duminică, 2 noiembrie 2014

Fizica Conștiinței – Adevărul Dezvăluit


Această canalizare a fost oferită de către Kryon prin Lee Caroll
în direct în Berkeley Springs, Virginia de Vest
în data de 29 Iunie 2014

Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Această comunicare va fi puțin diferită. Este vorba despre o imagine de ansamblu a viitorului vostru, deși termenul de ”viitor” este evaziv întrucât el se poate întinde pe aproape orice perioadă de timp. Nu este vorba despre un viitor imediat, ci mai degrabă despre viitorul planetei în general. Acesta este genul de canalizări cu care partenerul meu are probleme pentru că lucrurile care sunt de multe ori oferite sunt oferite în afara sferei de competență a creierului său trei dimensional. El primește uneori acest tip de mesaje în duplicate sau chiar triplicate. În același timp el vă vorbește, primește alte mesaje astfel încât să-l poată consolida pe cel pe care îl oferă. Același lucru se întâmplă atunci când îl transcrie. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face atunci când oferim un mesaj multidimensional unui creier trei dimensional, așa că uneori se luptă, și dacă este prea criptic pentru el, atunci pur și simplu se întoarce și reia din nou traducerea.

Acesta face parte din acel gen de mesaje pe care ați putea dori să le reluați de mai multe ori. Este genul de mesaj pe care l-ați putea pune într-o capsulă a timpului astfel încât să o puteți deschide mai târziu și să-l înțelegeți mai deplin, după ce lucrurile s-au schimbat un pic. La bucăți și părți din informațiile pe care vi le ofer acum am mai făcut și înainte aluzie, dar acum vrem să pictăm o imagine a imaginii mai mari.

Eu vorbesc despre schimbarea la nivel mai amplu. Partenerul meu vă oferă lecturi despre ceea ce urmează pentru voi, dar lecturile sale reprezintă doar copilăria a ceea ce urmează. Vă putem prezenta doar lucrurile care se încadrează în înțelegerea voastră. El le oferă unei umanități care va merge pas cu pas în logica ei, înțelegând lucrurile doar prin ceea ce ea cunoaște, nu prin ceea ce nu cunoaște. Este un puzzle, nu-i așa, să încerci să descifrezi ceea ce ar putea să fie într-un cadru pe care nu l-ai experimentat niciodată? Este diferit și este lent. Dar de aici începe, dragilor, și asta este tot ceea ce avem ca să putem lucra.

Pot prefața toate astea spunându-vă că ceea ce se petrece aici pe Pământ în acest moment noi am mai văzut și înainte. Dragilor, dacă ați putea compara galaxia și toate celelalte planete care au trecut prin asta înainte cu o școală, energia de azi ar fi absolvirea primului pas în conștiință. Am mai văzut asta de multe ori înainte. Acest lucru s-a întâmplat în această galaxie cu alții înaintea voastră, așa că noi știm ce urmează pentru că pașii pe care urmează să-i faceți voi sunt aceiași pași pe care i-au făcut alții înaintea voastră. Voi sunteți cei noi din această galaxie cu care se întâmplă acest lucru, iar civilizația voastră pământească este foarte tânără și de-abia a început să devină conștientă de ceea ce contează și ceea ce nu.

Conștiința Umană luată Separat

Ceea ce voi descrieți drept conștiință Umană, nu este. Este doar conștiință. Ea doar aparține Ființei Umane pentru că voi sunteți Umani și așa o vedeți. Voi ca și grup Uman generați o energie a conștiinței, pe care o puteți numi conștiință Umană, dar ea este aproape identică cu conștiința prin care au trecut și celelalte planete. Este o energie care are de fapt substanță. Vreți să o numiți fizică, ”Fizica Umană”?

