miercuri, 18 iunie 2014

Civilizația Tsoliană despre Transcendență și Spectrul Infraroșu prin Méline Lafont



Prețioșii mei prieteni, aceasta este introducerea unei noi Civilizații a cărei planetă natală este situată în Quadrantul Delta al Omniversului. Omniversul este împărțit în 4 Quadrante distincte numite Alpha, Beta, Delta și Gama. Această civilizație este extrem de evoluată și nu are o formă Humanoidă, deși au avut cândva formă Humanoidă până când au ajuns la Ascensiune prin Transcedență. Ca bază de reședință ei au o planetă pitică verde în Galaxia Emutanion și își fac apariția ca ființe înalte de culoare alb – verzuie într-o formă non-humanoidă.

Această civilizație mi-a fost prezentată de către Arhanghelul Mihail care este protectorul meu și prin el trebuie să treacă totul și orice formă de existență care dorește să comunice cu mine. Am fost asigurată că aceste ființe sunt ființe benevolente. Acest mesaj și abilitatea de a comunica cu această civilizație este pentru mine un indicator concret al expansiunii conștiinței de masă într-o conștiință mai Universală. Acest tip de comunicații sunt posibile numai prin intermediul acestei Conștiințe Universale.

~ Mesaj prin Méline în 6 Februarie, 2014 ~

Salutări, noi suntem Civilizația Tsoliană din Quadrantul Delta al acestui Omnivers. Vă aducem un mesaj de pace, adevăr și Lumină în timp ce ne împărtășim Iubirea și compasiunea cu voi toți. Este porunca noastră să vă vorbim într-un fel senin și pașnic pentru că nu vă dorim răul, numai Iubire și pace.

Noi suntem păstrătorii adevărului și păcii în civilizația noastră și în Universul nostru, deoarece noi avem rolul de Prezențe Galactice ale Înaltului Consiliu Galactic. Noi suntem o civilizație din Ordinul Galactic din Quadrantul Delta și comunicăm acum cu voi toți prin metode de transmisie telepatică.

Motivul nostru de a comunica cu voi toți este să ajungem la o înțelegere și o conexiune cu Civilizația Umană, pentru că noi nu avem o formă humanoidă. Universul și Galaxia noastră și-au arătat demult disponibilitatea pentru o comunicare cu Universul vostru din Quadrantul Alpha, iar acum că conștiința voastră a crescut până la nivel de conștiință Christică și chiar până la nivel de conștiință Galactică și Cuantică, dorința noastră de comunicare poate fi împlinită.    

Suntem aici pentru a vă aduce sprijin și confirmarea existenței a mai multă conștiință în întregul Omnivers, care trece mult dincolo de marginile propriului vostru Quadrant Alpha și Univers. Noi suntem o vibrație și o formă a înaltei lumini Alb Verde și suntem servitori ai lui Dumnezeu, așa cum și voi sunteți, dar într-o formă mai puțin densă. Dorința noastră este să păstrăm echilibrul și pacea în orice moment, în toate Universurile și acesta este motivul pentru care ni se permite și ni se dă voie să pășim în Universul vostru pentru a ajuta în această dematerializare și Ascensiune.

Venim de la o distanță de mulți ani Lumină și așa am ajuns în sincronizare Divină chiar când Ascensiunea Globală este imediat după colț pentru populația globală, iar pentru mulți dintre voi ea este deja aici, în inimile voastre. Noi aducem cu noi ”fuzionarea conștiinței” noastre și asistența noastră prin noile noastre conexiuni cu voi toți. Noi aducem în acest moment creșterea în conștiință pentru toată Umanitatea planetară și întreaga sa existență.

Deoarece noi suntem păstrătorii păcii și serenității, adevărului și echilibrului veniți dintr-o înaltă inteligență și sistem al Luminii, vă aducem magia fazei voastre de ascensiune. Și anume: Transcendența! Transcedența este politica și specialitatea noastră deoarece noi suntem conștiință pură în întruparea unei forme non humanoide, care este conștiință pură într-un corp de lumină.

