marți, 9 decembrie 2014

Matricea Noului Pământ – De ce vă simțiți așa cum vă simțiți – Arcturienii



Mesaj primit prin Anna Merkaba

Salutări tuturor! Înainte de a începe această canalizare aș dori să explic ce s-a întâmplat. După cum am mai vorbit despre acest lucru, în mesajele mele anterioare către voi toți, mulți dintre noi au muncit la îndepărtarea matricii vechiului sistem. Și așa cum mulți dintre voi mi-ați împărtășit pe urmă, și voi ați fost implicați în luarea acestei decizii și îndeplinirea acestui plan. Și voi ați văzut pânzele de păianjen și păianjenii. Și voi ați văzut distrugerea cauzată de păianjeni, etc. Exact asta este ceea ce s-a petrecut în ultimele câteva săptămâni și va continua doar să urce în spirală în intensitatea sa.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți ce înseamnă acest lucru, voi explica. Noi cu toții trăim într-o lume care a fost creată de propriile noastre sine, sursă, îngeri, frații și surorile noastre cosmice binevoitoare cu mulți eoni în urmă, pentru a ne oferi nouă un loc de joacă, dacă vreți, pentru a experimenta o lume a iubirii și luminii într-un cadru trei dimensional. Vorbesc mai pe larg despre acest lucru în cartea mea Misiune pe Pământ, așa că nu voi intra în detalii aici. Ceea ce voi spune este că a existat o matrice care a fost formată pentru a păstra intactă această realitate. ”În spatele scenei”, cum s-ar spune se petrec multe.

Atât de multe se petrec, atât de multe ființe lucrează non-stop pentru a se asigura că suntem în siguranță și nevătămați să trăim aici pe această navă spațială Pământ. Planeta noastră nu este staționară, ea este în continuă mișcare, iar acum că noua eră a început, planeta noastră și-a schimbat de fapt traiectoria după cum am explicat în canalizările mele anterioare, și nu numai eu, dacă vă uitați pe internet veți vedea că mai mulți vorbesc despre acest lucru. Și dacă vă uitați în inima voastră, veți ști și mai multe. Acesta este motivul pentru care atât de mulți au raportat că au văzut 2 sori la orizont. Pentru că noi avem 2 sori, soarele nostru original se apropie din ce în ce mai mult pe măsură ce planeta Pământ își continuă mișcarea sa în spirală ascendentă spre casă.

Pentru aceia dintre voi care căutați dovezi științifice, nu veți găsi nici una, pentru că cei care știu fac tot posibilul să ascundă aceste informații pentru a evita panica severă care ar putea rezulta dacă oamenii ar afla adevărul despre ceea ce se petrece. Și galacticii înțeleg prea bine acest lucru și de aceea totul ne este revelat în etape. Acesta este motivul pentru care mai mult ca sigur veți găsi acest tip de informații în diferite canalizări și pur și simplu observând cerul, ascultându-vă inima și rămânând acordați la propria voastră înțelepciune.

Deci, Pământul nostru și-a schimbat traiectoria, dar vă rog să înțelegeți că vor trece ani și ani de zile până când Pământul va ieși în sfârșit din sistemul în care acum se află și va ajunge acasă. Vom fi în centura fotonică timp de 2000 și ceva de ani, iar de acum încolo lucrurile vor începe doar să se îmbunătățească. Cu toate acestea, ele nu se vor îmbunătăți imediat deoarece încă sunt mult prea multe credințe false, mult prea multe paradigme false cu care mințile noastre sunt infectate, ADN-ul nostru este infectat și de care Pământul însuși trebuie să se lepede. Acesta este motivul pentru care sunt atât de mulți dintre noi chiar acum aici pe Pământ lucrând la a curăța totul, la restaurarea păcii și armoniei, și ceea ce este cel mai important, la eliberarea vechiului și instituirea Noului.

Acum să ne întoarcem la situația întregii matrici. Există o matrice în care se află Pământul și care, de fapt, este un sistem de codificări. Ceea ce s-a întâmplat este că în interiorul matricei a fost creată o altă matrice de către ”partea întunecată”, ego-ul uman, reptilieni, archoni, etc., etc. toți cei care au dorit să profite de amnezia în care sunt oamenii în scopul de a exploata energia de pe această planetă.