Pentru voi, conștiința este o conștientizare produsă de viață. Numai viața o poate crea. Ea reprezintă valoarea gândurilor și schimbărilor individuale și de grup de-a lungul timpului. Ciclul de maturitate a conștiinței planetare este aproape identic de la planetă la planetă, deoarece galaxia este formată din fractali de energie. De la cel mai mic la cel mai mare, fractalii reprezintă părți repetitive ale aceluiași lucru. Este o idee frumoasă, și asta înseamnă că există un sistem comun de viață în întreaga galaxie și o similitudine peste tot în ceea ce privește structura ei. Acest lucru permite ca elementele constitutive ale vieții să aibă o structură ADN asemănătoare aproape peste tot. În viața avansată, ADN-ul poartă cu mult mai mult decât informații chimice, dar peste tot, aceleași tipuri de structuri de aminoacizi pe care voi le aveți în corpul vostru sunt comune tuturor. Am mai văzut asta și înainte. Oare nu are sens acest lucru pentru voi, din moment ce voi ați văzut deja că Universul a început din aceiași sursă, nu din mai multe? Prin urmare, sursa a purtat fractalii a ceea ce, în cele din urmă, a devenit totul astăzi.

Voi sunteți o civilizație tânără, dragilor, atât de tânără încât este dificil și să vă oferim o perspectivă a cât de tânără sunteți. Sistemul vostru solar, cu civilizația voastră ca parte a sa, nu a orbitat încă nici măcar o dată galaxia! El a parcurs doar o fracțiune din distanța unei revoluții [rotații]. Este nevoie de aproape 200 de milioane de ani Pământești pentru a călători în jurul centrului galaxiei o singură dată [o rotație]. Cum vă face să vă simțiți faptul de a ști că există societăți și civilizații în alte lumi, departe de voi, care au făcut trei rotații? Pleiadeenii (sămânța biologiei voastre) – o jumătate de rotație. Asta numai pentru a vă arăta cât de veche este viața în această galaxie. Unii dintre ei v-au vizitat, dar nici unii dintre ei, nici unii dintre ei nu sunt în stare să vă influențeze în măsura în care vă puteți influența voi înșivă. Echipele galactice cu viața și voi ați fost bine ascunși, apropo. Până acum.  

Am mai văzut maturizare planetară având loc, așa că aș vrea să vă ofer o imagine mai vastă. Vârsta voastră ca Oameni pe această planetă începe să explice de ce Pământul a trecut prin vremuri atât de cumplite. Istoric vorbind, istoria civilizației Pământului vă pare destul de urâtă, nu-i așa? Trecutul și istoria voastră este plină de energia supraviețuirii: ucidere, armament urât, distrugere în masă și nici o eleganță sau respect pentru viață, absolut deloc. Tortura a fost ceva la ordinea zilei, iar execuția publică a fost un sport. Dragilor, toate acele planete au trecut prin asta! Ei toți au făcut-o pentru că civilizația face acest lucru; ea se construiește pe sine însuși prin creștere și în timp. Partea de creștere nu urmează întotdeauna calea maturității. Ea are abilitatea de a se distruge pe sine însuși sau semințele cunoașterii sale, de-a lungul drumului. Uneori acest lucru s-a și întâmplat, și uneori, nu. După cum știți, Pământul vostru tocmai a trecut de punctul în care ar fi fost posibil un astfel de scenariu.

Vine o vreme când copilul Uman devine conștient de sine. Ego-ul îl ia complet în stăpânire și singurul lucru la care se mai gândește este el însuși. Îl puteți vedea cu atributele supraviețuirii pe terenul de joacă de la școală. Puteți urmări, de fapt, cum unii devin bătăuși pentru a supraviețui și, unii nu. Unii copii nu se maturizează niciodată în ceea ce privește conștiința lor, rămânând niște bătăuși chiar și atunci când ajung la vârsta adultă. Ei se luptă și se bat toată viața lor. Ei nu descoperă niciodată eleganța și frumusețea pe care înțelepciunea o crează o dată cu maturitatea. Ei mor adeseori de tineri.

Conștiința planetară și ceea ce voi ați numit ”natura Umană” se maturizează, sau nu. Pe măsură ce voi creșteți ca și civilizație, voi acumulați cunoaștere și experiență. În cele din urmă, se crează o înțelepciune care produce un nou mod de gândire legat de modalitățile de a rezolva mai bine problemele decât vechile tehnici de supraviețuire [război]. Prin toleranță și cooperare, voi aveți posibilitatea de a crește și de a începe să lucrați împreună, exact la fel ca și procesul pe care l-ați experimentat atunci când ați crescut copii fiind.

