luni, 10 martie 2014

Împământarea voastră prin bucurie și creativitate



Mesaj de la Pământ prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt vocea pământului. salut pe toţi cu bucurie. Îmi creşte inima când vă văd aici şi simt deschiderea voastră faţă de mine. De mult timp aştept să mă conectez cu voi. Noi suntem meniţi să ne dezvoltăm împreună şi împreună să parcurgem drumul spre o lume nouă, diferită.

dori să ne întoarcem la originea reală a cooperării şi conexiunii noastre mutuale. Eu sunt o creatură vie. Sunt o fiinţă conştientă care v-a primit aici pe planetă în timpuri foarte vechi. Am fost receptivă la sosirea voastră aici pe pământ şi am vrut să învăţ şi să cresc datorită prezenţei voastre. Voi nu sunteţi de pe pământ, voi veniţi din stele. Voi purtaţi o lumină în voi care este nouă şi care inspiră pământul şi toate tărâmurile naturii de aici. Lăsaţi-mă săexplic.

Ca  planetă, am absorbit lumina din exterior. Lumina soareluiîncălzeşte şi mă ajută să aduc mai departe viaţa pe planetă. Sunt inspirată de marea forţă a soarelui şi am nevoie de ea pentru a crea şi a susţine viaţa fizică la suprafaţa mea. Soarele este o stea. Voi sunteţi reprezentanţi ai soarelui. Voi purtaţi lumina stelelor în sufletul vostru şi aduceţi această lumină pe pământ pentru că v-aţi născut aici.

Care a fost scopul ca această lumină să coboare pe pământ? Care a fost intenţia din spatele venirii voastre? Voi sunteţi aici pentru a aduce lumina conştiinţei atât mie cât şi tuturor tărâmurilor naturii. Voi sunteţi aici pentru a ne trezi la viaţa interioară. Întrucât soarele fizic mă ajută să creez şisusţin viaţa fizică pe pământ, lumina voastră stelară mă ajută să evoluez la nivel interior, să cresc în conştiinţă.

Pentru a vă oferi o ilustrare simplă a acestui principiu, cred că este ceea ce se întâmplă atunci când ţineţi în mână o floare şi vă uitaţi la ea cu uimire şi admiraţie. Vedeţi splendida frumuseţe a florii; simţiţi puritatea ei, îi admiraţi culorile şi vă bucuraţi de parfumul ei. Floarea în sine nu este conştientă de frumuseţea sa, floarea este pur şi simplu ea însăşi. Dar din cauza admiraţiei voastre, a prezenţei voastre, a conştiinţei voastre care învăluie floarea, ceva se trezeşte în interiorul acesteia. Ea va începe să se experimenteze ca ceva frumos şi valoros. Ea se bucură de atenţia voastră şi o scânteie de lumină a sufletului se trezeşte în ea.

Veţi vedea acele plante şi flori cărora le acordaţi o atenţie conştientă, pur şi simplu prin a vă bucura de ele şi prin a le îngriji, vor creşte mai bogate, cu o forţă de viaţă mai mare şi îşi dezvoltă rădăcini mai puternice în pământ. Voi sunteţi creatori. Prin gândurile, intenţiile şi conştiinţa voastră de sine sunteţi în stare să adăugaţi forţă de viaţă şi putere creatoare  naturii care trăieşte pe pământ. Acest lucru este exact ceea ce natura vrea să primească de la voi. Toate tărâmurile naturii încearcă să-şi crească conştiinţa de sine, pentru a ajunge la stele, a se conecta la ele şi a absorbi lumina stelară în ele.

Gândiţi-vă la animalele pe care le ţineţi în şi în jurul caselor voastre, animalele de companie. Atât de mulţi dintre voi aveţi o legătură specială cu ele. Ori de câte ori intraţi într-o relaţie apropiată cu un animal, veţi primi dragostea şi loialitatea lui necondiţionată. Animalul primeşte, de asemenea, ceva înapoi de la voi. Animalul este atins de prezenţa voastră umană, precum şi de un anumit tip de conştiinţă care aparţine oamenilor. Prezenţa voastră aprinde o scânteie de conştiinţă în fiinţa lor şi îi ajută să se dezvolte în evoluţia lor spre o mai mare conştiinţă de sine.