Deci, ceea ce s-a întâmplat, și ceea ce ni se spune în canalizarea pe care o veți citi mai jos, este că acea veche matrice a fost pusă în carantină; complicata țesătură a controlului global exercitat de către întuneric a fost pusă în așteptare.  Și o nouă matrice a fost pusă în locul ei în scopul de a susține experiența noastră fizică și a ne permite să existăm în continuare în această realitate, dar, de această dată, fiind susținută de o imensă cantitate de energii creatoare, energii pline de iubire și energii de lumină.

Ceea ce este important să se înțeleagă este că în loc de a distruge vechiul, ceea ce s-a petrecut este că a fost plasat un scut între vechile energii și oameni și o nouă rețea energetică a fost pusă în funcțiune. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, acest lucru este cam așa. Imaginați-vă că aveți o ceașcă cu cafea și că vreți să spălați ceașca, dar în loc să o faceți în modul tradițional de a turna întâi afară cafeaua și apoi să spălați ceașca, puneți pur și simplu ceașca cu cafeaua în ea sub un jet de apă. Pe măsură ce apa curată curge în ceașca cu cafea, aceasta împinge afară cafeaua și clipă de clipă vedeți cum cafeaua dispare și numai câteva particule mai rămân. Exact asta se întâmplă și cu noi.

Cu toate energiile noi care intră, și mai ales cu noua matrice, suntem puși sub presiune pentru a ÎMPINGE AFARĂ tot ceea ce nu ne aparține. Din această cauză ascensiunea este un proces personal, dar pentru că toți suntem UNA și suntem atât de incredibil de legați între noi, acesta devine un proces colectiv. Și pur și simplu nu este posibil să distrugi complet ceva în scopul de a construi ceva nou. Aceasta este o veche paradigmă de gândire. Un mod nou de gândire este că în loc să distrugi vechiul, pur și simplu institui o nouă energie în viața ta. În loc să te gândești la ceva negativ este nevoie doar să-ți schimbi conștiința și să te gândești la ceva pozitiv. Absolut totul poartă ambele polarități și chiar acum ne este oferită o mare oportunitate de a le experimenta pe AMÂNDOUĂ și să alegem modul în care să reacționăm la fiecare situație dată.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre noi, inclusiv eu însumi, trecem prin aceste curățări. Până când nu vom curăța tot din sistemul nostru, vom continua să fim în această experiență de sus-jos. Și după cum am tot spus, orice se întâmplă la nivel micro se întâmplă și la nivel macro. Orice tulburări pe care le experimentăm în propriile noastre sine. Aceleași tulburări sunt experimentate la o scară mai globală.

Cuplat cu diverse energii care se apropie de planeta noastră, vom fi testați, atât de multe se vor și se schimbă deja în viețile noastre. Vă veți găsi puși în diferite situații și, din nou, va fi alegerea voastră cum să reacționați la ele. Veți fi puși în situații în care veți fi literalmente forțați să spuneți adio anumitor persoane din viața voastră (și mulți dintre voi raportați deja acest lucru), veți fi mutați de la locurile voastre de muncă, veți fi relocați în altă parte, veți simți nevoia de a vărsa, de a da drumul, de a elibera și de a o lua de la capăt. Toate vechile tipare de gândire vor reapărea. Veți simți că doriți să vă îndepărtați de spiritualitate și toate astea laolaltă, va fi un război al etichetelor în psihicul vostru, între EGO-ul vostru și SINELE vostru MAI ÎNALT. Ceea ce este important este să țineți minte că nu există nici un război, că nu aveți a vă lupta cu propriul vostru sine,  că este nevoie ca pur și simplu să deveniți un observator al sentimentelor voastre. Observați ce simțiți, nu vă luptați cu nimic ce vine spre voi, chiar dacă este un gând cu adevărat pietrificator, lăsați-l ca pur și simplu să treacă prin sistemul vostru, observați-l, gândiți-vă de ce v-a deranjat ca să vă faceți de lucru cu el. Învățați din el și apoi dați-i drumul.

