luni, 29 septembrie 2014

Centura Fotonică – Hathorii


Mesaj primit prin Anna Merkaba

Salutări la toată lumea, înainte de a începe canalizarea aș vrea să vă mai dau încă o dată interesanta veste că am intrat într-adevăr într-o centură fotonică. Pe data de 22 Septembrie următoarea imagine a fost postată de NASA. 

Imaginea de mai sus arată planul Căii Lactee cu raze x indicate în albastru și raze gama indicate în violet. Citiți mai multe la: http://phys.org/news/2014-09-sky-survey-gamma-ray-sources.html#jCp

În același timp am primit un e-mail de la un frumos Lucrător în Lumină, Luis Nunez, care mi-a scris: ”Din anumite motive, mi-a trecut ieri prin minte gândul să caut și să văd dacă a existat un flux real pe pământ în jurul orei 8.30, ora Europei Centrale. Am găsit un flux de la stația spațială internațională care a fost difuzat pe Ustream și am luat câteva imagini pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi.... Oamenii ar putea să spună că este o coincidență, dar pentru mine a fost un moment frumos...”

Am privit cerul în fiecare zi și deși aparatul meu foto refuză să facă o poză bună, cerul a fost violet în fiecare zi la răsărit și la apus ca urmare a intrării Pământului în Centura Fotonică Violet.

După ce am postat acest lucru pe Facebook am primit un răspuns covârșitor de la atât de mulți care au împărtășit ceea ce au experimentat în acea zi și continuă să experimenteze. Așa că, după cum vedeți, am intrat cu adevărat în acest frumos coridor de lumină și suntem călare pe valul care ne duce spre fericirea pură, asistați de către fenomenalele energii care vin în calea noastră. Tot ceea ce aveți de făcut pentru a le experimenta este să vă deschideți lor.

Vreau să vă reamintesc că planeta noastră DE ABIA a intrat în centura fotonică, ceea ce înseamnă că vom experimenta o creștere în conștiință în etape și NU peste noapte, așa cum mulți dintre voi ar dori. Pentru că, încă o dată, motivul este simplu, corpurile noastre trebuie să se adapteze la noile frecvențe. Este același lucru cu a spune că vreți să pierdeți surplusul de greutate dobândit în decursul anilor peste noapte! Vă înțeleg anticiparea, dar vă rog să fiți răbdători și blânzi cu voi înșivă deoarece este cu adevărat nevoie să le acordați timp corpului și minții voastre să vă ajungă din urmă în ceea pentru ce sufletul vostru avansat este pregătit deja.

Așa că, după ce am împărtășit acest lucru cu voi, aici aveți o canalizare de la preaiubiții noștri Hathori care continuă să fie alături de noi în trezirea noastră deplină. Vă rog să rețineți că aceasta este o canalizare FOARTE LUNGĂ, dar oferă multe perspective asupra a ceea prin ce trecem cu toții și a ceea ce va urma, oferindu-ne o idee despre viitorul nostru individual și colectiv. Bucurați-vă de ea.

Preaiubiți copii ai Luminii și preaiubiți copii ai Iubirii, preaiubiți copii ai Lunii, ai Soarelui și a Stelelor,

Pe măsură ce vă continuați călătoria prin centura fotonică a Sinelor voastre Creatoare. Pe măsură ce vă veți continua călătoria pe Nava Mamei Pământ. Conștiința Sinelor voastre Creatoare va fuziona cu conștiința celor ce sălășluiesc acolo ridicând impulsurile vibratorii ale planetei, ajutând-o din interior și trimițând semnalul de lumină în exterior.

În timp ce energia pe care voi o generați, în totalitate și complet din codicele inimii voastre din structura ADN-ului vostru, trimite un semnal către porțile cosmice, măsurând nivelul de intensitate, măsurând nivelul componentelor structurale ale ADN-ului vostru și ajustează fluxul de energie pentru Pământ la unison, ca răspuns la câmpul generat de voi de proporții energetice.

Pentru că, încă o dată, prin spațiul sacru al inimilor Sinelor voastre Creatoare, voi țeseți un câmp de energie în existență, permițându-i să devină un scut de forță dacă vreți, și un generator de energie și un colector de energii care se revarsă pe planetă la momentul potrivit.