Trebuie să faceți acest lucru pentru a putea merge mai departe. Copiii nu știu acest lucru, deoarece ei nu au intelectul pentru a-l putea vedea. Ei nu cunosc ceea ce nu au experimentat încă, și după cum știți, unii nu vor crește niciodată, iar viața lor va reflecta furia, violența și gândirea ca pur și simplu să supraviețuiască toată viața lor. Puteți vedea cu adevărat cum funcționează întregul sistem prin metafora propriilor voștri copii și a felului în care ei se maturizează.

Așa cum vă creșteți copiii, ei fac același lucru ca și civilizațiile. Ei trec prin teribilismul vârstei de doi ani și prin răzvrătirea vârstei de trei și prin anii adolescenței [oh!], iar apoi sperăm că se vor maturiza. Vorbesc simplist și aplic conștiința copiilor civilizației Umane, dar lăsați-mă să o fac. Motivul? Sunteți încă pe terenul de joacă! Încă vă împingeți unul pe celălalt să se vadă cine este șeful; încă mai reacționați; încă mai sunteți în modul supraviețuire – până în urmă cu aproximativ 50 de ani, când ați început să vă schimbați un pic. Acum ați trecut de markerul în care v-ați fi putut distruge și n-ați făcut-o. V-am tot spus, din nou și din nou, care a fost programul și ce v-au spus calendarele anticilor. Acest lucru explică și de ce sunt eu aici – o adevărată sărbătoare a ceea ce voi ați făcut. Acum vreau să merg mai departe de atât în această canalizare specială.

Energia Nevăzută a Conștiinței

Vreau să vă vorbesc despre energia profundă nevăzută care reprezintă un sistem nerecunoscut profund.

Există un complement al energiei care vă interesează pe mulți dintre voi. Nu-l puteți vedea, dar îl doriți pentru că el vă atinge în moduri care sunt fascinante. Această energie nevăzută este responsabilă pentru ceea ce adepții new-age și ezoteriștii simt prima dată. Unii sunt capabili ca, într-un anumit mod, să ridice energia din câmpul auric al cuiva. Un intuitiv medical real poate efectiv intui ce nu este în regulă cu un alt Uman. Câmpul din jurul vostru transmite boala, sănătatea și bucuria. Ce este acea energie? Cum funcționează? Pentru cei înclinați spre știință, nu v-ar plăcea să o puteți îmbutelia, să o luați acasă și să o analizați? Dar nu puteți.

Institutul care a pus cap la cap toate acestea [referindu-se la Institutul Arlington din Virginia de Vest] este investit în studiul acestor energii – energii nevăzute care fac o diferență. Ce este ceea ce un cititor citește sau un paranormal simte sau un futurist poate prevedea? De unde vine această energie, și o puteți numi energie? De ce este atât de evazivă? Am să vă spun mai multe într-o clipă și un pic mai multe despre aceste energii, ele fiind o cheie către viitor.

Din nou, un copil nu are de unde să știe despre eleganța înțelepciunii. Un copil nu se va gândi cum să pună lucrurile cap la cap în beneficiul copiilor din jurul său. Un copil care este condus de ego, care se trezește doar pentru a fi conștient de sine, va face numai ceea ce îl ajută pe el însuși. Singurul echipament pe care îl are un copil este emoția de bază și orice altceva ce are nevoie pentru a crea o soluție într-un mod foarte elementar. Copilul se va dezlănțui, va țipa, va bate din picioare sau îi va forța pe ceilalți în diferite moduri pentru a obține lucrurile pe care și le dorește. Dacă îi oferiți acestui copil o tavă cu înțelepciune, s-ar uita la ea și nu ar ști la ce folosește. Ar arunca-o ca inutilă.

Umanitatea se află la această răscruce de drumuri. Conștiința de supraviețuire este pe cale să se transforme într-un mod mult mai matur de a gândi. Această energie nevăzută are atribute despre care voi nu știți nimic. Dacă v-aș oferi o tavă plină cu ele, s-ar putea să o aruncați. S-ar putea să nu fiți nici măcar capabili să o vedeți. Lucrătorii în Lumină și sufletele bătrâne au descoperit primii schimbarea. Tot ce are legătură cu această energie nevăzută, pe care noi o numim conștiința cuantică a umanității, începe să se consolideze astfel încât va deveni un pic mai evidentă și mult mai puțin evazivă.