Totul în univers este în creştere şi în evoluţie către conştiinţa de sine. Conştiinţa de sine aduce mai aproape de conştientizarea unului, de propria divinitate a unului, de indestructibila lumină şi putere creatoare a unului. În univers totul creşte treptat spre acea stare de conştiinţă în care se realizează: Eu sunt parte a lui Dumnezeu. Eu însumi/însămi sunt Creator. Celebrarea capacităţii voastre creatoare divine şi mânuirea ei cu responsabilitate este scopul creării.

Voi sunteţi creatori şi, voi ca suflete, aţi venit pe pământ să învăţaţi cum să lucraţi cu puterile voastre creative într-un mod conştient şi responsabil. Ca creatori, voi aţi fost meniţi să contribuiţi la evolutia mea şi să inspiraţi tărâmurile naturii, care la rândul lor să vă ofere mai multe servicii şi binecuvântări pe plan material şi eteric. Când vă uitaţi la starea actuală a planetei, este greu să vă închipuiţi odată intenţia iniţială a fost a unei cooperări reciproce între voi şi planetă.

Lucrurile nu s-au petrecut conform planului şi mulţi ar spunelucrurile au mers prost. În acest moment însă, vă rog să vă amintiţi entuziasmul iniţial cu care v-aţi lansat în aventura noastră comună. Intenţia voastră iubitoare este încă vie în inima voastră, chiar dacă observaţi peste tot în jurul vostru că umanitatea şi-a folosit neînţelept puterile ei creatoare şi a adus prejudicii pământului din cauza asta. Omenirea a deviat cursul, a făcut un ocol, cum s-ar spune.

Iniţial, aţi venit pe pământ dintr-o mare sursă de Lumină, ca îngeri-copii. Aţi fost nevinovaţi şi puri, dar pe măsură ce călătoria voastră a progresat, aţi fost duşi în rătăcire. Omenirea a ajuns la un punct în care aceasta a refuzat să coopereze cu forţele naturii, plasându-se mai degrabă în opoziţie cu natura. Omenirea şi-a pierdut apoi conectarea şi rădăcinile în această mare unitate. Din frică, oamenii au căutat să câştige putere asupra altora şi asupra naturii, în scopul de a-şi asigura un loc pentru ei pe pământ. Am putea spune că a avut loc o cădere din Paradis. Deşi aţi avut iniţial intenţia de a servi viaţa pe pământ, de a o cultiva şi inspira cu puterile voastre creative, aţi ajuns acum să experimentaţi contrariul. În prezent, vedeţi ce se întâmplă atunci când natura nu mai este recunoscută ca un partener de viaţă în creaţie.

Lipsa de respect a umanităţii pentru natură şi planetă îi întristează profund pe mulţi dintre cei care citesc acest mesaj. Există tristeţe şi în mine pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Tărâmurile naturii, atât animal, vegetal cât şi mineral, au absorbit o parte din întunericul şi negativitatea răspândită de omenire. Ele au experimentat, în felul lor, un sentiment de abandon, o fisură în sentimentul atotpătrunzător de unitate care a fost odinioară.

Ca până acum, în inima mea, există o iubire statornică şi compasiune pentru voi toţi, şi vă cer să simţi, de asemenea, compasiune pentru voi şi întreaga omenire. Sunteţi implicaţi într-un mare proces de învăţare. În orice astfel de proces este inevitabil să se facă greşeli. Ele sunt parte a creşterii şi învăţării care vă conduc pe căi ocolitoare şi fundături.

În aceste timpuri, conştiinţa colectivă a omenirii se schimbă. Există tot mai mulţi oameni în zilele noastre, care poartă în inima lor amintirea angajamentului original dintre om şi natură. Ei au o tăcută conştientizare despre adevărata şi binecuvântata relaţie în care oamenii au fost meniţi să intre cu mine, planeta lor de origine. Simţiţi din nou, cât de profund sunteţi conectaţi cu fiinţa mea.

