona de confort” a ”copilăriei și dependenței” spirituale și ne facem apariția ca și ”adulți” care avem propriile noastre relații cu Galaxia și Cosmosul.

Pe măsură ce integrăm această nouă energie, în același timp ne eliberăm de ani și vieți întregi de abuz și dominație ”religioasă” și ”spirituală” care au fost un efect secundar negativ a unora dintre contactele noastre cu unele dintre Națiunile Stelare și cu mai întunecata și mai instabila Poartă Stelară din Orientul Mijlociu. Această eliberare de durere mentală și anxietate este simțită în corpul fizic ca și durere, anxietate și disconfort. Dar ea iese la suprafață pentru a fi eliberată și a permite activarea Șablonului Divin Original în ADN, pentru maturizarea Spirituală, și pentru evoluția în conformitate cu Șablonul Uman Divin.     

Noi eliberăm frica de dominație și control, frica de abuz și frica de lipsă și suferință. Toate care au fost ”însămânțate” pe Pământ prin interacțiunile noastre cu Națiunile Stelare înainte de căderea Atlantidei. Acum a sosit timpul ca, în sfârșit, să eliberăm acea frică și anxietate și să intrăm în Grădina Iubirii și Bucuriei. Pentru că acesta este scopul Cometei Lovejoy, să ne ajute să ne amintim Grădina și să facem din nou din Casa noastră Planetară o Grădină a Iubirii și Bucuriei.        

Întoarcerea la Grădină


Dacă doriți să lucrați cu Cometa Lovejoy și cu energiile care vin, puteți urma această simplă meditație. Ea vă va ajuta și să vă eliberați de orice disconfort pe care l-ați putea avea în Plexul Solar și în zona Inimii.

Începeți prin a vă relaxa corpul și a respira profund. Urmăriți-vă inspirația și expirația până când corpul vostru se relaxează.

Focalizați-vă în Centrul Inimii și permiteți-vă să vă conectați cu Flacăra Divină din inima voastră. Expansionați acea Lumină în Corpul vostru de Lumină și simțiți expansiunea Iubirii, Luminii și Conștientizării.

Acum focalizați-vă pentru un minut pe această imagine a Cometei.



După un timp veți simți cum energia vă activează Centrul Inimii și veți simți deșteptarea Iubirii și Bucuriei în Ființa voastră.

Pe măsură ce simțiți această energie care se deșteaptă, permiteți-vă ca în același timp să eliberați toate energiile și tiparele vechi care au legătură cu frica și abuzul prin controlul religios și vechile forme de abuz de pe Pământ. Doar simțiți cum aceste tipare vechi se topesc în Lumină.

Acum focalizați-vă pe Grădina care Pământul este menit să fie. Vizualizați cum Pământul devine din nou o Frumoasă Grădină, plină de Abundență, Iubire și Bucurie.

Ați putea vedea Apele Planetei atât de proaspete, de clare și vibrante, dansând cu o energie elementală. Ați putea vedea copacii și pădurile, plantele, ierburile și florile, animalele, păsările, insectele și oamenii, toate trăind în Armonie în Grădina Pământului, așa cum ea a fost de la început menită să fie. Cer senin, curcubee, furtuni și stele strălucitoare deasupra capului. Și pădurile pline de Unicorni, zâne, dragoni și alte ființe magice!

Și SIMȚIȚI IUBIREA și BUCURIA!

Dacă doriți puteți urmări și acest video ... Întoarcerea la Inocență de Enigma!




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.