sâmbătă, 4 octombrie 2014

Începutul Misiunii Noastre Principale


Mesaj de la IlliaEm

Mesaj primit prin Suzanne Lie

(De fapt am primit acest mesaj în 1997.
Răbdare, răbdare, răbdare este esența ascensiunii planetare)

EU SUNT IliaEm, vorbind în acord cu Grupul de Minte Arcturiană,

Dorim să vă împărtășim că Misiunea voastră Principală este pe cale să înceapă. Odată ce începe, ea va căpăta o viață a sa proprie. În acel moment, ea nu va mai fi simțită ca Misiunea VOASTRĂ, pentru că VOI nu veți mai fi ”indivizi”. VOI veți FI o Ființă Multidimensională care face parte dintr-un grup foarte mare al SINELUI vostru.

Nu veți mai avea un control individual, bazat pe ego asupra vieții voastre. În schimb, veți fi conștienți de miriadele de voci, viziuni și realități din conștiința voastră. Toți acești stimuli trebuie să fie apoi închegați într-un singur curs al acțiunii, clar și intenționat. Din această cauză este vital ca voi să vă creați o bază solidă pentru această ”călătorie înapoi la SINE”. Va fi necesar să vă împământați complet și temeinic corpul fizic, psihicul, gândurile și emoțiile în Gaia.

Suntem aici să vă spunem că, așa cum este esențial să vă împământați realitatea fizică în Gaia, ceea ce va facilita procesul vostru este și ”împământarea” voastră în noi, Arcturienii, și în mine, IlliaEm. Suntem aici să vă susținem la fiecare pas din drum. Noi putem să vă ajutăm în special la crearea unei vieți mai echilibrate. În mod inevitabil, acest lucru se reduce la echilibrarea polarităților masculin/feminin și spiritual/fizic.

MASCULIN/FEMININ

Pentru a intra pe deplin într-un echilibru total cu polaritatea Spiritual/Fizic, voi trebuie să găsiți locul ”dintre ele” la polaritatea Masculin/Feminin. Combinarea polarității Masculin/Feminin este vitală pentru Contopirea în Unitate. Polarizarea SINELUI vostru androgin în bărbat sau femeie este ceea ce v-a permis să intrați în jocul 3D. Invers, reunificarea polarităților Masculin/Feminin este ceea ce vă va facilita întoarcerea la Unitatea de Acasă.

Odată ajunși în Marea Unitate, Spiritualul și Fizicul sunt în mod natural echilibrate, pentru că voi veți fi AMÂNDOUĂ. Veți fi învățat lecția Pentagramei: capul în stele, picioarele înfipte adânc în pământ și inima larg deschisă. Apoi veți fi în măsură ca, mult mai ușor, să trageți în jos mesajele prin conexiunea voastră cu noi în ”stele”, să le împământați prin conexiunea voastră cu Pământul, Gaia, și să le împărtășiți cu TOT Ceea Ce Este prin Inima voastră Deschisă.

O parte din Misiunea principală a fiecăruia este să ajute într-un fel renașterea planetară a Puterii Interioare – Puterea Feminină. Electronii negativ/feminin încărcați trag energia în interior, în timp ce protonii pozitiv/masculin încărcați urmăresc energia și o împing în afară. Tragerea înăuntru și împingerea în afară într-un mod care curge echilibrat este ceea ce vă va activa Corpul de Lumină și vă va expansiona percepțiile dincolo de granițele iluzorii ale vehiculului vostru pământesc 3D.

Pe măsură ce vă echilibrați aspectele masculin și feminin în vehiculul vostru fizic, voi creați o egalitate între forțele interioare și exterioare, ceea ce va servi la accelerarea integrării Luminii de o Frecvență Mai Înaltă. Fiecare frecvență mai înaltă pe care voi o puteți aduce efectiv în conștiința voastră, împământa în Pământ și integra în vehiculul vostru pământesc, vă permite să atrageți frecvențe și mai înalte. Esența voastră masculină și feminină lucrează în colaborare pentru a îndeplini această sarcină.

Esența voastră Masculină iese în afară, dincolo de limitele conștiinței voastre pentru a urmări dimensiuni din ce în ce mai înalt vibraționale, în timp ce Esența voastră Feminină acționează ca un ”fascicul de localizare” pentru a chema înapoi forța voastră masculină și a oferi un recipient în care vibrația mai înaltă să poată fi împământată. Pe măsură ce vă fuzionați polaritățile Masculin/Feminin, voi fuzionați și integrați Lumina Mai Înaltă a corpului vostru Spiritual cu Lumina trei dimensională a Corpului vostru Fizic.