Dacă v-aș duce chiar acum la o altă civilizație cum ar fi cea Pleiadeană sau cele din Orion sau Arcturiană, nu ați recunoaște nimic. Ca și un copil care participă la o reuniune de poezie, ați fi atât de confuzi! Unde sunt jucăriile? De ce este atât de plictisitor aici? De ce nu pot să înțeleg ce spun? Când începe filmul? Am ajuns?

Mai înainte de toate, ei nu au tehnologia așa cum o percepeți voi. Ce ziceți de asta? Pentru că mașinile fizice care fac lucrurile au fost aruncate de mult. Ei au făcut acest lucru încetișor, pe măsură ce și-au dat seama că fizica conștiinței Umane poate crea tot ce și-au dorit vreodată. Într-acolo mergeți, dragilor, și nici măcar nu știți ce este. Voi nu știți ce nu știți.

Acum, v-am dat câteva indicii despre acest lucru, așa că hai să-l dezvoltăm. Conștiința umană nu are o altă definiție succintă despre o energie a vieții față de cea pe care v-am dat-o la începutul acestui mesaj. Dar ce părere ați avea dacă v-aș spune că pe alte planete, mature, ea are o definiție bine conturată? De ce? Pentru că ei vi-o pot arăta pe tablă, ca să folosim o metaforă școlară Umană. Ea este matematică! Are reguli și are o fizică! Și nu numai atât, nu este în 3D și nu se supune niciunei reguli 3D. Nu-i de mirare că nu puteți înțelege acest lucru!

Aș putea să spun totul despre ea, dar nu ar avea absolut nici un sens. Iată un exemplu despre atributele care sunt de neînțeles pentru voi: V-am spus că mai puțin de jumătate de procent din umanitate este necesar să se trezească sub o formă sau alta pentru ca acest lucru să afecteze apoi planeta. Acum ar mai trebui să vă spunem și că conștiința umană nu este 3D. Cum ar putea ceva atât de mic să afecteze întregul? Mai puțin de o jumătate de procent. Nu are legătură cu cât de mulți sunteți, pentru că asta este ”poveste pe terenul de joacă”. Energia cuantică este peste tot tot timpul și reacționează la o altă energie cuantică după regulile energiei cuantice.

Ascultați dragilor, este un sistem, o confluență de sisteme despre care voi încă nu știți nimic. Explicația mea nu va ajunge în urechi care să o poată înțelege. Ea nu va fi inteligibilă pentru voi toți, și acesta este motivul pentru care ați putea dori să o citiți din nou sau să o puneți într-o capsulă a timpului.

Cum ați putea explica ce este Internetul cuiva care încă nici măcar nu știe ce este aceea electricitate? De unde ați începe? Cum ați putea dezbate elegantele diferențe specifice motoarelor de curse cu cineva care încă nici măcar nu a inventat roata? Aceasta este problema de astăzi. Cum să vă vorbesc despre ceva despre care voi nu aveți nici măcar un concept, dar despre care trebuie să aflați?  Deci, permiteți-mi să vă dau câteva elemente constitutive și încă câteva metafore.

Bariera Înțelepciunii

Există ceva numit bariera înțelepciunii. Bariera înțelepciunii este ceea ce noi am descris ca ”ceea ce se petrece în energia conștiinței Umane atunci când apar anumite atribute care nu sunt cantitative dar care afectează și chiar schimbă această barieră.” Deci, nu este vorba despre cât de mult sau cât de mulți. Mai degrabă este vorba despre alte lucruri care se vor petrece în fizica conștiinței și despre care nu știți nimic deocamdată. Dar aceste lucruri trebuie să se petreacă într-un anumit fel, într-un mod distribuit nu într-un mod centralizat în scopul de a rupe această barieră. Bariera înțelepciunii nu este un zid sau o obstrucție, ci o barieră de energie care așteaptă să fie atinsă, așa cum a așteptat și bariera sunetului. Atunci când bariera înțelepciunii este atinsă, se rupe o veche paradigmă a conștiinței și nimic nu mai poate fi ceea ce a fost.  

Când ați spart bariera sunetului, v-ați dus acasă și ați spus ”Ce frumos! Hai să continuăm să folosim și pe mai departe vechile avioane și vechile viteze.” Nu! De-abia ați așteptat să proiectați avioane care să o depășească! Nimic nu a rămas la fel și nu ați mai putut pune duhul înapoi în sticlă. Umanitatea a trecut de punctul din care a încetat să mai trăiască în modul supraviețuire. A spart bariera înțelepciunii și a intrat într-un mod în care începe să construiască procesul de a face lucrurile împreună. Nu vă puteți întoarce cu ușurință într-o stare de mai puțină conștientizare.