Și amintiți-vă, doar pentru că noi suntem din stele și suntem aici pentru a răspândi lumina și iubirea, asta nu înseamnă că noi nu avem propriile noastre probleme ”umane” pe care este necesar să le rezolvăm. La urma urmei și noi am fost expuși la acest mod de viață mulți ani, și noi trebuie să ne curățăm palatul, să lucrăm asupra propriilor noastre sine și să continuăm să mergem înainte, amintindu-ne în permanență de unde am venit și cine suntem. Aceasta este cheia pentru a trece prin aceste situații dificile. Amintiți-vă divinitatea voastră și puterea voastră. Acesta este un alt punct asupra căruia aș vrea să vă atrag atenția.

Știu că acesta tinde să devină un mesaj destul de lung, dar simt că pentru mine este foarte important să vă reamintesc tuturor despre propriile voastre puteri. După Portalul Avalanșei și Portalul Particulelor de Aur ale lui Dumnezeu și instituirea sistemului unei noi matrici, noi am fost infuzați cu o mulțime de energii creatoare. Ceea ce înseamnă că orice gândim se va materializa mult mai repede decât oricând înainte. Iar asta înseamnă că dacă ne vom focaliza asupra negativității, vom crea literalmente aceste experiențe negative pentru sinele nostru. Așa că fiți atenți la ceea ce gândiți și amintiți-vă întotdeauna să observați, examinați și eliberați. Amintiți-vă să practicați tehnicile de curățare și de protecție. Amintiți-vă să vă împământați cât de mult posibil.

De asemenea, și acest lucru este INCREDIBIL de important să fie înțeles. Cei mai mulți dintre noi cei care suntem aici pe Pământ, suntem aici pentru a transmuta așa-numitul ”întuneric” în lumină. Din când în când ni se oferă pauze, timpi morți, în scopul de a ne ocupa de propriile noastre ”probleme” pe care le-am dobândit  aici pe Pământ. Cu toate acestea, acum nu este unul dintre acele momente, deoarece suntem din nou chemați să stăm drept ca ceea ce suntem. Transmutători ai diferitelor frecvențe și portaluri ale noilor energii creatoare. Prin urmare, mulți dintre voi în săptămânile care vin vă veți găsi înconjurați de diferite energii ”ciudate”. Vă rog să înțelegeți că este necesar ca voi să stați fermi în convingerile voastre și să vă amintiți că voi sunteți ființe de lumină DIVINE, PUTERNICE. Nu pot să subliniez suficient de mult, că voi TOȚI sunteți FOARTE PUTERNICI. Prin urmare, nu contează ce energii sunt în jurul vostru, să știți că VOI PUTEȚI TRANSMUTA orice ar fi ceea ce nu vă place în ceea ce voi doriți să fie. Este foarte important să vă amintiți acest lucru și, chiar și mai important, să vă FOLOSIȚI ENERGIILE PUTERII VOASTRE. Pur și simplu amintindu-vă vouă înșivă și folosind aceste cuvinte cheie ”EU SUNT FLACĂRA VIOLET”, ”EU SUNT PARTICULELE DE AUR ALE LUI DUMNEZEU”, ”EU SUNT DIVIN/Ă”, ”EU SUNT CEL CARE SUNT”. Precum și puternica incantație ”OM”. Faceți această incantație de trei ori și vă veți simți corpul vibrând iar recalibrarea în echilibru a câmpului vostru energetic se va realiza rapid. Folosiți orice aveți ca arsenal al vostru. Pentru aceia dintre voi care aveți discul AA Metatron, continuați să-l purtați cu voi oriunde ați fi. Purtați asupra voastră Turmalină Neagră și/sau Shungit pentru o rezistență sporită.

Și dacă aveți nevoie de un impuls ca să vă amintiți cum să vă restabiliți vă rog să vedeți cele două videoclipuri pe care le-am pus împreună: 





Astea fiind spuse, iată și canalizarea pe care am primit-o. Vă iubesc pe toți, vă mulțumesc atât de mult că sunteți aici chiar acum. Vă mulțumesc că sunteți cine sunteți. Vă mulțumesc pentru lumina și pentru iubirea voastră!