”Precum sus, așa și jos. Ca înăuntru, așa și afară.” Macrocosmosul este șablonul pentru microcosmos. Forța masculină Tată/Dumnezeu implantează posibilitatea unei vieți noi în forța feminină Mamă/Dumnezeiță pentru a iniția o naștere. VOI sunteți creatorii acestei noi vieți, fiecare dintre voi – singuri ȘI împreună – crează Noul Pământ.

Nici forța masculină și nici cea feminină nu este mai bună una ca cealaltă. Ele sunt egale. De fapt, doar la prima voastră descărcare în cea de-a treia dimensiune rezultatul a fost separarea masculinului de feminin, echilibrarea și fuzionarea masculinului cu femininul va vesti întoarcerea voastră Acasă în adevăratul vostru Sine Multidimensional.

ÎNȚELEPCIUNE, PUTERE ȘI IUBIRE

Pentru cei mai mulți din realitatea voastră Pământească trei dimensională, fie Masculinul FIE Femininul au fost considerate ”Conducătorul”. În majoritatea civilizațiilor, energia patriarhală a fost Conducătoarea Pământului vostru pentru multe mii de ani. Din această cauză planeta voastră a ajuns să fie dezechilibrată, Forța Puterii fiind mult mai importantă decât Forța Iubirii.

Fără echilibrarea Forțelor Puterii și Iubirii, este foarte dificil de câștigat Forța Înțelepciunii. Echilibrarea Forțelor Puterii/masculin/curgere spre înafară și a Iubirii/feminin/curgere spre interior, dă naștere Forței Înțelepciunii/androgin/putere-interioară. Acesta este motivul pentru care femeile înțelepte care sunt lideri proiectează o energie masculină puternică și bărbații  înțelepți care sunt lideri sunt în mod intim legați de energia lor feminină.

Poate că nu ați considerat Înțelepciunea, Puterea și Iubirea a fi ”Forțe”, dar într-adevăr,  ele sunt. Când vă aflați în imediata apropiere a unei ființe foarte puternice, iubitoare sau înțelepte, îi puteți SIMȚI ”Forța” cum emană. Din moment ce acum planeta voastră devine din ce în ce mai mult patru dimensională, ideea ”superiorității” pe care umanitatea o are, va înceta.

Înțelepciunea, Puterea și Iubirea pot sălășlui în multe dintre creaturile lui Gaia, mai ales în cea de-a patra dimensiune unde forma fizică nu este condiționată de legile stricte ale separării și limitării. Pe măsură ce procesul ascensiunii voastre continuă, veți descoperi că puteți avea mulți prieteni noi care sunt non-umani. Acest concept poate fi înspăimântător pentru cei care sunt conduși de frică. Totuși, această frică le va limita ascensiunea și, prin urmare, le vor limita cunoștințele legate de Noul Pământ.

Tot așa cum în mod gradat veți accepta că ființele non-umane sunt egale cu puterea voastră umană, veți ajunge să acceptați că din ce în ce mai mulți oameni devin androgini. Acești oameni ”androgini” sunt cei care au învățat să-și echilibreze energiile masculine și feminine în interiorul vehiculului lor pământesc.

Când echilibrarea polarității voastre Masculin/Feminin este completă și echilibrarea polarității Spiritual/Fizic va fi completă. Vă veți fi întors la Tatăl/Mama, Dumnezeul/Dumnezeița care ați fost întotdeauna. Așa cum anumite specii de pe planeta voastră se pot impregna pe ele însele, și voi veți fi în măsură să gestați și, în cele din urmă, să dați naștere adevăratului vostru Copil Divin, Corpul vostru de Lumină.

Noi, Arcturienii și cu mine, suntem extrem de mândri de cei care s-au oferit voluntari pentru a restrânge acest proces până în ”Momentul de ACUM” când planeta voastră a atins masa critică, pentru a-i permite lui Gaia și TUTUROR locuitorilor Săi să-și strălucească Corpul de Lumină.