Vă iubesc aşa de mult. Sunteţi îngerii mei de lumină, şi credinţa mea în voi încă nu s-a ofilit. Vă rog să mă recunoaşteţi şi să permiteţi energiei mele să curgă din nou prin voi. Sunt partenerul vostru de viaţă care merge chiar alături de voi pe calea încarnării voastre pe pământ. Prin conectarea voastră mai profundă cu mine, prin împământarea voastră mai puternică, voi aduceţi lumina voastră stelară adânc în tărâmul material. Lăsaţi-o să strălucească şiradieze şi ea va aduce pe pământ schimbările atât de necesare acum. Prin conectarea voastră cu mine din inimă, adevăratul vostru sine va ieşi la iveală. Fiecare fiinţă umană are o contribuţie unică de adus în această mare aventură. Darul vostru unic mă inspiră, adaugă naturii forţă de viaţă şi inspiră şi alte persoane de asemenea.

Ce este împământarea ?

Aş dori să vă spun mai multe despre semnificaţia împământării. Ce înseamnă să fii conectat  cu pământul, să fii împământat ? Să fii împământat înseamnă: să fii prezent în corpul tău, fiind capabil să-ţi simţi corpul din interior spre exterior, simţind fluxul vieţii în fiecare parte, din cap până în vârful degetelor de la picioare. Verificaţi pentru voi dacă puteţi experimenta acest flux. Puteţi să vă simţiţi pur şi simplu vârful degetelor de la picioare în acest moment? Degetele de la picioare? Puteţi să simţiţi viaţa in interiorul lor?

A fi împământat înseamnă să-ţi ancorezi lumina ta stelară, lumina sufletului tău, adânc în materie. Partea din lumea materială cea mai apropiată de voi este corpul vostru. Celulele şi moleculele corpului vostru sunt deschise pentru a primi lumina voastră, sufletul vostru. Voi sunteţi soarele pentru propriul vostru corp. Conştiinţa voastră face ca corpul vostru să fie viu şi-l înzestrează cu putere de vindecare, forţă de viaţă şi vitalitate. Ancorarea sufletului în corpul vostru vă dă puterea de a vă îndeplini adevăratele voastre dorinţe în viaţă. Fiţi conştienţi de puterea voastră creatoare. Cu cât mai mult o ancoraţi în corpul vostru, cu atât mai mult sunteţi cu adevărat întrupaţi pe pământ şi creaţi în viaţa voastră schimbările pe care le doriţi de mult timp.

Atunci când sunteţi împământaţi, vă simţiţi clari şi liniştiţi. Sunteţi deschişi la inspiraţia sufletului vostru şi, în acelaşi timp, sunteţi conectaţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru în viaţa de zi cu zi. A fi puntea de legătură între cosmos şi pământ, simţind acea legătură, este ceea ce înseamnă să fii împământat.

Mulţi dintre voi îşi poartă lumina sufletului lor în jumătatea superioară a corpului, în jurul inimii şi a capului. Veţi descoperi că este dificil să o lăsaţi să coboare cu adevărat în partea de jos a corpului,în abdomen, gambe şi picioare. Un motiv pentru care acest lucru este greu pentru voi este frica de măreţia voastră. Vă este frică să fiţi îngerul radiant şi stelar care sunteţi şi pentru a face o diferenţă în lume. Această teamă este veche şi rădăcinile ei sunt mai adânci decât din această viaţă. În trecut, v-aţi încarnat pe pământ de multe ori şi de multe ori v-aţi simţit nedoriţi. Sunteţi cu toţii în procesul de vindecare a acestei vechi dureri.

Am să vă sugerez două modalităţi de împământare şi de a avea sentimentul că sunteţi într-adevăr bineveniţi pe pământ, în măreţia voastră, puterea voastră de creaţie şi divinitatea voastră.

