sâmbătă, 3 mai 2014

A fi învățător în Noua Eră



Mesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

EU SUNT Jeshua,

Am fost purtătorul conștiinței Chistice timp de două mii de ani, iar acum voi sunteți cei care purtați acea torță. Este o torță a luminii care aduce schimbarea în această lume, o lume care are nevoie de schimbare în acest moment. Voi trăiți într-o perioadă de criză. Este o criză financiară, o criză economică care se desfășoară chiar acum, dar mai există și o altă criză pe planetă, o criză a mediului înconjurător. Voi trăiți în mijlocul acestor crize, care sunt  însă și oportunități pentru schimbare. Întotdeauna când lucrurile se schimbă în mod fundamental, multe lucruri vechi trebuie să dispară în mod drastic și fundamental.

Voi cei care vă simțiți atrași de mesajele mele sunteți cei care vor deschide calea pentru alții. Da, v-ați născut  în aceste timpuri cu un scop, ați vrut să faceți o schimbare, să fiți schimbarea de care omenirea are nevoie. Voi sunteți învățătorii Noii Ere. Pentru voi am adus acest mesaj de speranță și încurajare. Vreau să vă încurajez să vă asumați rolul învățătorilor care sunteți. Ați petrecut multe vieți pe Pământ pregătindu-vă pentru acest timp, de acum planeta și umanitatea sunt pregătite pentru transformare, o evoluție către conștiința bazată pe inimă care recunoaște unitatea a tot ce trăiește și respiră pe Pământ. Ați fost purtătorii acestui sentiment de unitate timp de secole, ați mai fost și înainte lucrători în lumină pe Pământ  iar acum timpul este de partea voastră. Priviți în urmă la ceea ce, la suprafață, par a fi vești negative și rele. Priviți-le  pentru ultima dată. Aceasta este o mare oportunitate pentru schimbare.

Umanității i se cere să coboare adânc în interiorul ei și să înfrunte  emoțiile negative și fricile care ies la suprafață pe timp de criză.  Acum, mai mult ca niciodată, umanitatea are nevoie de vindecare și este pregătită să primească vindecarea. Voi sunteți cei care deschideți calea. Voi sunteți învățătorii Noii Ere și vă cer să nu fiți timizi față de voi înșivă. Datorită tuturor experiențelor pe care le-ați avut înainte pe Pământ ați devenit timizi și retrași cu privire la ceea ce sunteți, cu privire la lumina pe care o purtați în voi. Există pasiune în inima și în sufletul vostru. Tânjiți să vă străluciți lumina care sunteți, dar vă și ascundeți de propria voastră putere, din cauza amintirilor vechi pe care le purtați în voi, amintirea de a fi respinși pentru acest lucru, și chiar de a fi persecutați și omorâți pentru asta. Vă pot vedea fricile și nesiguranța, dar sunteți mai mari și mai puternici dacă aveți încredere în voi. Ați străbătut un drum lung. De multe ori ați vizitat Pământul și ați câștigat experiență.  Acum sunteți suflete mature și bătrâne și vreți să împărtășiți înțelepciunea din inima voastră. Vreau să priviți în interiorul vostru și să simțiți pasiunea cu care v-ați născut, pasiunea de a face o diferență. Vă cer să nu vă mai ascundeți. 

Cum să-i învățați pe ceilalți? Ce este această învățătură de care vă vorbesc? Nu este vorba despre a preda altora tot felul de teorii și cunoștințe luate de prin cărți, nu este vorba despre a predica sau a spune oamenilor ce să facă. Este vorba despre o vibrație pe care o aduceți în lume, o vibrație a compasiunii și a păcii interioare. Și atunci când vă accesați propriile voastre părți întunecate, emoțiile de teamă, de mânie, de neîncredere și le luminați cu lumina voastră, atunci vibrația voastră crește și atunci voi aduceți o lumină nouă în această lume. Va fi vizibilă în ochii voștri, în felul în care vorbiți sau îi ascultați pe ceilalți. Nu o ascundeți, fiți atât de deschiși pe cât puteți pentru că sunteți minunați. Atunci când aduceți această vibrație în lume oamenii vor fi simți o atracție către voi. Și nu pentru că ați cunoaște adevărul, sau pentru că ați ști ce se va întâmpla cu ei, ci din cauză că în jurul vostru există un spațiu de siguranță și de prietenie. În preajma voastră ei se simt acceptați. Acestea sunt învățăturile Noii Ere: să-i acceptați pe ceilalți în totalitate, atât cu părțile lor luminoase cât și cu cele întunecate, văzând frumusețea lor interioară, pasiunea și inocența lor și să-i încurajați să se vadă ei înșiși astfel. 