INIMA MATRICII CRISTALINE

Chakra Inimii voastre, mai mult decât orice altă chakră, întrupează toate conceptele despre care am vorbit. Chakra Inimii a fost întotdeauna cea care a domnit asupra relațiilor, atât Masculin/Feminine cât și Personale/Planetare, pentru că această chakră este Casa androginului vostru Suflet/SINE care s-a separat într-un anumit sex pentru a putea intra pe planeta 3D, Pământ.

De asemenea, aceasta este relația cu, și iubirea pentru, Pământul/Gaia care vă permite să vă sacrificați dorințele personale pentru binele întregii planete. Mai mult de atât, în Chakra Inimii voastre se află Atma voastră, Flacăra voastră Întreită a Vieții care reprezintă și echilibrează Forțele voastre interioare ale Înțelepciunii, Puterii și Iubirii. În cele din urmă, dar cu siguranță nu în ultimul rând, Chakra Inimii voastre deține Inima Matricii Cristaline.

Inima Matricii Cristaline este ca frecvență cu ½ de octavă mai sus decât inima voastră fizică. Aceasta este, de fapt, Flacăra Întreită deasupra căreia arde forța voastră de viață. Sămânța Matricii Cristaline se află în Chakra voastră Coroană, ½ de octavă mai sus decât glanda pineală în creierul vostru fizic. Sămânța Matricii Cristaline este punctul de intrare al dimensiunilor mai înalte în vehiculul vostru fizic pământesc, în timp ce Inima Matricii Cristaline este locul în care voi integrați vibrațiile mai înalte în corpul vostru fizic aflat în curs de transformare.

SĂMÂNȚA MATRICII CRISTALINE

Sămânța Matricii Cristaline, aflată în glanda pineală din Chrakra voastră Coroană, este punctul de re-intrare pentru Forța voastră Masculină care a fost în ”cercetare” în dimensiunile mai înalte pentru a aduna Lumină Mai Înaltă. Apoi, Inima Matricii Cristaline, din Chakra Inimii voastre, este punctul de implantare în care Forța voastră Feminină acceptă darul de frecvență mai înaltă; acest lucru îi va permite să gesteze noul vostru Corp de Lumină. În acest fel, Chakra Inimii voastre este pântecele pentru Corpul vostru de Lumină.

Matricea voastră Cristalină este, de asemenea, principalul centru de prelucrare a ”experienței” la care voi alegeți să vă calibrați. Preaiubiților, am spus ”calibrați”, deoarece sunt miriade de realități care apar tot timpul și peste tot în veșnic-prezentul ACUM al Fluxului.  

Atunci când rezonați numai cu dimensiunea a treia, experiența voastră este limitată la lumea fizică. Cu toate acestea, sunt și aici miriade de versiuni ale celei de-a treia dimensiuni. Până când vă veți trezi la SINELE vostru, multe dintre alegerile voastre în ceea ce privește realitatea sunt ”alegeri” făcute de către ”Credințele Interioare” care v-au fost activate în tinerețe sau în ”viețile trecute”. A trebuit să ”lucrați din greu” pentru a vă elibera de aceste limitări.

Din fericire, acum că v-ați recalibrat Chakrele din partea de Jos vă puteți împământa mult mai ușor și să integrați această Lumină Mai Înaltă. Acum, ”munca” voastră este încheiată și voi pur și simplu aveți nevoie ca doar să ”acceptați” ghidarea noului vostru Căpitan, Sufletul/SINELE vostru. Astfel încât să vă puteți mult mai ușor re-calibra canalele perceptuale ca să primiți cea de-a cincea dimensiune, și mai mult, fără să fiți copleșiți, noul vostru Căpitan fuzionează în prezent corpul vostru patru dimensional cu corpul vostru trei dimensional.

COMUNICAREA INTER – DIMENSIONALĂ

Voi sunteți ființe infinite care joacă un joc finit. Ori de câte ori infinitul ia formă într-un timp liniar, acesta apare ca o energie formată din vibrații diferite. Voi aveți multe vibrații în interiorul vostru, în timp ce aveți și infinita energie a adevăratului vostru SINE Multidimensional. Prin urmare, voi aveți TOATE vibrațiile posibile în Semnătura Sufletului vostru de la prima dimensiune până la cea de-a douăsprezecea. Odată ce rezonați cu o vibrație, voi puteți comunica cu ea.