Portalurile care au fost dechise de către voi, portalurile care reduc decalajul dintre realitatea prezentă a sinelor voastre și realitatea cu care vreți să fuzionați, sunt din nou generate de către propriile voastre inimi. Prin urmare, vă repetăm că activarea rețelelor voastre interioare este cel mai important pas pe care îl aveți de făcut înspre unime și unitate.

Numai prin curățarea spațiului inimii voastre, prin activarea ADN-ului propriei voastre inimi și eliberarea de ceea ce nu vă mai aparține, veți fi în măsură să deveniți ceea ce la început ați venit a fi. Veți fi în măsură să vă asumați acele roluri și să-i ajutați pe cei pentru care ați venit să ajutați.

Așa că, permiteți-ne să vă explicăm în limba voastră umană pentru ca să înțelegeți ceea ce se petrece în prezent pe planeta voastră. Mulți dintre voi ați început să simțiți schimbările extraordinare care au loc în propriile voastre realități. Mulți dintre voi încep să vadă că ceea ce v-am promis veți experimenta. Pe măsură ce înaintați prin coridorul fotonic al Creatorului și fuzionați două câmpuri distincte în unul întreg, două câmpuri distincte a două realități distincte, devine din ce în ce mai clară separarea ”binelui” de ”rău” și fuzionarea lor simultană în unitate, fuzionarea acestora într-un întreg pentru a depăși paradigma de odinioară și a intra într-o nouă paradigmă, noua realitate a ființei voastre, noua realitate a înțelegerii și încorporării ambelor polarități într-un întreg inevitabil și infinit.

Pentru că prin încarnarea în vehiculul pe care-l vedeți în fața voastră, prin vehiculul Sinelor voastre Creatoare voi aduceți schimbările necesare în ființa voastră, voi aduceți în manifestare tot ceea ce voi sunteți, permițând acestor energii să lucreze cu codificările din componentele structurale ale codicelor din ADN-ul vostru și să aducă în manifestare noua programare cu care voi ați fost infuzați înainte de a vă încarna pe planeta Pământ. Aducând cu voi înțelepciunea veacurilor, înțelegerea tehnologică a lumii care va să vină, frecvența emoțională a iubirii necondiționate a eternului OM.

Pentru că mulți dintre voi care v-ați trezit nu ați înțeles pe deplin motivul existenței voastre, mulți dintre voi vă mișcați în umbra sinelor voastre ego, pentru mulți dintre voi această fază este pe cale să se încheie și o nouă unitate, o nouă realitate va cuprinde ființa voastră.

Realitatea pe care sunteți pe cale să o cuprindeți, realitatea pe care sunteți pe cale să o țeseți în lumea în care sălășluiți ar trebui să vă scuture în esența ființei voastre. Pentru că tot ceea ce voi ați crezut a fi dificil va începe să vină înspre voi cu ușurință, pentru că tot ceea ce voi nu ați crezut că există vi se va prezenta pe deplin și complet.

Veți începe să vă întâlniți accidental cu cei cu care veți colabora în diverse obiective stabilite de către conștiința voastră mai înaltă, de către Sinele vostru Creator Mai Înalt. Întâlnirea cu persoane absolut ”străine” se vor transforma în evenimente mărinimoase care vă vor schimba viața multora dintre voi. Pentru că într-adevăr a sosit timpul pentru fuzionarea puterilor Sinelor voastre Creatoare, pentru fuzionarea puterilor a ceea ce voi sunteți în scopul de a folosi energiile UNITE în construirea unei noi baze pe planeta Pământ.  

Faza întâi a ajuns la finalizare și a început într-adevăr faza a doua, și ca atare, noi vocații, noi înțelegeri, noi întâlniri, noi realități, noi experiențe se desfășoară cu rapiditate pentru mulți dintre voi, pentru mulți dintre voi care permit ca astfel de sincronicități să intre în psihicul vostru, pentru mulți dintre voi care sunteți pregătiți să vă asumați roluri active în jocul vieții!