Împământaţi-vă prin bucurie

Primul mod este prin bucurie. Voi nu sunteţi obişnuiţi să vă bucuraţi cu adevărat. Să vă bucuraţi de ce? De tot ceea ce puteţi experimenta pe pământ. Corpul vostru vă oferă multe posibilităţi pentru a vă bucura, dar multe dintre acestea au fost considerate păcătoase sau inferioare în cultura voastră. Să vă bucuraţi de mişcările corpului, de mângâierea soarelui pe pielea voastră, de a mânca şi a bea, de atingerea caldă a altuia. Să fiți capabili să vă bucuraţi de acest lucru presupune să fiți capabili să primiţi cu adevărat. De ce este acest lucru dificil pentru voi?

Multi dintre voi simţiţi este ceva în neregulă cu voi, că nu sunteţi bine chiar aşa cum sunteţi. Voi credeţi că trebuie să dobândiţi şi să lucraţi din greu pentru a primi recunoaştere şi preţuire. Aceasta este o idee stupidă, văzută din punctul de vedere al naturii. Aţi văzut vreodată un animal sălbatic lucrând din greu pentru a obţine recunoaştere? Ei bine nu, animalul pur şi simplu este şi are dreptul de a fi de la sine, nu ca ceva ce trebuie să merite. Animalul este capabil să se bucure fără rezerve de soare, hrană, o baie bună, de anotimpurile şi ritmurile naturale ale vieţii.

Sunteţi cu toţii invitaţi primiţi şi să vă experimentaţi ca fiinţe divine, capabile să primească pentru simplul fapt că sunt ceea ce sunt. Sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de lucrurile simple pe care viaţa într-un corp are să vi le ofere. Primirea pare a fi uşoară, dar nu este. Este nevoie de un nivel profund de iubire de sine, o recunoaştere şi apreciere profundă a cine sunteţi. Îndrăzniţi să ajungeţi la acel nivel de iubire de sine. Alegeţi un moment în fiecare zi, în care să vă întrebaţi ce puteţi face pentru voi acum, ceva care într-adevăr să vă facă plăcere şi să vă împlinească. Ce simţiţi cu adevărat că vreţi să aveţi sau să faceţi? Atunci faceţi-o. Faceţi-o pentru voi, pentru a vă onora pe voi înşivă şi pentru că sunteţi aici pe pământ pentru a vă bucura.

Când vă bucuraţi cu adevărat,  de orice ar fi, fără a simţi vinovăţie sau ruşine, atunci sunteţi împământaţi. Sunteţi complet prezenţi în momentul acum şi totul este bine. Nu există gânduri legate de trecut sau viitor. Bucuria este a fi în prezent, pe deplin împământaţi.

Împământaţi-vă prin creativitate

Există un al doilea mod de a deveni mai ferm conectaţi la pământ, mai împământaţi. Şi anume, prin creativitate. Este ceea pentru ce aţi fost făcuţi. Fiecare om are o dorinţă naturală de a se exprima, de a se manifesta în lume. Acest lucru nu are nimic de-a face cu dobândirea faimei sau succesului în societate. Mai degrabă, aceasta are de a face cu găsirea unui mod de a vă exprima care să vă ofere o reală satisfacţie. Poate creşterea unei familii împlineşte profund, sau conducerea unei companiivă inspire. Poate, într-un fel, îngrijirea animalelor este dorinţa inimii voastre, sau poate fi un tip de exprimare artistică, pe care să o simţiţi naturală pentru voi. Fiecare suflet tânjeşte să se exprime într-un fel. În momentul în care răspundeţi acestei dorinţe, vă simţiţi împliniţi. În momentul în care permiteţi creativităţii interioare naturale să se desfăşoare, veţi simţi "da, acesta sunt eu, acesta este modul în care energia mea vrea să curgă".