Voi comunicați cu alte dimensiuni, diferite de a treia, prin recepția reciprocă a ratei de vibrație. Cea de-a treia dimensiune este singurul plan în care limbajul este definit într-un mod secvențial cu diferite sunete care înseamnă diferite lucruri. De fapt, oamenii sunt singurele ființe care comunică în acest mod. Prietenii voștri dragi, cetaceele, care au zonele limbajului în creierele lor mult mai mari, comunică într-un mod cu totul diferit.

Cea mai înaltă vibrație poate rezona numai cu Sămânța Matricei Cristaline și Inima Matricei Cristaline, deoarece ele sunt principalele voastre portaluri pentru călătorie și comunicare inter-dimensională. Sămânța Matricei Cristaline este capabilă să recepționeze vibrații de la cele mai înalte dimensiuni în modul în care ele sosesc, adică toate deodată în Fluxul lui ACUM.

Aceste comunicări se bazează pe recepția reciprocă a vibrației și NU are similitudini cu limbajul uman. Prin urmare, informațiile culese în acest mod sunt ceva ce voi pur și simplu veți ȘTI, dar s-ar putea ca nici măcar să nu știți DE CE le știți.

Rezonanța acestor vibrații este apoi transmisă Inimii Matricii Cristaline, în Atma Inimii voastre Înalte. Deoarece Atma voastră, Flacăra Întreită a Vieții, este centrul celei mai înalte Înțelepciuni, Puteri și Iubiri, ea este, de asemenea, capabilă să rezoneze cu vibrații de până la, și inclusiv, frecvența celei de-a douăsprezecea dimensiuni, Sursa. Inima Matricii Cristaline, sursa celor Mai Înalte Calități ale voastre, este capabilă să integreze aceste percepții înalte în realitatea voastră prezentă.

Pentru că este ”Marele Integrator”, Chakra Inimii voastre nu numai că integrează energiile chakrelor voastre inferioare și superioare, polaritățile masculin/feminin și spiritual/fizic, ci și percepțiile și realitățile mai înalt dimensionale în percepțiile și realitățile voastre trei dimensionale.

”Percepții” și ”realități” sunt termeni interschimbabili aici, deoarece o realitate este de fapt ceea ce voi alegeți să percepeți. Sunt nenumărate alegeri în ceea ce privește realitatea din lumea voastră, și prin alegerea de a recunoaște un anumit stimul vă creați propria voastră realitate. Dacă alegeți să recunoașteți stimulii mai înalt vibraționali, voi vă veți crea o realitate mai înalt vibrațională. Pe de altă parte, dacă alegeți să recunoașteți stimulii de o vibrație mai joasă, voi vă veți crea o realitate mai jos vibrațională.

PENTAGRAMA PENTRU COMUNICARE INTER-DIMENSIONALĂ

Haideți să ne uităm din nou la Pentagrama ”Capul în stele – Picioarele ferm pe Pământ – Inima larg deschisă” ca formulă pentru comunicările inter-dimensionale. În primul rând, cele mai înalte vibrații intră prin Sămânța Matricii Cristaline în CAPUL vostru pentru a iniția tipare de gândire. Din moment ce creierul vostru, receptorul minții voastre, funcționează într-un mod holografic, Sămânța/glanda pineală este capabilă să creeze o hologramă pentru această vibrație de frecvență înaltă.

Comunicatul, ambalat într-o formă gând holografică, este apoi trimis INIMII voastre și în Inima Matricii Cristaline din Inima voastră Înaltă. Apoi, Inima voastră Înaltă este în măsură să manifeste și să activeze această formă gând holografică prin integrarea ei în percepția/realitatea voastră prezentă. Iubirea Necondiționată, care este cea mai puternică Forță a creației, este sursa acestei integrări.

Inima Înaltă vă ajută să simțiți Iubirea Necondiționată, frecvența purtătoare a acestui mesaj de o frecvență extrem de înaltă, și să acceptați mesajul în conștientizarea voastră. Iubirea Necondiționată există în Flux numai dincolo de Matricea 3D. Când vă expansionați conștiința în această manieră, voi vă expansionați percepțiile dincolo de spectrul limitat al Matricii 3D și deveniți conștienți de nenumăratele experiențe posibile care se află tocmai dincolo de iluziile dramei trei dimensionale.