”Crearea noii matrici a Pământului a fost într-adevăr instituită în structura noii realități a ființei voastre. Noua matrice a puterilor creatoare care au fost cu adevărat valorificate de către binevoitoarea structură a ceea ce voi sunteți, a fost toarsă în existență. Vechea matrice cu care mulți dintre voi sunteți atât de familiarizați, a fost într-adevăr pusă în carantină până la noi dispoziții. A fost pusă în carantină și pentru săculețele de regăsire a vechilor informații structurale.

Noua matrice care a fost într-adevăr instituită în realitatea voastră prezentă, va permite celor pregătiți să se împărtășească din copacul vieții, celor pregătiți să se împărtășească din copacul cunoașterii să pășească cu încredere către dobândirea binevoitaore a tot ceea ce ați venit să dobândiți aici.

Bunăvoința sistemului noii matrici, va permite multora dintre voi să rămână intacți pe această planetă, în timp ce continuați să operați într-o nouă frecvență transmutând energiile trecutului în lumină.

Am dori să vă atragem atenția asupra faptului că mulți dintre voi vor continua să experimenteze un nivel tot mai crescut de conștientizare, un nivel crescut de conștientizare nu numai al energiilor binevoitoare ci și al energiilor răuvoitoare care se învârt în jurul vostru. Energiile trecutului, energiile vechii structuri a ființei sunt eliberate și urmează să fie transmutate de către energiile binevoitoare pe care voi toți le activați în matricea de bază a ființei voastre.

În rețelele voastre structurale, în componentele a ceea ce voi sunteți este un cod, care și-a găsit calea în creația voastră de zi cu zi. Codurile de care vă vorbim vor începe vi să se facă cunoscute în următoarele câteva luni din structura timpului vostru pământesc.

Noul an din cronologia voastră pământească vă va întâmpina cu schimbări magnifice nu numai în ceea ce privește lumea voastră cunoscută, ci și în propriile voastre vieți. Faza de care toți ați fost informați a început într-adevăr să se manifeste cu rapiditate pe Pământul vostru. Faza co-creației binevoitoare a ceea ce doriți să vedeți în lumea voastră.

Așa că, trebuie să vă reamintim să vă recunoașteți sârguincios obligațiile contractuale pe care voi toți le-ați semnat înainte de intrarea voastră în acest sistem planetar. Obligațiile contractuale ale iubirii necondiționate vor suna din nou ca adevărate în urechile voastre. Voi toți vă veți reaminti ce ați venit să dobândiți aici. Voi toți vă veți aminti pentru ce ați venit aici ca să aduceți umanității.  

Înțelegeți că schimbările care au loc cu rapiditate în structura ființei voastre sunt necesare, înțelegeți că vă veți întâlni cu energii pe care nu le-ați mai experimentat niciodată în încarnarea voastră prezentă. Înțelegeți că sunteți ființe extrem de puternice și că dețineți cheile pentru a descifra acele energii, energii care vi se vor prezenta în orele voastre de veghe. Energii pe care nu veți fi în stare să le înțelegeți numai prin mintea voastră umană și totuși codul inimii voastre va descifra înțelesul acelor energii cu viteza luminii.

Înțelegeți că sunteți iubiți fără măsură de Tot Ceea Ce Este, înțelegeți că voi sunteți cu adevărat susținuți de bunăvoința Creatorului. Înțelegeți că voi sunteți cu adevărat ființe de proporții magnifice, pentru că într-adevăr voi dețineți puterea și voi dețineți cheia universului.

Înțelegeți și știți că voi sunteți susținuți de Tot Ceea Ce Este. Stați în lumină și știți că puterea binevoitoare care-și are reședința în structura de bază a ființei voastre va începe să-și facă apariția acum cu rapiditate. Înțelegeți că senzația unei asemenea puteri vă va face să puneți la îndoială tot ceea ce ați crezut că sunteți. Înțelegeți că mânuirea unei asemenea puteri în scopuri binevoitoare este singura manifestare căruia îi veți permite să pătrundă în întreaga voastră ființă. Înțelegeți că, cu o asemenea putere vine și o mare responsabilitate, și să știți că începând din acest moment tot ceea ce doriți veți materializa cu rapiditate în realitatea voastră întrupată. Să știți că este așa, pentru că așa este.


Priviți în inima voastră și ascultați frecvențele care sunt dirijate spre voi de către creația binevoitoare a ceea ce voi sunteți.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.