În acel moment, sufletul vostru se conectează la inima pământului, inima acestei realităţi. Este important să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat în viaţa voastră şi să faceţi loc fluxului creator din interiorul vostru. Este ceea ce se întâmplă când esenţa voastră divină atinge pământul şi dobândeşte formă materială.

Acum, aş dori să imprim în voi ideea ar trebui să fiţi într-adevăr mai respectuoşi cu voi înşivă. Mulţi dintre voisuprimaţi impulsul de a face ceea ce vă doreşte inima. Atât de des vă gândiţi la "modul în care ar trebui să vă comportaţi", la ceea ce se aşteaptă de la voi, la sarcinile şi responsabilităţile voastre. În acest fel nu veţi găsi cheia pentru a vă putea desfăşura puterea voastră creatoare. Puterea voastră creatoarevorbeşte din pântece, din fondul vostru. Nu este interesată de regulile limitatoare şi de obligaţiile pe care voi le-aţi internalizat. Eliberaţi-vă de asta! Simţiţi izvorul de foc şi pasiune care izvorăşte din pântecele vostru, şi lăsaţi-l să curgă liber. Scântei de lumină îşi vor găsi drumul din pântece, către inima voastră, din interior spre exterior, şi astfel vă veţi exprima în modul vostru propriu, original pe pământ. Veţi vedea că creativitatea voastră îi va atinge şi pe alţii şi astfel le va aduce bucurie şi inspiraţie. Urmarea pasiunii şi dorinţei voastre are un efect mult mai pozitiv asupra lumii decât a face virtuos ceea ce vi s-a spus şi a vă forţa să vă conformaţi limitărilor date de norme  şi structuri.

Este timpul schimbării. Este timpul pentru a fi curajoşi şi a vă asuma riscuri, pentru a auzi vocea inimii voastre şi a acţiona în conformitate cu aceasta în toate domeniile din viaţa voastră. Prin adevărata capitulare la ghidarea inimii voastre, voi vă înfigeţi rădăcinile adânc în pământ, şi începeţi să descoperiţi că viaţa aici este o viaţă cu adevărat valoroasă.

Ciclul complet

Primul mod de a împământa a fost să vă bucuraţi şi să primiţi. Acesta este un flux de intrare. A doua modalitate este un flux de ieşire: crearea şi dăruirea. Creând din inimă, voi vă dăruiţi pe voi înşivă lumii. A primi şi a dărui, a te bucura şi a crea, fac împreună un ciclu complet. Este un ciclu de vindecare.

Cu cât mai mult îndrăzniţi să vă bucuraţi şi să vă găsiţi vrednici de a primi, cu atât mai mult vă conectaţi cu inspiraţia voastră naturală, energia pe care aveţi menirea să o împărtăşiţi cu această lume. Şi cu cât acest flux de inspiraţie devine mai puternic şi găseşte o formă creativă în lume, cu atât mai mult vă veţi bucura de iubirea şi bucuria care se vor abate asupra voastră pe această cale. Fluxurile dăruirii şi primirii, a creării şi bucuriei, se susţin unul pe celălalt.

Eu, pământul, beneficiez de acest cerc vindecător al primirii şi dăruirii. În acest cerc curgător, dinamic, eu lucrez împreună cu voi. Este dorinţa mea de a hrăni şi stimula puterea voastră divină creatoare, acea strălucire unică din voi. Fiinţele umane care şi-au dezvoltat capacitatea de a se bucura şi de a crea, vor intra în mod natural într-o conexiune diferită cu pământul. Ei vor fi conştienţi de măreţia lor, de natura lor divină şi, din aceste motive foarte uşor de înţeles, ei sunt susţinuţi şi protejaţi de o forţă a Vieţii care conectează toate fiinţele. Experimentarea propriei voastre măreţii merge mână în mână cu un sentiment de micime, realizarea faptului că sunteţi cuprinşi în marea imagine a vieţii care vă susţine. Oamenii care se onorează şi se respectă pe ei înşişi, cooperează în mod natural cu mediul în care trăiesc, cu alţi oameni, cu animalele, plantele, cu toată natura. A vă cunoaşte măreţia merge mână în mână cu recunoaşterea locului pe care-l deţineţi în marele întreg, de aici decurgând şi bucuria pentru partea pe care o jucaţi în el.