”Următorul pas” important este că, comunicarea mai înalt dimensională este trimisă în jos, în PICIOARELE voastre pentru a fi împământată în Inima lui Gaia. Odată ce comunicatul este împământat în Gaia, acesta este împărtășit cu Conștiința Colectivă a omenirii și cu Conștiința Planetară a tuturor locuitorilor lui Gaia.

Acest proces ultim nu numai că este esențial pentru integrarea percepțiilor/realităților mai înalt dimensionale în cea de-a treia dimensiune, dar este, în același timp, și o asigurare vitală că comunicatorul, adică VOI, este suficient de împământat, astfel încât să nu își scurt-circuiteze vehiculul pământesc din cauza unui șoc pe care-l poate provoca această energie de o frecvență extrem de înaltă. Împărtășirea mesajului cu Conștiința Colectivă și Planetară vă ajută și pe voi să vă dați seama că nu sunteți singuri în această ”nouă realitate” a voastră.

PENTAGRAMA PENTRU MANIFESTARE

Particulele, pentru care toate manifestările sunt ca undă, sau ca formă, în ”spațiu”, NU sunt individuale și sunt de fapt extensii ale aceleiași UNITĂȚI. Există o realitate mai profundă, de care majoritatea oamenilor nu sunt conștienți, și care există la nivel sub-atomic. Voi nu puteți vedea această realitate mai profundă pentru că nu puteți încă simți extrem de înalt vibraționalele particule sub-atomice care conectează Tot Ceea Ce Există. Numai Sămânța Matricii Cristaline din glanda pineală și Inima din Matricea Cristalină din Inima Înaltă pot percepe aceste vibrații extrem de înalte.

Sămânța Matricii Cristaline, sursa celor mai înalte calități de gândire ale voastre, poate să rezoneze cu și să recunoască aceste frecvențe înalte, iar Inima Matricii Cristaline, sursa celor mai înalte calități ale voastre în ceea ce privește emoțiile, poate SIMȚI ”viața” sub-atomică care leagă împreună Tot Ceea Ce Există. Separarea este doar o iluzie trei dimensională aruncată asupra Matricii 3D pentru că spectrul vostru 3D al percepțiilor este extrem de limitat. Prin urmare, voi nu puteți recunoaște alte realități care există doar dincolo de limitările filtrului vostru 3D.

Sămânța Matricii Cristaline și Inima Matricii Cristaline nu sunt ÎN corpul vostru trei dimensional. În schimb ele sunt localizate cu ½ octavă deasupra corpului vostru fizic. Din această cauză, ele nu sunt limitate de filtrul vostru 3D și pot să rezoneze la cele mai înalte frecvențe.

CHAKRA COROANĂ/CAPUL ÎN STELE
          GÂNDIRE ANDROGINĂ
                   CHAKRA INIMII/INIMA DESCHISĂ
                                 INTEGRATORUL EMOȚIILOR
                                               CHAKRA RĂDĂCINĂ/PICIOARE ÎMPĂMÂNTATE
                                                             INTENȚIE POLARIZATĂ

Androginul, Conștiința Cosmică, Chakra Coroană, capul în stele, primesc GÂNDUL noii holograme.

Această hologramă este apoi transmisă în jos către marele integrator, sursa Emoțiilor Necondiționate. Inima Înaltă, inima larg deschisă, pentru a respira viață în hologramă cu EMOȚIA Iubirii Necondiționate.

Apoi Inima retransmite în jos holograma vie în inima lui Gaia, picioarele bine înfipte în pământ, pentru a împământa holograma în realitatea polarizată masculin/feminin 3D, creând astfel INTENȚIA de a menține vie această nouă realitate prin faptul că acționează asupra ei.


MISIUNEA VOASTRĂ

Acesta este modul în care vă veți ”recepționa” Misiunea, motivul pentru care v-ați luat această întrupare în această realitate timp/spațiu. Sunt atât de mulți dintre voi acum pe Pământ care ați așteptat această viață importantă, transformatoare. Sufletele voastre chiar au întocmit petiții pentru a arăta modul în care nașterea voastră în acest ”timp” ar putea să o servească cel mai bine pe Gaia.

Serviciul pe care ați promis să-l îndepliniți în petiția voastră este Misiunea voastră; Misiunea pe care VOI ați ales-o înainte de întruparea voastră. Totuși, aceasta nu este o Misiune nouă, deoarece voi ați mai lucrat la ea, viață după viață, încă de la prima voastră ”logare” la Jocul 3D.