Este un atribut cuantic. Gândiți-vă la asta – o înțelepciune care îmbunătățește creierul întregii umanități până într-un punct în care cele mai multe minți pot cădea de acord asupra unor lucruri de care nici măcar nu și-au dat seama înainte. Și toate acestea fără ca măcar să fi fost învățați. Ați auzit asta? Acum, nu v-ați așteptat la asta. Bariera este spartă și iese la iveală ”gândirea Umană matură intuitivă” pentru întreaga planetă.

Aceasta înconjoară Ființa Umană în așa fel, și civilizația Umană în așa fel, încât atunci când se naște un copil, noua maturitate devine o a doua natură – înțelepciunea de a merge împreună, a toleranței și a modului de a rezolva problemele Om cu Om. Asta este așa-numita barieră a înțelepciunii. Acum, iată-vă ajunși acolo! Și nu vor fi focuri de artificii sau scântei pe cer. Nu va fi o sărbătoare, sau toasturi, sau baloane, numai de partea mea de văl. Toate sufletele bătrâne se uită în însăși esența acestei bariere energetice. Voi trageți cu ochiul la ceea ce o face să funcționeze și sunteți pe cale să-i trageți învelitoarea, lucru care va afecta întreaga umanitate nu numai pe Lucrătorii în Lumină sau pe sufletele bătrâne. Sunteți pe cale să apăsați butonul unei fizici care nici nu aveați habar că există – și asta va lua timp.      

Piesa Lipsă

Acum, asta este partea pe care am vrut să vi-o dau – piesa lipsă. Cum să explic acest lucru? Partenere, ia-o încet [vorbindu-i lui Lee]. Umanitatea explică lucrurile doar prin prisma a ceea ce știe, nu a ceea ce nu știe. Iată un exemplu: Poate că oamenii de știință se uită în spațiu și descoperă atribute pe care nu și le pot explica. Atributele nu par a ține de fizica Newtoniană, dar fizica Newtoniană este standardul de aur al mișcării peste tot, așa că Ființa Umană se luptă să găsească formule care să pună inexplicabilul în cutiile Newtoniene. Bine ați venit la materia întunecată! Veți râde mai târziu când vă veți da seama în ce cutie ați fost. Acum, v-am mai spus asta și înainte, dar asta este tendința Umană în logică, și acest lucru este foarte ușor de înțeles. Luați ceea ce este cunoscut, observați ceea ce este necunoscut, și încercați să așezați necunoscutul în cutiile cunoscutului, chiar dacă acestea sunt niște cutii întortocheate și chiar dacă acestea nici măcar nu au sens. Chiar dacă sunt misterioase! În loc să căutați în mod activ legile lipsă ale fizicii, voi o dați înainte cu ceea ce știți.

Ei bine, dați-mi voie să vă spun că una dintre cele mai importante piese a informației fractale este cea care vă lipsește vouă. De ce ați separa energia cunoscută a conștiinței de lumea fizicii? Energia are și ea fractali, și de la mic la mare, ei toți lucrează împreună. Structura atomică crează energie! Conștiința este energie și este guvernată de legi cuantice. Piesa lipsă a înțelegerii sau realizării este fizica conștiinței.

Ascultați-mă: Cum ar putea Umanitatea să definească conștiința? ”Ei bine, ar putea spune ei, conștiința este un concept, și el descrie stare de conștientizare de sine a unei Ființe Umane. Ea nu poate fi măsurată deoarece este doar un concept.” Nu, nu este! Cum vă place această afirmație? Gravitația este un concept care explică de ce cad lucrurile. Ea nu poate fi măsurată, deoarece este doar un concept. Voi știți mai bine! Gravitația este o energie invizibilă care poate fi calculată și este energie cuantică. Magnetismul este invizibil, măsurabil și este energie cuantică. Și conștiința este la fel. Este fizică și ar trebui să vă obișnuiți cu acest lucru pentru că este unul din următoarele domenii ale fizicii care vă vor trage prin gaura care leagă dimensiunea 3D cu multidimensionalitatea. Ceea ce voi credeți că este un concept (conștiința), nu este. Voi nu sunteți conștienți de faptul că există reguli ale conștiinței și că aceasta este o parte a fizicii cuantice.    