Această fază a fost activată de către voi și pentru voi toți și ne-am dori pentru voi să realizați acest lucru în Acum. Cu cât mai mult conștiința voastră fuzionează într-o conțtiință colectivă a speciei, cu atât mai mult Universul vostru din Quadrantul Alpha fuzionează într-un singur grup de colective și o conștiință. Astfel încât cele 4 Quadrante ale Cosmosului pot începe să fuzioneze în Unime din nou, înapoi în punctul din care noi și  toată existența a pornit de prima dată.

Noi suntem aici pentru a vă servi cu spectrul infraroșu pentru ca voi să puteți și să deveniți ”văzători” ai tuturor celorlaltor civilizații. Noi canalizăm activarea acestui aspect infraroșu pentru ca voi să aveți întâlniri mai palpabile cu unii Galactici și asta pentru cei care sunt pregătiți și suficient de echilibrați pentru a păstra legătura manifestată în propria lor realitate.

Acest lucru poate solicita multă re-structurare a creierului, actualizări și re-structurări ale ADN-ului, care, în sine, toate sunt mișcări de comutare și schimbări pe o bază celulară și de conținut. În sens fizic acestea nu vă vor durea sau nu va fi ceva care să aibă acest efect, dar va fi necesară multă schimbare și adaptare pentru ca  corpul vostru să se ajusteze. Și asta în scopul de a ține pasul cu frecvențele remodulărilor și schimbărilor astfel încât ADN-ul și spectrul infraroșu să poată funcționa corect din nou pentru a vă aduce contactul vizual cu alte civilizații.

Unii pot adresa și activa aceste spectre ei singuri prin acorduri și activări telepatice având în vedere că transmisiile telepatice sunt activările efective ale acestor spectre infraroșii. Cu cât mai acordați sunteți cu Sinele vostru prin intermediul inimii, cu atât mai mult abilitățile telepatice vor apărea și se vor activa. Comunicările telepatice aduc un val de energii în sistemul vostru corporal, ceea ce, în sine, va trezi și mai mult energia kundalini în corp și în chakre.

Din acel moment ADN-ul începe să funcționeze ca un program de remodulare care începe să se activeze și să se amestece cu energiile care vin și în acest fel unele componente și spectre sunt activate. Comunicarea telepatică este în totalitate legată de încrederea interioară și de convingerea că voi vorbiți cu Dumnezeu și cu toată existența pentru că acestea sunt pur și simplu o reflexie a voastră. 

Prin urmare, voi întotdeauna vă ”canalizați” pe voi, dar în diferite aspecte, creații și expresii și prin diferite perspective. Și noi, cei din Ordinul Galactic, folosim o astfel de comunicare telepatică, așa cum comunicăm cu întregul Univers, în națiunea noastră și mult dincolo de ea. Noi întotdeauna apărem acolo unde sunt necesare negocieri, să aducem pace și echilibru în situații. Ei bine, acum venim pentru voi ca să o ajutăm pe Gaia și colectivul civilizației voastre în procesul de transcendere deoarece acesta cere mult echilibru și pace interioară precum și exterioară.

Această comunicare cu voi toți a devenit acum posibilă pentru voi toți datorită creșterii în înțelegere, în conștientizare și în conștiință. Unii dintre voi s-ar putea să nu fie încă conștienți de această posibilitate, sau să acceseze conștiința noastră, dar noi vă spunem că totul își are propria sincronizare Divină și sincronizarea Divină a planetei voastre Gaia și a colectivului vostru Uman este în Acum, pregătită pentru a comuta în treapta transcendenței.

Simțim multă recunoștință pentru conștientizarea de a putea comunica cu noi în Acum, și vă mulțumim pentru ceea ce ne permiteți în acest moment de mare transcendență și schimbare. Momentul este Acum!

Tsolienii


http://pleiadedolphininfos.blogspot.comlink catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.