vineri, 14 februarie 2014

Ce sunt Activările



Înaltul Consiliu de pe Orion  

 

Primit de către Holly Hawkins Marwood 
Transcris de Paul Marwood


Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Mesajul nostru de astăzi este despre Activări. Unii dintre voi s-ar putea să fiți conștienți despre ce reprezintă Activările în timp ce unii dintre voi poate aud despre ele pentru prima dată, dar ele sunt un aspect important al transformării voastre și al mersului vostru înainte în acest moment al evoluției voastre ca umani, dacă rezonați cu această idee.

Noi v-am împărtășit Activările de început, care sunt multe. Vrem să vă explicăm cum funcționează ele și de ce le aducem în atenția voastră în acest moment. Activările sunt infuzii de energie în ființa voastră fizică și energetică într-un mod în care nu s-a mai făcut până acum. La nivel energetic ele (Activările) sunt formate din căi energetice care sunt în forme geometrice, în special în forme geometrice sacre. Pe măsură ce această structură geometrică sacră este pusă la nivel energetic în interiorul sistemului vostru, la toate nivelele, ea permite energiei din sistemul vostru planetar și din matricea universală a energiei să înceapă să curgă prin voi într-o nouă aliniere în raport cu geometria formei. Când combinați lumina care curge prin această structură geometrică sacră, și ea interacționează cu fizicul vostru la toate nivelele (vom spune că este o interacțiune mai mult cu umanitatea voastră pentru că aceasta include experiența voastră fizică precum și toate experiențele energetice, nevăzute sau mai puțin tangibile) când această structură geometrică sacră este infuzată în cine sunteți voi în prezent, iar lumina, energia Universului începe să curgă prin voi ea va interacționa în mod diferit cu voi din cauza acestei forme geometrice sacre, voi veți intra într-un nou nivel de aliniere cu cine sunteți voi și cu cine alegeți să fiți. 

Fiecare Activare are atașată o geometrie diferită. Cu fiecare Activare interacțiunea ei cu voi vă schimbă într-un mod diferit, dar specific. Activarea™ 111 este prima Activare pe care v-am adus-o. Pe măsură ce cineva este infuzat cu energetica geometriei specifice Activării 111, ea permite celei/celui ce sunteți, la toate nivelele voastre, să intrați într-un nou nivel de Aliniere a Sufletului. Acum, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că voi începeți să vă experimentați viața într-un mod mult mai clar, mai aliniat, permițându-i astfel Sufletului vostru să-și exprime vocea într-un mod mult mai autentic în viața voastră. Aceasta permite adevărului a cine voi sunteți să fie mai puțin grevat de influențe exterioare. Modul în care acel sistem energetic, lucrând în acord cu ghidarea de la nivelul Sufletului vostru se va manifesta va fi unic pentru fiecare dintre voi, dar ceea ce vrem să vă spunem este că pe măsură ce experimentați schimbarea în energetica voastră în timp ce mergeți înainte cu această energetică funcționând în sistemul vostru, voi veți atinge noi nivele de claritate. Vă veți simți aliniați cu Adevărul vostru. Într-un anumit sens vă veți simți mult mai confortabil cu cine sunteți voi și unde vă aflați în abilitatea voastră de a exprima acest lucru în viața voastră. 

Exprimarea poate fi prin felul în care voi vă exprimați verbal, în scris. Este modul în care vă exprimați pe voi înșivă în ființarea voastră și în alegerile pe care le faceți. 

Aceste Activări, multe dintre ele au fost aduse deja dar mai sunt multe, multe de venit, vă infuzează cu noi forme de geometrie sacră care deschid căi noi Luminii Universale care este întotdeauna în jurul vostru, în planeta voastră și în Universul vostru să curgă prin sistemul vostru energetic în mod diferit, permițându-vă să vă conectați mult mai ușor cu progresul pe care-l căutați în viața Sufletului vostru, în viața voastră umană. Fiecare din aceste Activări vă duce într-un mod unic mai departe și mai departe. În următoarele mesaje vă vom împărtăși informații despre alte Activări. 

Fiți binecuvântați

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


Primit în 3 Februarie 2014

http://www.AkashaHealingStudio.com/link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.