Există reguli, postulate, matematici, grafice și soluții. Există atribute frumoase ale fizicii conștiinței dar care sunt încă necunoscute. Atunci când veți începe să vedeți acest lucru, aceasta va începe să vă explice ce se va întâmpla și calea viitorului. Dar pentru moment, voi nu vedeți lucrurile așa. Piesa care lipsește este cunoașterea pe care voi o puteți urmări și măsura conștiința, pe care să o puteți reprezenta grafic, chiar și în afara umanității. E frumos! Imaginați-vă că nu ați avea eleganța regulilor Newtoniene și v-ați pune întrebări despre modul în care a funcționat mișcarea lucrurilor în sistemul solar – nu trebuie să o faceți. Newton le-a adus împreună. Matematica sa vă permite acum să lansați o rachetă și să întâlniți peste ani un asteroid care nu poate fi văzut cu ochiul Uman! Este matematică pură și previzibilă, iar acest lucru crează câteva potențiale frumoase.

Tehnologia pe care voi o aveți și cu care lucrați pe această planetă, și care este atât de frumoasă și de utilă, vă este adusă de cunoașterea fizicii pe care voi o cunoașteți. Există acțiune și reacțiune; apasă asta și aia se va întâmpla. Când ați înțeles legile fizicii, vă puteți face viețile mai bune și, într-adevăr, ați făcut-o.

Chiar acum, umanitatea înțelege și folosește cele patru legi de bază ale fizicii. Noi v-am spus că ele sunt șase, dar chiar și fără ultimele două, voi sunteți conștienți de modul în care să le folosiți pe primele patru. Ele au schimbat umanitatea. Frumos! Acum, dacă v-aș spune că același scenariu este și în conștiință?

Există legi ale conștiinței care sunt exact la fel ca și legile fizicii, prin aceea că ele sunt cauzale (schimbarea unui lucru determină schimbarea altuia). Dar în lumea cuantică, aceste legi ale mișcării conștiinței nu sunt liniare, așa că ele crează diferite tipuri de reacții. Acum, partenere, va fi mai greu [vorbind din nou cu Lee]. Acum îi arăt lucruri partenerului meu și el nu le poate verbaliza. Așa că am să spun, fă cum poți tu mai bine. El vede emoția acestora: OMG! (O, doamne! N.t.)

Noi Tipuri de Legi ale Fizicii

Dacă ați cunoaște fizica conștiinței, ați putea construi o lume mai bună. Ascultați aceste atribute: În primul rând, conștiința nu se mișcă dintr-un loc în altul; ea nu se mișcă în linie dreaptă; ea nu se mișcă deloc! Conștiința nu se află într-un loc și se mută în altul; conștiința nu se extinde. Ea nu devine mai mare sau mai mică. Conștiința doar ESTE. Fizica conștiinței are aceleași atribute ca și atributele fizicii 3D în sensul că ea doar este acolo pregătită să fie consolidată sau nu, pe baza altor legi din jurul ei. Atunci când sunt aplicate anumite reguli sau legi, atunci toate celelalte legi se schimbă împreună. Conștiința este liantul existenței vieții. Dacă ar exista o formulă pentru viață, atunci aceasta ar fi.

Dați-mi voie să vă vorbesc despre o serie de factori care se pot aplica conștiinței pentru a afecta schimbarea. Unul dintre ei este numit factorul bunăvoinței. Știați că pe măsură ce fizica conștiinței este explorată și se aplică factorul înțelepciunii (câștigat prin trecerea barierei înțelepciunii), ceea ce se întâmplă în continuare este o creștere exponențială a înțelegerii în aplicarea regulilor conștiinței care crează un factor ce generează o acțiune binevoitoare. Oh, asta este complicat, partenere! Poți să spui asta ceva mai bine? [Lee clatină din cap.]  