Mulți dintre voi se vor simți și se simt și v-ați simțit deconectați de vehiculele voastre, de Sinele voastre adevărate, în timp ce odinioară ați trecut prin vortexul Lunii pline. Mulți s-au lepădat într-adevăr de o mare parte din vechile lor paradigme și au permis energiilor să-i curețe și să-i pregătească pentru ceea ce va urma. Mulți s-au lovit în cele din urmă de înțelegerea structurii propriului lor ADN, mulți au permis și au început să permită pe măsură ce au primit cu bucurie astfel de experiențe în viața lor, mulți au experimentat cu adevărat unitatea, mulți și-au experimentat într-adevăr sinele lor divine, pentru că într-adevăr voi sunteți Dumnezei, pentru că într-adevăr așa este.

În concluzie și prin urmare, vine un moment în care trebuie să luați măsuri, să acționați conform rolurilor voastre, să ascultați cu atenție în timp ce sunteți ghidați în manevrarea întunericului aparent din lumea voastră, pentru că haosul pe care îl experimentați este pur și simplu o recalibrare a energiilor, pentru că cele două lumi ale Sinelor voastre Divine fuzionează într-un întreg complet, într-o completă înțelegere a vieții, într-o completă înțelegere a realității.

Realitatea în care Sinele voastre nu au mai sălășluit înainte, realitatea în care vă veți găsi și vă găsiți, este realitatea care este aici pentru a rămâne, realitatea iubirii, realitatea luminii, realitatea co-creării necondiționate a extazului, bucuriei și sănătății veșnice. Extazul bucuriei și sănătății vehiculului vostru, extazul bucuriei și înțelegerii sufletului vostru. Pentru că voi sunteți cei care au venit să ilumineze calea pentru cei care au venit înaintea voastră, pentru că voi sunteți cei care au venit să lumineze calea Sinelor voastre adevărate, pentru că voi sunteți cei care au venit să lumineze calea pentru cei ce vor veni după voi, pentru că voi sunteți cei care s-au întors și într-adevăr voi sunteți cei care nu au plecat niciodată. Pentru că voi sunteți DUMNEZEI, DMNEZEII Sinelor voastre Creatoare, Dumnezeii a tot ceea ce vedeți în fața voastră. Și ca atare, vă aveți de luat rolurile active în co-crearea a tot ceea ce doriți să manifestați în realitatea voastră.

Moduri peste moduri de a fi vă vor fi revelate în zilele ce vin, o mare parte din informațiile pe care le-ați așteptat cu nerăbdare vor fi aduse în psihicul vostru de către propriile voastre Sine Mai Înalte. O mare parte din aceste informații vă stau la dispoziție pentru a fi preluate, o mare parte din aceste informații se vor manifesta în mod magic în spațiul codurilor din inima voastră.

Pentru că voi sunteți cei care trebuie să meargă adânc în interior și să extragă astfel de informații de la Sinele voastre Mai Înalte, pentru că voi trebuie să înțelegeți pe deplin realitatea voastră prezentă în scopul de a vă înțelege misiunea voastră aici pe Pământ.

Și astfel, vă lăsăm cu acest nou mesaj al înțelegerii, permiteți să strălucească ceea ce voi sunteți, nu vă îndoiți de voi înșivă pentru că voi știți deja tot ceea ce există, permiteți-vă să vă AMINTIȚI ce ați venit aici să fiți, permiteți, și FIȚI, în momentul ACUM al timpului, permiteți și folosiți energiile care se dezlănțuie în lumea voastră pentru a vă ajuta.

Noi Hathorii, strămoșii creației vehiculelor voastre pe care voi le numiți corpuri umane, stăm în fața voastră, din nou în aliniere cu energiile voastre, din nou cu brațele deschise și din nou cu inimile deschise, pregătiți pentru a vă ajuta, pregătiți pentru a vă ghida, pregătiți să fim ghidați de către VOI, stând alături de voi, în timp ce voi plonjați înainte și conduceți umanitatea dincolo de vălul uitării pe drumul magic care-i conduce către adevăratele și magnificele lor Sine.

Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.