În ultima învârtire prin Centura Fotonică, din timpul căderii Atlantidei, Gaia a avut prea mult întuneric în forma Ei, și aproape că s-a autodistrus. Mulți dintre voi ați fost atunci acolo ca să ajutați. Pe perioada finalizării Ciclului Galactic prin care treceți voi acum, Gaia i-a chemat pe oamenii Ei loiali care au servit-o timp de mai multe vieți.

Misiunea voastră acum este oarecum similară Misiunii pe care voi ați avut-o atunci. Așa cum voi v-ați logat la Jocul 3D ca oameni, și Gaia s-a logat la Jocul 3D ca planetă. Prin procesul vostru de a juca acest joc cu Ea, voi, de asemenea, ați devenit la rândul vostru Planete. În conformitate cu regulile acestui Joc, odată ce v-ați născut, cei mai mulți dintre voi v-ați uitat ”piesa de puzzle” personală din ”Marele Puzzle” al Ascensiunii Planetare. Cu toate acestea, acum începeți să vă reamintiți.

De asemenea, deveniți conștienți că aceasta va fi ultima voastră misiune într-o formă fizică. Odată ce simțiți că experiența voastră finală 3D este finalizată, corpul vostru fizic va fi în totalitate transformat în Corp de Lumină. Cei mai mulți dintre voi v-ați oferit voluntari să preveniți această transformare finală până în momentul în care o masă critică de Lumină Înaltă este atinsă în corpul lui Gaia, Pământul, ca și catalizator pentru Ascensiunea Planetară.

SĂMÂNȚA CORPULUI DE LUMINĂ

Corpurile voastre de Lumină s-au dezvoltat încet și sigur în interiorul cochiliei voastre fizice. Carcasa acestei ”cochilii”, care este condusă de către ego-ul/sinele vostru și percepută drept corpul vostru fizic, devine din ce în ce mai subțire pe măsură ce Sămânța Corpului vostru de Lumină germinează și crește în Inima Matricii Cristaline.

În timp ce Sămânța Corpului vostru de Lumină încolțește în Matricea Cristalină, ea trimite lăstari în fiecare celulă și atom din corpul vostru fizic, unde germinarea se reia. Când fiecare lăstar înmugurește în fiecare celulă și atom, ”ADN-ul deșeu” este activat și vehiculul vostru fizic pământesc prezintă simptome ale transformării.

Oamenii voștri de știință nu au putut găsi motivul prezenței acestui ADN special, pentru că acesta este dincolo de limitările convingerilor lor, și de acolo termenul de ”ADN deșeu”. Oamenii de știință nu pot percepe ceea ce ei nu pot să creadă că este posibil. Acesta este motivul pentru care, dragilor aflați în curs de transformare, trebuie să eliberați ”conceptul de imposibil” din conștiința voastră. ”Imposibil” este un concept trei dimensional, și unul care este acum depășit. TOTUL este posibil din perspectiva Sufletului/SINELUI vostru.

Sufletul/SINELE vostru este Multidimensional. Acesta nu este numai masculin sau numai feminin, ci și spiritual și fizic. Prin urmare, chiar și atunci când sălășluiește în vehiculul vostru pământesc, SINELE vostru traversează vibrația voastră de Acasă din dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Sufletul/SINELE vostru este conștient de, și întrețesut cu, multe experiențe, realități și vieți diferite care au loc toate în același moment al veșnicului prezent ACUM.  

S-ar putea să nu fiți încă obișnuiți cu starea de expansiune a realității Sufletului vostru, în timp ce Sufletul nu este obișnuit încă cu limitările realității voastre. Cu toate acestea, ECHIPA ego-ului /sinelui fizic și a Sufletului/SINELUI Spiritual, este într-un parteneriat, au o relație. Această relație a început atunci când v-ați separat pentru prima dată în momentul în care ați intrat în Jocul 3D. Când încheiați Jocul 3D, voi veți ascensiona înapoi în Sinele vostru Multidimensional și parteneriatul vostru se va expansiona ca să îmbrățișeze Tot Ceea Ce Este.

Vă voi întoarce acum înapoi la Gaia, care vă va ajuta la recalibrarea Chakrei Inimii astfel încât voi să puteți să vă DESCHIDEȚI Inima Înaltă.

IlliaEm.


Traducere Monica Poka  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.