Dați-mi voie să vă spun în felul ăsta: Chiar acum, pe această planetă, este o bătălie între forțele energetice. Din cauza conștiinței pe care voi ați dezvoltat-o și a ”legilor” pe care voi le-ați pus în aplicare prin fizica conștiinței, a apărut, chiar acum, o luptă între diferite lucruri de pe planetă despre care nu am vorbit până acum. Există răul pe planetă? Da. Există entități dedicate care intră în voi și vă răvășesc? Da. Este acest lucru șocant? Și de ce ar fi? Într-un moment de trecere într-un potențial de conștiință mai înaltă, de ce ar fi? Dragilor, este din cauză că ceea ce voi ați creat în fizica conștiinței și a regulilor pe care le-ați aplicat, voi ați împins conștiința în jos într-un fel care a forțat-o să iasă de pe drumul ei! Amintiți-vă, aceasta este în modul de supraviețuire 3D. Deci, ce credeți că va face? Va lupta! V-ați prins?

Când regulile fizicii sunt aplicate în anumite situații, puteți controla ce se întâmplă. În asta stă frumusețea de a cunoaște fizica 3D. Cu toate acestea, la fel este și cu conștiința. Când ajungeți într-un anumit punct al înțelegerii fizicii conștiinței, cum funcționează, mecanica ei, distribuția ei și spirala furnizării ei, închideți ușa energiilor mai vechi. Anumite entități care au vizitat această planetă în trecut, nu o mai pot face. Ați auzit asta? Nu mai pot intra! Fizica crează o barieră și nu mai pot intra! Sunt energii întunecate și idei ale întunericului, care ar dori să vină și să se joace cu conștiința voastră. Unii numesc asta rău. Îi afectează pe Oameni și acei Oameni lucrează cu ele. Acestea îi ajută să câștige putere și control și nu există nici o eleganță în modul în care ei le obțin. Dar acea ușă a fost închisă! Răul așa cum voi îl știți va începe să se diminueze. Răul este o energie care este absorbită de către anumiți Oameni. Apoi acei Oameni devin răi cu adevărat și aceasta este alegerea lor. Aceasta este conștiința veche. Asta este cea mai bună explicație pentru ceea ce se va întâmpla în viitor.

Pleiadeenii sar în sus și în jos chiar acum pentru că ei știu ce s-a întâmplat aici. Este o evoluție aproape exponențială, dacă voi vreți să fie. Un lucru duce la altul și acesta se construiește pe sine. În cele din urmă, nu va trebui să o luați de la capăt de fiecare dată când vă nașteți, așa cum partenerul meu v-a descris mai devreme astăzi. Evoluția spirituală începe, și voi începeți să intrați pe planetă cunoscând factorii pe care i-ați învățat astăzi și veți începe să construiți pe ei în următoarea voastră viață. Dacă aș putea folosi un termen acesta ar fi născut înțelept.

Mai târziu, când vă va fi dezvăluită fizica, veți înțelege mai multe despre dispozitivele cu care puteți lucra cu conștiința. La urma urmei, este doar fizică. Ceea la ce nu vă veți gândi este că ele nu vor fi în mod necesar mașini ci mai degrabă ajutoare biologice. Dar nu le veți avea o vreme. ”Câte generații sunt necesare, Kryon?” N-am să vă spun. Motivul este că nu vreau să vă dau un termen care să strice petrecerea. Fiecare planetă își are propriul său ciclu de timp în ceea ce privește viteza propriei sale evoluții.

”Cum funcționează? Cât de repede funcționează? Când va începe?” A început deja! Sunteți la bariera înțelepciunii și ați trecut prin ea. Odată ce ați ajuns la bariera înțelepciunii, aș vrea să vă spun că istoricul tuturor planetelor care au ajuns în acest punct este la fel. Toate au trecut mai departe, fiecare dintre ele. Este ca și cum conștiința colectivă a întregii planete ar fi implicată. Este ca și cum ați arunca comutatorul și nici o cantitate de energie întunecată nu ar putea opri acest lucru. Oh, va încerca! V-am mai spus asta. Oamenii care sunt investiți în vechile moduri, ca și copiii de pe terenul de joacă, nu vor să crească. Vor bate din picioare, vor urla și se vor bate. Ei știu că lumina va schimba totul și nu vor mai avea nici o șansă să lucreze așa cum au făcut-o până atunci.

