vineri, 14 februarie 2014

Jucați-vă cu emoțiile voastre



Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood 

Salutări Dragilor, 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion
În aceste momente pe planeta voastră sunt multe de spus despre emoții, rezonanță emoțională și modul în care emoțiile voastre vă pot ajuta sau împiedica în ceea ce vreți să faceți sau încotro să o luați. Am vrea ca astăzi să discutăm acest lucru dintr-un punct de vedere energetic. După cum știți, iar unii dintre voi chiar experimentează acum în mod direct, există o gamă largă de emoții pe care oamenii le pot experimenta în acest moment pe planetă.  Acum, pe planeta voastră, poate fi experimentat  întregul spectru al emoțiilor.  Un capăt al acestui spectru include emoții cum ar fi furia, depresia, tristețea; așa-zisele emoții ”negative”. La celălalt capăt al spectrului aveți bucuria, iubirea, fericirea, încrederea, recunoștința; ceea ce voi numiți emoțiile ”pozitive”. Dintr-un punct de vedere energetic motivul pentru care atât de mulți vorbesc despre trăitul în zona pozitivă a spectrului se justifică în primul rând prin faptul că aici se simt mai bine. Corect? Dar dincolo de acest fapt, dintr-un punct de vedere energetic, pe măsură ce voi intrați tot mai profund în aceste emoții pozitive câmpul vostru energetic începe să se expansioneze către exterior. Pe măsură ce intrați în emoțiile negative energia se restrânge spre interior și devine mai constrânsă și mai limitată, cum s-ar spune.  

Când priviți emoțiile ca pe un spectru, acesta apare ca un cursor pe care voi îl puteți mișca liber  înainte și înapoi, după cum doriți. Mulți dintre voi au început să simtă în această perioadă că mișcarea de-a lungul spectrului este destul de rapidă de la pozitiv la negativ, de la negativ la pozitiv, aproape fără nici un motiv care să determine această mișcare.  Într-un anumit sens, emoțiile sunt peste tot locul pe planetă în această perioadă de timp. Ele sunt foarte volatile. Ele sunt și foarte fragile în constanța lor. Din punct de vedere energetic este foarte dificil ca în aceste momente să stați în părțile mai pozitive. Același lucru se întâmplă și celor care se află în zona emoțiilor mai negative, și lor le poate fi la fel de greu să rămână acolo, pentru că și acolo au loc mari mișcări în spectrul emoțional în aceste momente. 

Privind la acest lucru din punct de vedere energetic, dacă faceți parte dintre cei care privesc spre Lumină, căutând expansiunea, căutând să vă experimentați viața ca ființă umană într-un mod mult mai pozitiv prin abilitatea voastră de a interacționa într-un mod pozitiv, trăind cu bucurie, fericiți, într-un mod plin de iubire, văzând partea bună a lucrurilor, ne-am dori să înțelegeți că ceea ce voi faceți de fapt este să vă expansionați într-un mod plin de bucurie energia într-un câmp mult mai unificat cu tot ceea ce este în jurul vostru, ceea ce este de fapt destinul vostru, și care este modul în care fiecare dintre voi se mișcă.  

Aceste emoții vă mută în realitatea voastră viitoare pe măsură ce voi începeți să experimentați tot mai mult emoțiile pozitive din cadrul spectrului deoarece acestea oferă Sufletului vostru expansiunea după care el tânjește în aceste momente. 

Așa că, vă vom sugera ca dacă sunt momente în care vă aflați la capătul mai comprimat al spectrului emoțional, spre care vă  îndreptați trecând dintr-o stare de neutralitate printr-o stare de ușoară tristețe, apoi printr-o stare depresivă, furie, supărare și ”întuneric”, doar vă vizualizați energia, pentru a putea fi  în acel loc al emoțiilor voastre. Doar simțiți fără a încerca să vă schimbați emoțiile. Puteți doar să respirați în acel spațiu din inima voastră și să permiteți, simțiți și să acceptați plini de iubire emoțiile exact așa cum ele sunt, dar în același timp simțiți cum energia voastră se expansionează spre înafară. Fără nici o judecată legată de numele emoției pe care voi ziceți că o experimentați în acel moment. Doar simțiți cum energia voastră se expansionează în afară mai departe și mai departe, dincolo de corpul vostru, fără a forța, fără a simți nevoia să o împingeți, fără nici un fel de așteptări, doar respirând plini de iubire în acel spațiu din inima voastră. Împământați-vă în planetă. Expansionați-vă în Univers. Doar vedeți cum energia voastră se expansionează spre exterior, respirând în ea. Crearea acestui spațiu energetic vă expansionează câmpul vostru energetic și vă permite să vă conectați cu emoțiile mult mai expansive, despre care se spune că sunt mult mai pozitive. 

Să vă dăm un exemplu, vă simțiți foarte supărați, poate că nici nu vă dați seama din ce cauză sunteți atât de supărați, sunteți supărați doar. În primul rând recunoașteți că vă simțiți așa. Acordați-vă un moment, acel ”răgaz” doar pentru voi înșivă, și stați în liniște doar cu voi înșivă și doar fiți în acel loc al supărării fără nici un fel de judecăți. Apoi acordați-vă la spațiul din inima voastră permițând energiilor voastre să se conecteze cu planeta, să se conecteze cu Universul și respirați încet în spațiul din inima voastră. Simțiți doar cum energiile voastre se expansionează spre exterior. Nu judecați. Nici un gând legat de emoția căreia ați vrea să-i dați un nume, să zicem supărare. Doar fiți în acel spațiu și permiteți câmpului energetic a cine voi sunteți să se expansioneze în continuare mai departe, și mai departe, tot mai departe. Faceți acest lucru până când simțiți ca și cum nu mai puteți permite energiilor voastre să meargă mai departe. Ele au intrat în spațiu, au atins cele mai îndepărtate colțuri ale spațiului, ele pot ajunge în orice loc. Nu contează că este vorba de 6 sau 12 sau 18 inci (1 inch = 2.54 cm) dincolo de corpul vostru sau că ați fost în stare să-l expansionați la infinit, nu contează. Apoi doar stați în acest câmp expansionat de energie atâta timp cât puteți, cât vă puteți permite. Când sunteți gata, întoarceți-vă în acel loc din inima voastră și în acel moment din timp, dechideți-vă ochii și experimentați cum vă simțiți în acel moment, experimentând o schimbare în felul în care simțiți în ceea ce privește numele pe care i l-ați da emoției.   

Înțelegeți că, în acel moment din timp, poate că nu ați trecut pe nesimțite până la capătul cel mai pozitiv al spectrului emoțional, la bucurie și euforie, dar poate că ați simțit neutralitate sau chiar o urmă de speranță sau o eliberare de supărarea pe care ați experimentat-o. Poate că v-ați schimbat perspectiva din care priviți lucrurile sau au apărut noi intuiții.  

În acel moment voi puteți schimba energiile legate de emoțiile voastre, prin schimbarea energiilor, în loc să căutați tot timpul să-i dați un nume emoției voastre. Pentru că emoțiile sunt rezultatul vibrației voastre energetice. Așa că, fără să judecați și să aveți nevoie să dați un nume emoției, voi puteți lucra în câmpul vostru energetic pentru a vă ajuta să vă schimbați în scopul de a avea o experiență mult mai pozitivă în ceea ce privește emoțiile voastre. Jucați-vă cu acest lucru, Dragilor, și vedeți ce se întâmplă!


Fiți binecuvântați! 

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood 

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

Primit în 7 Februarie 2014
Traducere  Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.