marți, 30 septembrie 2014

Lemuria și Atlantida – contractele distorsionate ies la suprafață pentru eliberare



Autor: Karen Dover

Pentru mulți dintre voi ultimele zile liniare au putut fi ca și cum v-ați plimba prin sirop de melasă sau v-ați putut simți provocați de cele mai mici lucruri. Este posibil să fi simțit o furie intensă, o tristețe intensă sau un amestec a multor emoții diferite. Se vorbește mult despre civilizațiile antice atât a Lemuriei cât și a Atlantidei și trebuie să recunoaștem că, deoarece totul se petrece în momentul ACUM, aceste civilizații ”vechi” sunt încă active până în momentul în care ele sunt eliberate complet din structura voastră celulară.

Așa cum am afirmat în DESPRE UNITATE emisiunea radio (găzduită de Karen Newmann) de astăzi mai devreme (28.09.2014), Noul Pământ NU presupune recrearea niciuneia dintre aceste civilizații. Amândouă s-au încheiat prin devastarea și distrugerea Planetei Pământ și cum acest lucru nu reprezintă ADEVĂRUL, el nu este susținut. Este relativ ușor să te lași dus de valul ”magiei” care a fost creată în cadrul acestor realități dimensionale deoarece ele fac jocul EGO-ului care declanșează învățăturile care au fost predate rasei umane în constructul creat al vechiului pământ 3D.  

Dacă în acest moment voi experimentați diferite distorsiuni în crearea VISULUI vostru în ADEVĂR, acestea pot proveni din sângerarea uneia sau a ambelor aceste civilizații antice care pot fi întotdeauna urmărite departe în urmă și dincolo de încarnările planetare. Responsabilitatea pentru experiența voastră de viață de aici de pe Pământ vă revine vouă și numai vouă, dar mulți dintre voi ar putea fi convinși să-și întindă puterea asupra celor cu care împărtășesc această experiență de viață umană deoarece voi v-ați încarnat împreună cu ei în aceste civilizații antice și s-ar putea să nu vedeți jocurile de putere care sunt în aceste momente în curs de desfășurare.  

Nu este ADEVĂRATĂ afirmația că Planeta Pământ este una dintre cele mai dense școli din Univers, acest lucru nu lasă să se vadă distorsiunile, voi ați fost ÎNVĂȚAȚI că viața trebuie să fie grea și stresantă din cauza luptelor pentru putere care au loc încă din punct de vedere energetic prin TOATE liniile temporale dimensionale până când voi alegeți să eliberați contractele pe care le-ați făcut. Mult din ceea ce se petrece în exterior la nivelul conștiinței umane în stare de veghe în prietenii voștri apropiați și familie, poate fi urmărit în urmă până la Atlantida, Lemuria și apoi dincolo de planetă , nu este ADEVĂRAT să presupuneți că nimic altceva nu vă afectează această experiență de viață până când ați eliberat TOT ceea ce este conectat energetic cu voi prin liniile temporale dimensionale.

Deoarece ADEVĂRUL DOAR ESTE atunci ADEVĂRUL va fi clar iluminat pentru voi în fiecare moment, ceea ce voi ați fost învățați, a fost să aplicați filtrele în așa fel încât el să vă fie ascuns. La nivel global acest lucru vă va arăta modul în care minciunile și înșelăciunea au operat în scopul de a ascunde lucrurile chiar sub nasul rasei umane, pe măsură ce acest lucru este iluminat aș vrea să vă ghidez să vă detașați de reacția imediată care s-ar putea produce în voi, eliberarea frecvențelor mai jos dimensionale este doar atât, o eliberare, tentativa de a interacționa cu drama care este adeseori creată într-o eliberare va vedea conexiunile iluminate în mod clar, dar vor fi ascunse pentru voi.

Dați-mi voie să vă dau un exemplu pentru a vă ajuta să vă explicați acest lucru, s-ar putea să fiți provocați de acțiunile cuiva foarte apropiat vouă, intensitatea provocării poate fi în contradicție cu ceea ce ei au făcut și acest lucru ar putea să vă facă confuzi la nivelul minții conștiente aflate în stare de veghe, dacă voi vă lăsați provocați acest lucru poate fi foarte dureros pentru persoana împotriva căreia v-ați îndreptat furia. A nu privi dincolo de scenariul aparent înseamnă să ratați ocazia de a înțelege cu adevărat ceea ce se petrece. Mulți dintre voi se pot simți foarte conectați cu oameni pe care îi clasificați ca făcând parte din familia de ”SUFLET” sau din grupul de ”SUFLET”, nu permiteți ca această conexiune să vă denatureze viziunea, deoarece mulți dintre voi v-ați încarnat în mod deliberat în această linie temporală pentru a curăța distorsiunile din alte linii temporale, activându-vă cheile pentru eliberare.

Toate vor începe acum să se construiască, ADEVĂRUL DOAR ESTE și energiile Noului Pământ susțin NUMAI ADEVĂRUL, când vă surprindeți deținând tipare priviți în jos și priviți dincolo de planetă pentru că acolo se află sursa din care vin aceste frecvențe. Nu v-ați încarnat pe această planetă în scopul de a le ține în frâu, aceasta este SINGURA linie temporală în care Noul Pământ se naște în ADEVĂR și este creat în mod fizic, iar acest lucru declanșează acele energii care nu au reușit în alte linii temporale și le distorsionează vederea în ceva ce DOAR ESTE. Luptele pentru putere nu fac parte din ADEVĂR, rasa umană a fost ÎNVĂȚATĂ cu ele pentru ca astfel ele să fie acceptate și, prin urmare, nerecunoscute în aceste moment ca energii distorsionate.

TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

”IUBIREA este răspunsul, oricare ar fi întrebarea.”



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.