vineri, 12 septembrie 2014

Expansionarea Conștiinței Voastre – Partea a 3-a

Mesaj transmis de către Arcturieni

Primit prin Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor, noi suntem Arcturienii,

Și venim spre voi cu mare iubire, pentru că voi ați putea sau nu înțelege pe deplin faptul că noi toți suntem conectați. Noi suntem toți conectați într-un spațiu de conștiință. Un spațiu de conștiință care doar este. El este peste tot.

Așa că în mesajul de astăzi ne-am dori să vă vorbim un pic mai mult despre expansionarea conștiinței voastre, acesta este cel de-al treilea mesaj pe care vi-l împărtășim prin acest canal, legat de expansionarea conștiinței voastre. Pentru că acesta este un lucru minunat de făcut pentru voi chiar acum. 

Dați-ne voie să facem o digresiune doar pentru un moment pentru a vă oferi un exemplu un pic mai practic. În timp ce voi vă trăiți viața voastră ocupată, voi aveți simțurile voastre fizice, pipăit, gust, miros, văz, etc. și cu aceste simțuri voi adunați informații cu privire la ceea ce se află în jurul formei voastre fizice, cu toate acestea, chiar și ca oameni voi aveți și alte simțuri pe care le numiți simțuri psihice, clarviziune, clarauz, clarsimțire, clarcunoaștere, clarmiros și clargust.

Unii dintre voi v-ați deschis deja o conexiune cu aceste daruri psihice și le folosiți în viața voastră de zi cu zi în scopul de a vă acorda și a vă conecta mai mult la ele. Și acesta este un lucru minunat, nu-i așa? Pentru că înainte voi ați avut o anumită experiență și apoi, pe măsură ce ați început să vă folosiți de simțurile psihice, brusc experiența voastră a înflorit în ceva mai mult, brusc voi deveniți conștienți de faptul că în jurul vostru este mult mai mult, brusc începeți să explorați și să vă dați seama că există mult mai mult decât lucrurile fizice din jurul vostru.

Ceea ce ne-ar plăcea ca voi să înțelegeți este că noi vă încurajăm să vă expansionați conștiința, ceea ce vă ajută să vă conectați la mai mult, vă ajută să înțelegeți și să comunicați cu mult mai mult cu ceea ce se află în jurul vostru. Și acest lucru poate fi destul de diferit de ceea ce v-ați obișnuit a fi în tărâmul fizic 3D, dar și acest lucru este în regulă. Pentru că nu este interesant să afli lucruri noi? Este ca și în vremurile de demult, Lewis și Clark explorând acele granițe necunoscute, mergând spre pământuri noi, pământuri neexplorate, și așa cum spun în Star Treck ”Pentru a merge cu îndrăzneală acolo unde nu a călcat încă picior de om!” Ei bine, omul a umblat prin acele locuri înainte, dar pentru cei mai mulți dintre voi care nu ați explorat toate acestea mai înainte în viața voastră actuală, totul este nou pentru voi, și este multă distracție, nu este ceva ce să vă îngrijoreze sau să vă preocupe.

Am dori ca în acest mesaj să vă vorbim un pic mai mult despre expansionarea conștiinței voastre în continuare. În primul mesaj v-am încurajat să petreceți un timp în natură, în cel de-al doilea mesaj v-am încurajat din nou să petreceți un timp în natură și să începeți să vă acordați la spațiul sacru din inima voastră, să găsiți acea puritate a sufletului vostru, a esenței voastre și să vă conectați la ea.

Vă încurajăm să faceți aceste lucruri pe care vi le-am transmis în primele două mesaje de cât de multe ori, faceți din ele dacă puteți o practică zilnică și acest lucru ar fi perfect, și dacă nu puteți și atunci este perfect. Pentru că toate lucrurile din univers sunt perfecte și nu există nici o judecată.

În acest mesaj ne-am dori să vă ajutăm să vă conectați mult mai profund la sinele vostru, la esența voastră și apoi să vă expansionați câmpul atât de mult încât să puteți începe să simțiți cu mai multă claritate lucrurile subtile din jurul vostru.
Permiteți-vă să vă acordați la ceea ce este în jur, astfel că în acest exercițiu vă încurajăm din nou să găsiți un loc frumos în natură. Este cel mai bine atunci când găsiți un spațiu destul de liniștit pentru că acesta pur și simplu minimalizează distragerile și vă ușurează sarcina de a explora. Și acum, în acest spațiu, faceți câteva respirații profunde, acel tip de respirații adânci, lente, egale și calme care-i permit minții voastre să intre într-o stare de liniște și concentrare.

Pentru aceia dintre voi care aveți o minte ocupată aceste respirații vă permit să vă focalizați atenția pe respirația voastră, ceea ce ajută minții voastre să intre într-o stare de mai mare liniște. Amintiți-vă că mintea nu se oprește niciodată, dar ea vă va permite, prin practică, să intrați într-o stare de liniște și apoi, pe măsură ce intrați în acea stare aduceți-vă încet atenția către glanda voastră pineală.

Glanda pineală este o glandă care se află în mijlocul capului vostru, este ca o stație de recepție. Ea are abilitatea de a vă ajuta să vă conectați la mai mult din ceea ce se află în jurul vostru. Vom vorbi mai mult despre acest lucru în mesajul nostru următor pe care-l vom transmite prin acest canal, dar acum doar aduceți-vă atenția către această glandă pineală și doar odihniți-vă acolo atenția.