O călătorie pe Noul Pământ

În încheiere aş vrea să vă rog să călătoriţi cu mine în viitor, către noul pământ. Imaginaţi-vă că evoluţia în care suntem acum împreună a progresat câţiva paşi mai departe. Eu însumi am evoluat către o mult mai extinsă conştiinţă de sine. Această nouă conştiinţă a fost trezită în mine, cerută atât de timpurile bune cât şi de cele rele de pe pământ. Am devenit mult mai conştientă de sine şi mai creativă în fiinţa mea. În inima mea este dorinţa pentru o realitate în care umanitatea şi pământul au restabilit legătura lor originală de dragoste şi tovărăşie. Un nou pământ pe care vom coopera cu bucurie, iar eu sunt din nou inspirată de dragostea şi atenţia voastră grijulie, în timp ce eu vă ofer tot ceea ce voi aveţi nevoie pentru a trăi într-un corp fizic în armonie cu ritmul naturii.

Imaginaţi-vă acest nou pământ pe care voi toţi îl doriţi, prezent în momentul de acum. În inimile voastre el trăieşte deja, ca sămânţă. Să ne permitem să hrănim această sămânţă cu conştiinţă şi să o lăsăm să încolţească. Priviţi-vă pe voi înşivă trăind pe acest nou pământ. Care este primul lucru pe care îl observaţi? Aici oamenii trăiesc în armonie cu natura. Tehnologia este folosită mai degrabă pentru a susţine natura decât pentru a o manipula. Vedeţi dacă vă puteţi găsi singur o casă pe acest nou pământ. Este un loc şi o comunitate căreia simţiţi că-i aparţineţi. Lăsaţi-vă imaginaţia să vă ghideze şi nu simţiţi nici un fel de restricţii. Unde doriţi să trăiţi pe acest nou pământ? Puteţi găsi un cadru natural în care să vă simţiţi confortabil? Simţiţi climatul, simţiţi uşurinţa şi simplitatea vieţii de acolo. Viaţa este pură şi simplă acolo, aşa cum este ea menită să fie.

Acum priviţi ce fel de muncă faceţi. Muncă în sensul de orice vă inspiră şi vă dă un sentiment de împlinire. Ce faceţi? Probabil că trăiţi într-o mică comunitate de spirite înrudite şi faceţi exact ceea ce sufletul vostru vă îndeamnă să faceţi. Ce formă are creativitatea voastră?

Când vedeţi sau simţiţi acest lucru, să ştiţi că sufletul vostru vă vorbeşte în prezent. Ceea ce voi vedeţi este ceea ce vă doriţi să faceţi chiar acum, şi ceva ce puteţi să faceţi chiar acum, dar numai dacă aveţi încredere şi îndrăzniţi să fiţi cine sunteţi. Aceasta este lucrarea inimii voastre.

Acum în această imaginare a noului pământ, simţiţi care este adevărata voastră bucurie. Lăsaţi ochiul vostru interior să vă ofere o situaţie în care vă bucuraţi cu adevărat de voi înşivă şi primiţi ceva din ceea ce pământul are să vă ofere. Priviţi imaginea care apare spontan în mintea voastră. Ce vă face să simţiţi cu adevărat : totul este bine şi eu sunt mulţumit.

Simţiţi fluxul dăruirii şi primirii în acest loc, în această nouă realitate. Şi păstraţi-o când revenim în prezent.

Pământul este într-un stadiu de tranziţie şi cu cât mai mulţi oameni îşi amintesc care este inspiraţia lor, pentru ce sunt aici şi ce au de dat şi de primit, cu atât mai repede noul pământ va deveni o realitate. Voi sunteţi cei care veţi da naştere acestei realităţi. Vă mulţumesc pentru aceasta şi găsesc bucurie în prezenţa voastră.

© Pamela Kribbe 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.