A fi învățător în Noua Eră este diferit față de ceea ce poate v-ați fi așteptat. Presupune găsirea păcii interioare profunde și a nu te lăsa copleșit de negativitatea care este în jurul tău. Într-un anumit sens, înseamnă să te eliberezi de lume, a nu fi al ei, dar pe de altă parte, a fi deschis tuturor, și a-i lăsa să guste vibrația pe care o radiezi către lume. A fi în lume dar a nu fi al ei. 

Cum  va arăta învățătura voastră, ce formă va lua, va fi diferită pentru fiecare dintre voi. Fiecare dintre voi are o anumită pasiune, talent sau dorință de a face ceva anume. Energia voastră, lumina voastră, poate lua multe forme și pentru mine forma specifică pe care o ia este mai puțin importantă. Ceea ce aș dori să conștientizați azi este că voi sunteți învățătorii, că ați parcurs un drum lung. Vă încurajez mai ales în aceste timpuri să nu vă mai ascundeți, să vă împărtășiți înțelepciunea cu ceilalți și să vă readuceți pasiunea la viață. Asta înseamnă a aduce  o nouă energie în această lume.     

Confruntarea cu o înaltă sensibilitate

Voi toți ați devenit foarte sensibili. Inimile voastre au fost deschise. În multe feluri, în această eră  energia feminină s-a re-născut prin voi, deoarece voi sunteți  primii care s-au deschis conștiinței bazate pe inimă, recunoscând unitatea întregii vieți. Voi v-ați deschis inima, și ca efect secundar, v-ați încărcat cu emoțiile și cu sentimentele negative ale celor din jurul vostru, precum și cu sentimentele care erau pur și simplu prezente în atmosfera din jurul  pământului. Această sensibilitate uneori poate fi o povară. Uneori absorbiți atât de multă negativitate, încât vă simțiți dărâmați și deprimați, și nici măcar nu vă dați seama din ce cauză.

Deschiderea inimii, dezvoltarea  laturii feminine, receptivitatea și deschiderea la energiile din jurul vostru, este o parte a dezvoltării prin care voi treceți. Dar este foarte important pentru voi să vă îmbrățișati și energia voastră masculină, nu în sensul tradițional, ci într-un mod nou și mai înalt. În trecut istoria voastră a fost dominată de o energie masculină agresivă.  Această energie viza să obțină puterea și să manipuleze realitatea. În general, aveți o asociere proastă cu energia masculină; credeți că este opresivă, agresivă și egoistă. Aveți nevoie de o nouă definiție pentru energia masculină. Aveți nevoie de energia masculină pentru a vă echilibra partea  feminină sensibilă. Energia masculină, în forma sa cea mai înaltă, are rolul de a vă focaliza, de a vă stabili limitele și de a vă face să deveniți foarte hotărâți în ceea ce doriți sau nu doriți să lasați să intre în câmpul vostru energetic. O energie masculină înaltă nu vă va lăsa să fiți complet absorbiți de energia negativă din jurul vostru. Vă va ajuta să vă stabiliți limitele din jurul vostru. Într-un fel, această înaltă formă de energie masculină este asemeni unui cavaler care stă de pază la poarta câmpului vostru energetic, alegând ceea ce vă hrănește și vă întreține, și ce nu. Aveți nevoie de energia voastră masculină pentru a suține și a hrăni partea voastră feminină sensibilă.  Așa că vă rog să reconsiderați energia masculină, și să-i găsiți în interiorul vostru o nouă definire, un nou sentiment legat de ea. Vi-o puteți imagina ca pe un cavaler sau un războinic pașnic, care vă ajută să distingeți ce este bine pentru voi sau să vă retrageți dacă simțiți că anumite medii sau persoane nu servesc scopurilor voastre cele mai înalte. 

A fi lucrător în lumină și învățător înseamnă, pe de o parte, să fii în lume și să fii dispus și deschis să-ți propagi vibrația atunci când oamenii ți-o cer. Dar pe de altă parte, mai înseamnă că voi știți când să vă retrageți și când să spuneți nu, și când să aveți grijă de voi, ceea ce este adesea necesar  în aceste vremuri când energia poate fi foarte grea și foarte dificilă.