Este ca o frunză ce plutește pe un lac liniștit, voi doar odihniți-vă atenția pe glanda pineală și când reușiți să faceți acest lucru, permiteți-i atenției voastre ca încet să se deplaseze în jos, în jos către gâtul vostru, în jos, în jos către inima voastră, inima voastră fizică, în zona chakrei inimii, și apoi permiteți-i propriei voastre ghidări interioare să vă ghideze în acel spațiu numit spațiul sacru al inimii voastre. În timp ce faceți acest lucru, veți simți diferența atunci când veți ajunge în acest spațiu. Îl puteți simți ca pe o cameră sau ca pe o peșteră, el se va prezenta în multe forme pentru voi. Poate fi întunecat sau poate fi iluminat, și dacă este întunecat și voi vreți să fie iluminat, atunci doar cereți ca acest lucru să se întâmple, dar oricum ar fi, este un spațiu în care imediat vă veți simți acasă, ca și cum ar fi locul cel mai natural în care să fiți.

Veți simți această iubire, această conectare la esența voastră, care este acest sentiment pur de iubire și atunci când simțiți acest lucru, petreceți un anumit timp în acest spațiu în mod regulat. Permiteți-vă să puteți intra în acest spațiu în mod natural și bucurați-vă și explorați. Ați putea chiar să și alegeți să explorați în jurul interiorului acestui spațiu sacru, pentru că sunt multe de învățat în acest spațiu.

Vom aborda acest subiect în alt mesaj. Acum, după ce ați petrecut un anumit timp în acest spațiu, simțiți IUBIREA care voi sunteți în acest spațiu sacru și vă cerem să vă acordați la lumina esenței voastre, lumina a cine voi sunteți, pentru că voi sunteți ființe de lumină. Și în timp ce vă acordați la această luminiscență începeți să vă expansionați conștientizarea înspre corpul vostru de Lumină.

Imaginați-vă că voi aveți un corp fizic și mai aveți câteva corpuri de lumină care sunt de aceiași mărime și mai mari decât corpul vostru fizic, și vă încurajăm să începeți să vă acordați la ele. Aveți mai multe corpuri, corpul vostru fizic, corpul eteric, corpul emoțional, corpul mental, corpul astral. Fiecare corp are un scop foarte important și este un aspect al vostru, așa că vă încurajăm să ajungeți la ele cu sentimentele voastre și să începeți să vă acordați la aceste corpuri de lumină din jurul vostru.

Ele sunt voi și nu sunt separate, așa cum nici corpul vostru fizic nu este separat, și începeți să simțiți orice ați putea simți. Vă puteți aduce atenția la corpul vostru emoțional și să cereți să simțiți sentimentele din el, să-i vorbiți, așa cum și el vorbește cu voi. Puteți să-i puneți întrebări, dar nu deveniți prea mentali în ceea ce privește acest proces, amintiți-vă că acesta este un proces care implică simțirea, permiteți-i divinului feminin din voi să se extindă și să exploreze, permiteți-vă să simțiți lucruri, și nu-i nimic dacă nu le înțelegeți, claritatea va veni mai târziu, pentru că acum este distractiv ca doar să explorați.

Vă încurajăm să intrați în acest tărâm pentru că el vă permite să vă conectați cu mai mult decât ați făcut-o înainte. Pentru moment faceți doar pași mici, în acest spațiu ați putea și să simțiți că marginile corpului vostru devin neclare, ca și cum brusc ați fi mai mult.

Știți reclama cu Omul Michelin care este un pic mai mare. S-ar putea să începeți să vă simțiți un pic ca Omul Michelin pentru că voi acum vă acordați la și vă simțiți corpurile de lumină, iar acestea fiind mai mari decât corpul vostru fizic, acordându-vă și conectându-vă la ele s-ar putea să le simți și din această cauză să vă simțiți mai mari decât sunteți fizic.

Acesta este un lucru frumos și vă încurajăm să vă jucați în acest tărâm, și fiți doar iubire, bucurați-vă și doar explorați. Amintiți-vă acest lucru ca voi și vă veți conecta la mai mult din voi. Acest lucru este important acum, pentru că este multă schimbare pe planeta voastră și tot ceea ce este este în jurul vostru într-un sens galactic. Să vă expansionați conștiința este un lucru minunat pe care să-l faceți acum, iar noi vă încurajăm să-l faceți.

Când ați încheiat explorarea corpurilor de lumină vă puteți aduce încet atenția înapoi în acel spațiu sacru din inima voastră, să vă acordați încet la corpul vostru fizic, puteți alege să vă mișcați degetele de la mâini și de la picioare un pic pentru a vă aduce mai mult focalizarea asupra corpului fizic  și apoi deschideți încet ochii. Vă încurajăm să nu săriți brusc din acel spațiu frumos înapoi în corpul vostru fizic, nu vă va afecta acest lucru, dar este mai puțin grațios.

Vă încurajăm să faceți acest lucru în mod regulat!

Vă iubim pe toți! Noi suntem Artcturienii


© 2014 Copyright Paul Marwood

Acest mesaj canalizat poate fi reprodus în întregimea sa cu condiția să fie păstrat în forma sa originală și să nu fie modificat sau schimbat în nici un fel, fiind menționat autorul și un link către www.AkashaHealingStudio.com afișat în mod clar așa cum este arătat mai jos:


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.