Despre asta este vorba. Factorul bunăvoinței și bariera înțelepciunii toate lucrează în interiorul legilor fizicii conștiinței în moduri în care voi, într-adevăr, vă veți da seama. Veți sfârși prin a crea o creștere a gradului de activare a ADN-ului și acesta va crește de la generație la generație. În cele din urmă, vom avea o Ființă Umană care poate manipula materia și crea lucruri aparent din nimic. De ce este acest lucru atât de special? Este doar fizică! Nu vi se pare că ar avea sens ca o fizică multidimensională să fie capabilă să controleze un tip de fizică mai joasă? Cel mai înalt tip de fizică este conștiința, și această fizică poate controla fizica 3D în orice moment.

Pace pe Pământ? Oh, asta este ușor. Ăsta e începutul. Asta este plantarea semințelor și este o certitudine. Uitați-vă la știri. Nu vor arăta niciodată așa cum arată acum. Asta-i numai pentru ziua de azi. Pacea pe Pământ nu este scopul final – greu! Când creșteți și deveniți adulți, încetați să mai aruncați cu pietre unul în celălalt pe terenul de joacă. Vă opriți! Acesta este un lucru normal. Apoi începeți să aveți idei mult mai elegante. Pacea pe Pământ este doar începutul, și apoi începe să fie bine.

Asta este ceea ce vedem noi. Nu am mai spus aceste lucruri în felul acesta niciodată până acum. Am vrut să auziți povestea completă. Ce credeți că i se va întâmpla unei civilizații fără războaie care poate crea orice vrea din punct de vedere fizic, așa încât nu i-a fost niciodată foame? Cum ar fi să trăiți de trei sau patru ori mai mult decât o faceți acum și să aveți o sănătate bună tot timpul? Cum ar fi dacă o civilizație ca aceasta s-ar putea pune pe ea însăși într-o stare cuantică dacă ar vrea și ar putea fi ”oriunde”? Există! Gândiți-vă unde ați fost în urmă cu 1000 de ani. Acum, luați în considerare civilizațiile din galaxie care sunt cu un milion de ani Pământești mai vechi! Este prea greu să speculați? Este doar fizică!

Cum ar fi dacă v-aș spune că aceste civilizații nu au un control central – ați auzit asta? Ați mai auzit de vreo corporație fără manager? Este ceva asemănător. Veți spune ”Nu poate funcționa.” Oh, da, poate! Poate,  atunci când toți sunt conectați într-o asemenea măsură încât sunt de acord cu ceea ce este evident și fiecare își face treaba sa. Este intuitiv și natural. Pentru voi? Imposibil. Spre asta vă îndreptați. Nu va exista un astfel de lucru, cum ar fi guvern mondial. Asta este așa de 3D! Mai degrabă va fi un acord al conștiinței globale. Pur și simplu ”veți ști mai bine”. Ce ziceți de asta? Ce se întâmplă cu un grup de adulți care merg la o petrecere pentru prima dată și nu s-au mai întâlnit niciodată unii cu ceilalți? Ce fac? Aruncă cu pietre unii în ceilalți? Nu. Există o conștiință a petrecerii la care ei merg împreună și vorbesc unii cu ceilalți, mănâncă bine și se distrează. Cine i-a învățat aceste reguli? Au repetat pentru asta? Nu! Pur și simplu a venit o dată cu maturitatea și cu o mai bună cunoaștere. Ce ziceți de o planetă care tocmai a făcut acest lucru? Ei se nasc într-o situație în care știu mai bine. Acesta este factorul înțelepciune și aceasta este bariera pe care voi o traversați.

În cele din urmă veți arunca orice sistem de care ați crezut vreodată că ați avea nevoie, în special pe acelea care vă organizează în grupuri pentru a face diferite lucruri. Va exista o a doua natură și veți ști toți împreună. Prea frumos ca să fie adevărat? Întrebați un Pleiadean. Întrebați-i pe cei de pe Orion sau pe cei de pe Arcturus. Întrebați orice fostă planetă a liberei alegeri, pentru că ei toți vă privesc chiar acum. Această încăpere este plină cu ei, iar ei dau din cap spunând ”Chiar așa! Chiar așa! Chiar așa!”

Frumusețea acestui mesaj este că nu contează dacă voi îl credeți azi sau nu, pentru că îl veți experimenta pe această planetă. Trebuie doar să așteptați; veți fi acolo. Voi sunteți cei care vor crea însăși esența acestor predicții.

Și așa este.

KRYON



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.