Onorați-vă și creați-vă un spațiu pentru voi înșivă în fiecare zi pentru a reveni în voi, pentru a simți cine sunteți. Crearea unui spațiu pentru voi înșivă poate fi luată ad litteram, găsiți-vă un spațiu fizic, în casa voastră, sau în natură, unde să vă puteți simți în largul vostru, unde să puteți fi în totalitate cu voi înșivă. Într-un astfel de spațiu de relaxare, puteți să vă accesați spațiul interior, și asta este ceea ce contează de fapt. În interiorul vostru, există un spațiu care este de fapt un fel de conștiință. Este ființa voastră, esența celui ce sunteți și care nu poate fi exprimată în cuvinte. Puteți simți această conștiință mai ales în momentele de liniște și când sunteți singuri, nu sunteți bombardați de lucrurile exterioare care au loc, zgomote, situații sau alte lucruri care să vă distragă. Găsirea acestei liniști interioare zilnic este foarte importantă pentru a rămâne conștienți de cine sunteți, un învățător și un aducător al luminii în această realitate. Deci, eu vă rog să găsiți echilibrul între a fi cu voi înșivă și a fi în lume, și să simțiți ce ritm vi se potrivește. Folosiți energia masculină pentru a distinge și a determina ce este bine pentru voi. 

Redefinirea energiei masculine 

Pentru lucrătorii în lumină acum este timpul să-și echilibreze energiile masculine și feminine din interior. Într-un fel, voi vă temeți de propia voastră putere. Au fost timpuri, timpuri foarte vechi, în care voi înșivă v-ați folosit puterea într-un mod pe care l-ați regretat mai târziu. Acestea au fost vremurile de dinainte de Christos, înainte ca eu să fi venit pe pământ, în vremea Atlantidei și chiar mai înainte de ea. Mai aveți amintiri din acele vremuri, și nu mai vreți ca vreodată să abuzați de puterile voastre. Dar într-un fel reacția voastră este exagerată. Acum doriți atât de mult să vă respingeți puterea încât adeseori nu sunteți capabili să vă susțineți pe voi înșivă, să vă fie clar cine sunteți și ce doriți sau nu doriți. Acest lucru este regretabil, deoarece puteți deveni epuizați și deprimați de ceea ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că refuzați să vă asumați puterea, dar nu în sensul de a-i conduce pe alții, ci în sensul de a vă conecta la pasiunea voastră naturală, la instinctele voastre naturale, la cunoașterea voastră. A devenit dificilă găsirea unei definiții pozitive a energiei masculine, dar vă încurajez să găsiți una, și să o îmbrățișați, deoarece prin re-nașterea energiei masculine vă veți găsi din nou adevărata putere.

Energia feminină vă conectează cu sufletul vostru. Energia feminină este receptivă prin intermediul sentimentelor, prin care sufletul vă vorbește. Dar pentru a aduce cunoașterea interioară a femininului în lume, pentru a vă manifesta în lume pasiunea sufletului vostru, voi trebuie să știți cum să vă protejați energia feminină, să știți cum să vă distanțați atunci când e nevoie, cum să rămâneți centrați și calmi în mijlocul energiilor care nu rezonează cu voi. Pentru a fi învățătorul și pionierul care cu adevărat vă doriți să fiți, voi trebuie să vă îmbrățișati atât aspectul vostru feminin cât și cel masculin.         

Faceți-vă curaj. Lucrurile se schimbă și nu sunteți singuri. Mulți oameni din întreaga lume trec prin același proces prin care treceți și voi. Există multe tipuri de lucrători în lumină care trăiesc acum, și dacă vă conectați cu ei din inimă, puteți simți că ei sunt frații și surorile voastre. Distanța, timpul și spațiul nu contează, nici naționalitatea sau rasa. Simțiți câmpul conștiinței Christice care acum se apropie tot mai mult de Pământ. Chiar dacă el nu este vizibil prin ceea ce citiți în ziare sau auziți la televizor, acest câmp este aici. O conștiință nouă se trezește. 

Eu vă chem. Sunt parte a acestui imens câmp de conștiință la fel de mult ca și voi. Suntem una în acest câmp. Noi suntem egali, și eu vă chem acasă. Vă puteți simți acasă pe Pământ chiar acum dacă vă aduceți aminte cine sunteți, dacă vă puteți simți cu adevărat divinitatea și lumina angelică care curge prin voi. 

Vă iubesc.
Acceptați energia mea.
Vă mulțumesc că ați primit-o.     

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.