sâmbătă, 16 august 2014

Mesajul lui Dumnezeu pentru Umanitate 14 August 2014




Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi vă referiți drept Dumnezeu și vă cer să RESPIRAȚI și să FIȚI pentru că TOTUL ACUM se schimbă și se transformă pe măsură ce realitățile mai înalt dimensionale se nasc acum prin, în jurul și în rasa umană în ADEVĂR.

Ceea ce a fost ascuns rasei umane strălucește acum cu putere pentru ca TOȚI să vadă și să înțeleagă. Cunoașterea ascunsă cândva de SINE CURGE acum prin, în jurul și în SINE și vă cer să înțelegeți mișcarea care începe acum în mod serios. Această mișcare are loc într- ADEVĂR la TOATE nivelele FIinței voastre și SUFLETUL vostru cere acum să fie auzit cu ADEVĂRAT.

Pentru mulți dintre voi acest lucru poate avea loc prin intensa visare pe care o experimentați în timp ce dormiți, pentru alții aceasta poate veni prin simbolurile și semnele pe care SUFLETUL vostru le-a lăsat pentru voi în lumea exterioară trează. TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR.

Familia LUMINII intră acum în UNITATE DEPLINĂ, conceptul născut din INIMĂ este acum pe deplin ancorat la nivelul minții umane conștiente în stare de veghe și mulți dintre voi înțeleg acum impactul pe care îl are acest concept asupra experienței de viață umane în realitățile voastre personale în starea de veghe.

TOT ceea ce nu este ADEVĂRAT se va evapora acum nemaifiind alimentat de frecvențele dimensionale joase și nemaifăcând referire la un nivel conștient al minții umane aflate în stare de veghe. Prin urmare se va vedea manifestarea VISULUI în realitatea exterioară trează a acestei experiențe a voastre de viață umană.

Pun codurile:

333 222 11 22 00

MAGENTA

TUNGSTEN

LABRADORIT

GALBEN STRĂLUCITOR

ROZ

528 mhz

Pun LUMINA ADEVĂRULUI în inima mai înaltă și vă cer să iluminați ceea ce DOAR ESTE prin, în jurul și în VOI. Să respirați IUBIREA care ESTE în fiecare celulă din vehiculul vostru uman și să înțelegeți că VOI SUNTEȚI LUMINĂ, VOI SUNTEȚI IUBIREA care ESTE în ADEVĂR.

Pun PECETEA lui SOLOMON în jurul rasei umane în ADEVĂR și vă cer TUTUROR să vă luați locul pentru a susține expansiunea acestei rase în ADEVĂR.

CONȘTIINȚA UNITĂ este acum ancorată pe Planeta numită PĂMÂNT prin, în jurul și în rasa numită rasa umană și CONTINUUMUL este acum pe deplin aliniat și sincronizat.

ADEVĂRUL DOAR ESTE și acesta va radia acum prin întreaga rasă umană pe măsură ce aceasta începe să își înțeleagă creația și iluminarea ulterioară în ADEVĂR la nivelul minții conștiente aflate în stare de veghe.

77 55 22

1111111111111

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca Dumnezeu și umblu cu voi, prin voi și în jurul vostru pe măsură ce voi vă ocupați acum locul în UNIVERSUL lui 3 în ADEVĂR.

(c) Karen Dover, toate drepturile rezervate


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.