luni, 18 august 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 17 August 2014


Primit prin Marilyn Raffaele

Dragilor, vă salutăm din nou în acest moment de accelerare a energiei Luminii pe Pământ. Multă energie înalt dimensională curge și este primită de către toți cei care sunt receptivi. Mulți încă refuză să recunoască și să accepte darurile spiritului care sunt acum oferite, dar aceasta este binecuvântarea liberului arbitru pentru că nimeni nu trebuie să facă nimic dacă așa alege. Toți cei care sunt deschiși și receptivi experimentează acum energiile de lumină din ce în ce mai intense la nivel fizic, emoțional și mental. Acesta este un moment puternic pentru a fi pe pământ și mulți dintre cei care au dorit să fie aici se dau la o parte din fața celor care pot duce și adăuga mai multă lumină la evoluția omenirii.  

Suntem conștienți de furia și de frustrarea pe care mulți o simt cu privire la situațiile actuale la nivel mondial. Aveți răbdare, dragilor, pentru că fiecare conștientizare cu privire la vreo problemă mondială arată strălucirea Luminii în careva coridor întunecos al celei de-a treia dimensiuni. Multe dintre problemele care ies acum la lumină peste tot în lume nu sunt probleme noi așa cum ar putea părea, dar ele au fost ascunse, negate și astfel perpetuate din generație în generație de către o societate ne-evoluată precum și de către cei care-și dau seama că interesele lor ar fi afectate de schimbare.  

Expunerea aduce o schimbare, pentru că pe măsură ce omenirea devine conștientă de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, ea începe să-și dea seama de necesitatea schimbării. Când suficienți de mulți oameni o vor cere, noi legi care vor reflecta o conștientizare a publicului vor începe să fie adoptate, bazate pe informații fiabile și adevărate oferind în același timp o discreditare protestelor celor care găsesc siguranță în ceea ce este vechi și încheiat.

Practicați vederea evenimentelor mondiale dureroase cu ochi noi și conștienți spiritual ... ca apeluri de trezire pentru o schimbare universală. Recunoașteți aceste lucruri ca fiind manifestări iluzorii a unei conștiințe dense și ne-trezite trei dimensionale.

Există un element care vrea să înceapă războaie și hrănește continuu energia fricii din lume pentru propriile motive egoiste. Fiți conștienți și nu vă lăsați atrași în jocurile lor, pentru că frica este energia care alimentează întunericul la toate nivelele.

În dimensiunea a treia frica este rădăcina tuturor problemelor. Toată îngrijorarea, furia, frustrarea, boala, etc. etc. își are rădăcina în energia fricii. Frica de necunoscut, frica că lucrurile nu vor funcționa în modul în care cineva a fost făcut să creadă că ar trebui să funcționeze, frica de lipsă și limitare, frica de durere, frica de moarte, frica de anumite experiențe de viață, etc. Frica este credința în separare și este linia de jos a fiecărei probleme umane.... servind la crearea și la menținerea tuturor problemelor și dificultăților trei dimensionale.

Când vă surprindeți a fi îngrijorați în legătură cu ceva fie important fie nu, întrebați-vă: ”De ce anume îmi este frică? Ce cred că este ceea ce mă face să mă simt așa?” Fiți foarte sinceri cu voi înșivă, nu-i dați voie ego-ului ca imediat să vă turuie vreun concept pe care lumea vi l-a dat cu privire la acea frică a voastră. Când faceți acest lucru cu sinceritate, această practică va anula orice concepte și credințe ați mai putea avea, permițându-vă să le recunoașteți și apoi să le curățați.

De obicei indivizii nu trebuie să fie conștienți de sursa fricii lor adânc îngropate. (de exemplu frica de o viață de înălțimi, apă, animale, etc.) Dacă această informație este necesară în scopul de a fi curățată, ea vă va fi dată – în vise, printr-un învățător/canal spiritual, sau în orice formă ar putea fi nevoie. Nu căutați în mod intenționat să revizuiți aceste experiențe doar de dragul curiozității pentru că acest lucru poate adăuga energie la ceea ce voi încercați să curățați.   

Munca studentului spiritual este să-și declare intenția în mod verbal sau în tăcere de a curăța toate energiile vechi și încheiate din câmpul său energetic. Cu această intenție va veni orice ajutor sau conștientizare care poate fi necesară. Amintiți-vă întotdeauna că voi sunteți puternice ființe de lumină și cuvintele, gândurile, intențiile voastre servesc pentru a crea.

De obicei, cele mai profunde frici sunt înrădăcinate în experiențele din viețile trecute, dar numai până când un individ se trezește spiritual, unele noi continuă să înflorească ca urmare a învățăturilor și a influenței unei conștiințe lumești universale impersonale care conține toate credințele umane. Amintiți-vă întotdeauna că orice probleme pe care le-ați putea descoperi și care au la bază frica nu sunt niciodată personale, nu sunt niciodată cu adevărat ale voastre, Frica este impusă asupra unei conștiințe ne-trezite de către credințele consensuale ale dualității și separării. Aceste credințe sunt întotdeauna disponibile în conștiința umană pentru a fi acceptate sau nu – alegerea este a voastră. Evoluția este dizolvarea acestor energii false, înlocuindu-le cu adevărul care se manifestă apoi în exterior în forme mai reale și mai înalte.

Adevăratul VOI consistă doar din Conștiința Divină și conține tot ceea ce este încorporat în Conștiința Divină. Când realizați Unitatea voastră cu Conștiința Divină constituiți automat și unitatea voastră cu fiecare Idee Divină precum și cu realitatea spirituală a tot ceea ce este viu. Cu toate acestea, această realizare trebuie să devină starea voastră de conștiință și nu poate fi doar cunoaștere intelectuală. Aceasta este călătoria.

Când vă dați seama că ceva nu este adevărat, de ce vă agățați de acel lucru? Întrebați-vă asta. Prea mulți continuă încă să vadă spiritualitatea ca pe niște idei frumoase limitate la o oră duminica dar nepractice pentru viața de toate zilele. A sosit timpul ca toți cei care sunt serioși în legătură cu evoluția spirituală și cu ascensiunea să-și umble calea și să înceteze cu vorbăria. Cei care-și limitează spiritualitatea la unele servicii de duminică dimineața, vor descoperi că progresul lor spiritual real este foarte mic și rămân prinși în concepte și credințe învechite.

Dacă căutați să intrați în înțelegerea efectivă că voi sunteți toate lucrurile pe care le-ați căutat, atunci trebuie să înțelegeți că  ”sfinții” și ”cei sfinți” din trecut ca și cei din prezent, nu sunt diferiți de voi. Doar că ei știu cine ei sunt, ei și-au amintit. Aceasta este singura diferență. Acum este timpul ca și voi să vă amintiți – trăind din și fiind tot ceea ce sunteți cu adevărat. Fără victimizare, fără păreri de rău pentru starea din viața voastră, fără văicăreli.
Este timpul dragilor, este timpul.

Noi suntem Grupul Arcturian 8/17/14



Traducere Monica Poka  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.